登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 全日最穩陣的大熱門
Author 全日最穩陣的大熱門
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2013-05-10 on 13:40
九場(大有作為)泥地從沒脫三名。演出超準,匆出換潘頓。升班輕磅。與(熱爆男)並例大熱門,呢大熱Q有五倍都幾抵買。半冷腳(風雲)(奪金)再買條三重彩。二膽二腳

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
文武geniusalex

註冊於: 13/08/2002
發帖數目: 1904
發表於: 2013-05-10 on 13:51
贏兄早..交流下先

大有作為4月20日跑泥1800米一場得亞軍..10日後跑泥地1650米..全力催策下險勝得冠軍...今次隔十日又再跑..葉楚航爭冠軍戰意雖然唔駛懷疑...但體力確實頂得順?..而且上場晉仔有磅減無騎錯先險勝...今次用潘頓...對手又唔差..是否勝望壓一?

..計馬確實係熱爆男秤先...佢上場在此程贏馬既13檔..係今季近20戰未嘗有一駒上名的盲門13檔..但偏偏熱爆男能打破檔位數據兼無視鄭廄極少連捷馬既缺點連捷而回...確實係打破了一切數據既好馬...如果因為大有作為..令熱爆男有5倍W或以上..我會建議單W捧熱爆男好了..但就唔好買P...因為正如我如前所述..鄭廄勝後再出馬隨時無影...哈...

Profiles of geniusalex   Email geniusalex   
龍王kamchung

發表於: 2013-05-10 on 14:54
Quote:

On 2013-05-10 13:51, geniusalex wrote:
贏兄早..交流下先

大有作為4月20日跑泥1800米一場得亞軍..10日後跑泥地1650米..全力催策下險勝得冠軍...今次隔十日又再跑..葉楚航爭冠軍戰意雖然唔駛懷疑...但體力確實頂得順?..而且上場晉仔有磅減無騎錯先險勝...今次用潘頓...對手又唔差..是否勝望壓一?

..計馬確實係熱爆男秤先...佢上場在此程贏馬既13檔..係今季近20戰未嘗有一駒上名的盲門13檔..但偏偏熱爆男能打破檔位數據兼無視鄭廄極少連捷馬既缺點連捷而回...確實係打破了一切數據既好馬...如果因為大有作為..令熱爆男有5倍W或以上..我會建議單W捧熱爆男好了..但就唔好買P...因為正如我如前所述..鄭廄勝後再出馬隨時無影...哈...

大有作為升班有磅減,熱爆男原班加五磅負重磅,泥地負重實不利。需然是超級馬,初負重磅馬有所保留。所以熱爆男目前是二倍大熱,大有作為有六倍,從倍率就抵買好多。一只演出咁準的馬,唔怕體力不支匆出。當起馬用強配。上次話就話險勝,其實系彈離第三名都三個半馬位,有咁水準升班減幾磅就夠跑啦。二只馬都好的話必取較輕磅者。大賓都排內檔。

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
美丽精神(089)089

註冊於: 02/03/2005
發帖數目: 823
な东省惠州市
發表於: 2013-05-11 on 11:00
今天最稳的大热门我想会系将男。。只马系我心目中系一百分以上的马。今战先九十分。。应该可以WIN出来。最紧要系没左两匹对手。。嘎嘎。。

Profiles of 089   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
龍王kamchung

發表於: 2013-05-11 on 17:17
Quote:

On 2013-05-11 11:00, 089 wrote:
今天最稳的大热门我想会系将男。。只马系我心目中系一百分以上的马。今战先九十分。。应该可以WIN出来。最紧要系没左两匹对手。。嘎嘎。。

最穩的熱門終於勝出,獨贏三串七中左過晒三關。

chenchuqiang

註冊於: 09/03/2013
發帖數目: 50
發表於: 2013-05-11 on 17:38
Quote:

On 2013-05-11 17:17, kamchung wrote:
Quote:

On 2013-05-11 11:00, 089 wrote:

偶像是你…不作他选

Profiles of chenchuqiang   
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2013-05-11 on 17:42
Quote:

On 2013-05-11 17:17, kamchung wrote:
Quote:

R8/10得盛w喎!

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
龍王kamchung

發表於: 2013-05-11 on 18:03
Quote:

On 2013-05-11 17:42, rickytlb wrote:
Quote:

Quote:

R8/10得盛w喎!

得盛系我買的馬,果位兄台說全日最穩的大熱將男,我就唔同意啦。我買得盛W

美丽精神(089)089

註冊於: 02/03/2005
發帖數目: 823
な东省惠州市
發表於: 2013-05-11 on 22:16
Quote:

On 2013-05-11 18:03, kamchung wrote:
Quote:

On 2013-05-11 17:42, rickytlb wrote:
Quote:

Quote:

R8/10得盛w喎!

得盛系我買的馬,果位兄台說全日最穩的大熱將男,我就唔同意啦。我買得盛W

系我错啦。。哈哈。不过都系影相输少少姐。。

Profiles of 089   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款