登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 泰山能否破盲門?
Go to Page ( 1 | 2 | 3 下一頁 )
Author 泰山能否破盲門?
文武geniusalex

註冊於: 13/08/2002
發帖數目: 1904
發表於: 2013-05-29 on 12:30
第七場泰山今場排正C加三近兩季二十一戰未嘗一勝的盲門9檔(0冠1亞1季19負),都唔可以話無隱憂,事實係該條跑道,近兩季21戰既9檔至12檔馬都未贏過。熱到不足兩倍,若要重注請三思。

Profiles of geniusalex   Email geniusalex   
dynamic

註冊於: 24/12/2002
發帖數目: 901
Hong Kong - China
發表於: 2013-05-29 on 12:34
Quote:

On 2013-05-29 12:30, geniusalex wrote:
第七場泰山今場排正C加三近兩季二十一戰未嘗一勝的盲門9檔(0冠1亞1季19負),都唔可以話無隱憂,事實係該條跑道,近兩季21戰既9檔至12檔馬都未贏過。熱到不足兩倍,若要重注請三思。

多謝提供數據

Profiles of dynamic   Go to the user WebSite dynamic   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List        
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2013-05-29 on 12:39
我唔希望泰山藏有大寶藏囉!

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     

發表於: 2013-05-29 on 12:49
講開大寶藏,佢個七檔仲大穫..係近三季33戰0冠2亞0季2殿29負....所以呢場真係睇下係質高馬破盲門..定係成地眼鏡爆大冷了..

Profiles of geniusalex   Email geniusalex   
rickytlb

發表於: 2013-05-29 on 12:57
唔知占占、笑兄、贏贏 (排名不分先後)對R7有乜意見呢?

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2013-05-29 on 13:05
等我來分析一下泰山的機會啦。此馬腳法純熟。韁口靈活,快慢由人, 最難得的是無口勁。就算望空來跑也不會搶口。前速夠快唔怕外檔。噸位夠唔怕重磅。上次如晨課般全程按韁下輕勝對手。所締時間也極快。綜合各樣條件。是必勝的馬。一班馬在三班跑。任何檔位都可贏。我睇佢會守二疊最前的好位入直路才透出。姿態應該與上次無異。按韁下輕勝。

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  

發表於: 2013-05-29 on 13:10
未知修兄或各位師兄..有無儲低蔡廄田草新勝馬轉跑谷草既成績數據

rickytlb

發表於: 2013-05-29 on 13:28
如果認定1、9有硬,我就1+9+?單式單T5-6注劈七死佢...

晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2013-05-29 on 13:35
睇左今日生果報,有篇嘢分析,泰山有四級喘鳴.....
如果够信心,神仙大可報沙田同高分馬跑,而唔使黎氹仔虾人.
好似隻馬都幾大份,跑谷草其實着數唔晒.加埋文武兄的數据盲门.
1點幾倍嘅馬,唔使講,梗係留比刀哥砍柴啦.

六環彩我依場過3隻:新力飛,享耆成,旺當家.

大家好運!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2013-05-29 on 14:09
Quote:

On 2013-05-29 13:35, samana wrote:
睇左今日生果報,有篇嘢分析,泰山有四級喘鳴.....
如果够信心,神仙大可報沙田同高分馬跑,而唔使黎氹仔虾人.
好似隻馬都幾大份,跑谷草其實着數唔晒.加埋文武兄的數据盲门.
1點幾倍嘅馬,唔使講,梗係留比刀哥砍柴啦.

六環彩我依場過3隻:新力飛,享耆成,旺當家.

大家好運!

1.5倍的馬我都最多買下孖寶過關。點會亂砍呢的柴啊。蔡生為何來谷草跑,皆因試過谷閘一放到底的原故,好似喜寶駒一樣。試完谷草閘第一名先去跑田草贏完返來谷草再贏過。熱就熱啦。呢的是練馬師部署路數之一。

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
Go to Page ( 1 | 2 | 3 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款