登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 幾只大熱炒埋一碟
Go to Page ( 1 | 2 | 3 下一頁 )
Author 幾只大熱炒埋一碟
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2013-06-01 on 08:38
一場(宇宙駿駒 輕磅內檔.跑法主動賺形勢.昌哥冷手執個熱煎堆.

二場(福譽 四班留唔住.拍高班馬頂得住.小休體力足.高柏新杜利來蜜月期.
八場(贏得 三歲越跑越進步.慢步速又會大賺.

九場(飛哥-演出準得交關.慢步速又賺形勢

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2013-06-01 on 08:58
Quote:

On 2013-06-01 08:38, kamchung wrote:
一場(宇宙駿駒 輕磅內檔.跑法主動賺形勢.昌哥冷手執個熱煎堆.

二場(福譽 四班留唔住.拍高班馬頂得住.小休體力足.高柏新杜利來蜜月期.

跑第四有毋得炒先?

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2013-06-01 on 10:17
Quote:

On 2013-06-01 08:58, samana wrote:
Quote:

On 2013-06-01 08:38, kamchung wrote:

跑第四有毋得炒先?

蒲四連環者咪有得炒囉...笑兄。

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2013-06-01 on 10:36
Quote:

On 2013-06-01 10:17, rickytlb wrote:
Quote:

On 2013-06-01 08:58, samana wrote:
Quote:

跑第四有毋得炒先?

係呀,跑第一就買左W,第二就買左Q,第三就買左T,第四就蒲四連環.....又幾好炒哦!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
hung1668

註冊於: 26/10/2012
發帖數目: 184
hk
發表於: 2013-06-01 on 11:02
Sam哥:呢招系咪叫出神入化!至高境界

Profiles of hung1668   
elson2012

註冊於: 06/07/2012
發帖數目: 839
發表於: 2013-06-01 on 11:09
Quote:

On 2013-06-01 10:36, samana wrote:
Quote:

On 2013-06-01 10:17, rickytlb wrote:
Quote:

Quote:

跑第四有毋得炒先?

係呀,跑第一就買左W,第二就買左Q,第三就買左T,第四就蒲四連環.....又幾好炒哦!

请问赢兄和RICK生是否大陆官员?
发觉你们讲野好似尼边D官员,左又得右又得,官字两把口点讲都得,点讲都好似赢,老百姓正傻九!但呢处是DB,你们是否乱讲我们个个心中有数的,唱双簧戏返来大陆肯定骗不少人!!!

Profiles of elson2012   
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2013-06-01 on 13:09
有得人地點講啦。四只都有頭馬相。仲好有信心添。信則跟多少啦,唔信就亂唱下歌仔。

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
文武geniusalex

註冊於: 13/08/2002
發帖數目: 1904
發表於: 2013-06-01 on 14:33
Quote:

呢次我唯有全力撐贏贏啦..鬼叫佢二八九場個三隻..我都好鬼鐘意..

Profiles of geniusalex   Email geniusalex   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2013-06-01 on 14:42
Quote:

On 2013-06-01 14:33, geniusalex wrote:
Quote:

呢次我唯有全力撐贏贏啦..鬼叫佢二八九場個三隻..我都好鬼鐘意..

文武兄,贏兄講嘅係有頭馬"相", 就等於我話你有
許晉亨"相",中間嗰兩隻都係小心啲好!

Profiles of JimmyMa   
文武geniusalex

註冊於: 13/08/2002
發帖數目: 1904
發表於: 2013-06-02 on 13:32
Quote:

On 2013-06-01 14:42, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2013-06-01 14:33, geniusalex wrote:
Quote:

文武兄,贏兄講嘅係有頭馬"相", 就等於我話你有
許晉亨"相",中間嗰兩隻都係小心啲好!

隻福譽真係一棟都無

Profiles of geniusalex   Email geniusalex   
Go to Page ( 1 | 2 | 3 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款