登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 韋達-騎師王
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 下一頁 )
Author 韋達-騎師王
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2013-05-18 on 18:00
Quote:

On 2013-05-18 16:48, jimmy wrote:
好野,今次又可以見識樓主既賽後報告了。
正~~~

賽後報告是(旗幟鮮明)——好過(傾力之城)。叫左老占米拗頸啦。3歲勝4歲。輕磅勝重磅。升班勝原班。

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
cd-romjimmy

註冊於: 02/04/2002
發帖數目: 284
發表於: 2013-05-18 on 18:11
133磅的馬一季有幾多只贏啊,兵威振擔飛,底出柏寶啊。

呀哈哈,真好笑,呢D又唔見你講,果然係輸打贏西之王。

任你UP兄,好波。

Profiles of jimmy   
龍王kamchung

發表於: 2013-05-18 on 18:16
Quote:

On 2013-05-18 16:48, jimmy wrote:
正~~~

你食屎啊。話明全日最好是尾場。

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
cd-romjimmy

發表於: 2013-05-18 on 18:46
Quote:

On 2013-05-18 18:16, kamchung wrote:
Quote:

正~~~

哎唷哎唷,為甚麼咁燥啊,不過我體諒你既,放心。

第一,我看不到你說重心係尾場。
第二....重心有成22蚊WIN,好叻啊~~為何你那麼厲害,懂得買22蚊的馬??咁都唔叻,重叻既係,中完22蚊馬,仲要自吹自擂,而輸個D就好似人地會睇唔到。

呀哈哈....任兄好波~~!!

JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2013-05-18 on 21:26
Quote:

On 2013-05-18 18:00, kamchung wrote:
Quote:

正~~~

賽後報告是(旗幟鮮明)——好過(傾力之城)。叫左老占米拗頸啦。3歲勝4歲。輕磅勝重磅。升班勝原班。

贏兄,你都講哂隻1讓左隻4咁多嘢,依家輸半個身位俾你,都算係咁啦!

Profiles of JimmyMa   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2013-05-18 on 21:44
Quote:

On 2013-05-18 18:46, jimmy wrote:
Quote:

On 2013-05-18 18:16, kamchung wrote:
Quote:

正~~~

第二....重心有成22蚊WIN,好叻啊~~為何你那麼厲害,懂得買22蚊的馬??咁都唔叻,重叻既係,中完22蚊馬,仲要自吹自擂,而輸個D就好似人地會睇唔到。

我先申報,依位Jimmy兄,雖然大家都叫Jimmy,但我都唔識你,你又唔識我!不過,你一定唔係我地DB嘅fans, 雖然你註冊日子比我耐好多!如果你有睇我地以前同贏兄過招嘅post, 你冇理由唔知我地贏兄一貫去馬作風,10年前係咁,到今時今日又係咁,必是W2.3拾蚊嘅馬,反過來說,我一貫去馬作風,就會係10倍至60倍,甚至99倍馬!所以他的料子係咁多,真的見怪不怪,你唔好再取笑他了,亦可能贏兄祗是他可為,而不為也!

Profiles of JimmyMa   
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2013-05-18 on 22:19
Quote:

On 2013-05-18 18:46, jimmy wrote:
Quote:

Quote:

正~~~

小雲同小吉都好重要o架師兄,如贏贏所提及之熱門馬評贏同輸嘅準承度都佔每次賽事場次一半以上,呢個指標已算合格,知彼知己先可百戰百勝,要識點運用別人嘅長處嚟配合自己嘅策略嘛...

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
龍王kamchung

發表於: 2013-05-18 on 23:11
jimmy
呢位仁兄又叫尼個名字,你估系唔系老占的另一個名字啦。或是老占的親戚啦。

rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2013-05-18 on 23:35
Quote:

On 2013-05-18 23:11, kamchung wrote:
jimmy
呢位仁兄又叫尼個名字,你估系唔系老占的另一個名字啦。或是老占的親戚啦。

占占唔會有網中人人格分裂症啩,不過網中人多數有呢種病態,尤以賭馬人更為嚴重,因經常被馬踢親...

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
cd-romjimmy

發表於: 2013-05-19 on 09:08
Quote:

On 2013-05-18 23:11, kamchung wrote:
jimmy

你用咁既羅輯去諗緊,唔怪得你D馬咁啦。

係囉,叫JIMMY就係佢分身,所以你對馬D評語係黎黎去去用「柏寶跑高半班」、「減分多高半班」、「質新未見底」、「四歲馬見晒底」羅...

哈哈,好笑~~

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款