登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 韋達-騎師王
Go to Page ( 1 | 2 | 3 | 4 下一頁 )
Author 韋達-騎師王
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2013-05-17 on 14:06
一場(優越武士(大閘進步-單Q全因有你三場(要風得鋒)大閘可勝佳音超班馬。五場(榮耀假日)換柏寶騎高半班。有機會反先。搏WP單Q兵威振.六場(慣勝福星)上次輸濕慢泥地都跑第三,水準極不錯,回草地增程交待。七場(一言為定)回草地負中磅,機會樂觀(十場(旗幟鮮明(升班減磅有利,(牛精好友)3歲當起馬配腳之選。冷門馬四場(喜跑得)的分越減越多,長途利減磅。望入位。八場(多多利)長途小將減磅,位置好分頭。(正斗)降前試準,降班增程快步速有利追,

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2013-05-17 on 14:13
Quote:

On 2013-05-17 14:06, kamchung wrote:
一場(優越武士(大閘進步-單Q全因有你三場(要風得鋒)大閘可勝佳音超班馬。五場(榮耀假日)換柏寶騎高半班。有機會反先。搏WP單Q兵威振.六場(慣勝福星)上次輸濕慢泥地都跑第三,水準極不錯,回草地增程交待。七場(一言為定)回草地負中磅,機會樂觀(十場(旗幟鮮明(升班減磅有利,(牛精好友)3歲當起馬配腳之選。冷門馬四場(喜跑得)的分越減越多,長途利減磅。望入位。八場(多多利)長途小將減磅,位置好分頭。(正斗)降前試準,降班增程快步速有利追,

嗰頭就話重注W2X1兵威振,依頭就叫人搏榮耀假日WP, 咁你玩埋啦!

Profiles of JimmyMa   
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2013-05-17 on 14:24
亂買兄話齋...我真係好亂呀...

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
cd-romjimmy

註冊於: 02/04/2002
發帖數目: 284
發表於: 2013-05-17 on 15:15
Quote:

On 2013-05-17 14:13, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2013-05-17 14:06, kamchung wrote:

嗰頭就話重注W2X1兵威振,依頭就叫人搏榮耀假日WP, 咁你玩埋啦!

慣左架啦~~又唔係第一次

Profiles of jimmy   
龍王kamchung

發表於: 2013-05-17 on 16:37
Quote:

On 2013-05-17 14:13, JimmyMa wrote:
Quote:

咁即系話,呢條單Q賭硬啦,二串一改為混合過關啦,單Q過下面果只啦。下面果只始終無變,你明白啦,全日最重心穩膽啦。

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2013-05-17 on 18:18
Quote:

On 2013-05-17 16:37, kamchung wrote:
Quote:

Quote:

咁即系話,呢條單Q賭硬啦,二串一改為混合過關啦,單Q過下面果只啦。下面果只始終無變,你明白啦,全日最重心穩膽啦。

我可以話你依條單Q想收錢都好難咯!柏寳出嚟祗係幫手孭啲飛,我就打死都唔信柏寶會入頭兩名!
至於尾場嗰隻我就更加唔睇好,理由就係.....,我就一定買柏寶!

龍王kamchung

發表於: 2013-05-17 on 19:09
Quote:

On 2013-05-17 18:18, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2013-05-17 16:37, kamchung wrote:
Quote:

Quote:

我可以話你依條單Q想收錢都好難咯!柏寳出嚟祗係幫手孭啲飛,我就打死都唔信柏寶會入頭兩名!
至於尾場嗰隻我就更加唔睇好,理由就係.....,我就一定買柏寶!

老占。米拗頸啦。一只是四歲見晒底的馬還要負頂磅大外檔,一只質新沒見底升班減磅。你話邊個著數啊。133磅的馬一季有幾多只贏啊,兵威振擔飛,底出柏寶啊。

JimmyMa

Hongkong
發表於: 2013-05-17 on 20:27
Quote:

On 2013-05-17 19:09, kamchung wrote:
Quote:

On 2013-05-17 18:18, JimmyMa wrote:
Quote:

Quote:

Quote:

老占。米拗頸啦。一只是四歲見晒底的馬還要負頂磅大外檔,一只質新沒見底升班減磅。你話邊個著數啊。133磅的馬一季有幾多只贏啊,兵威振擔飛,底出柏寶啊。

贏兄,四歲見哂底?依句說話係你先夠胆講!

goodboyboy

註冊於: 20/03/2013
發帖數目: 31
發表於: 2013-05-17 on 21:33
我也覺得綽力之城比較好...
而我覺得賀賢的新勝馬 不轉路程
好像高度重視 唔會輕易落敗

Profiles of goodboyboy   
cd-romjimmy

註冊於: 02/04/2002
發帖數目: 284
發表於: 2013-05-18 on 16:48
好野,今次又可以見識樓主既賽後報告了。
正~~~

Profiles of jimmy   
Go to Page ( 1 | 2 | 3 | 4 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款