登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 幾只大熱炒埋一碟
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 下一頁 )
Author 幾只大熱炒埋一碟
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2013-06-02 on 14:13
Quote:

On 2013-06-01 13:09, kamchung wrote:
有得人地點講啦。四只都有頭馬相。仲好有信心添。信則跟多少啦,唔信就亂唱下歌仔。

上半場唱下歌仔先。下半場買四連環過關?

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2013-06-02 on 14:39
Quote:

On 2013-06-02 14:13, samana wrote:
Quote:

On 2013-06-01 13:09, kamchung wrote:
有得人地點講啦。四只都有頭馬相。仲好有信心添。信則跟多少啦,唔信就亂唱下歌仔。

sam 哥,你千萬唔好剌激佢,等佢下半場保持上場水準.....唔好出現"反常"攪住晒嘛

Profiles of rodney     
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2013-06-02 on 17:25
跑馬就是這樣的,輸左意外多多,下次來過啦/節哀順變/

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
晒馬samana

發表於: 2013-06-02 on 17:25
啋,炒到濃曬啦,四連環都無,點唱落去先??

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2013-06-02 on 17:30
勁!! 這個樓主應該是做國內外圍,賽前唱熱d馬,咁巧合,4隻熱門都死。但全日其他場次的熱門不是贏出就入位呢

Profiles of rodney     
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2013-06-02 on 21:16
Quote:

四隻好有信心嘅大熱都香哂,p都冇,睇嚟贏兄又要同上季一樣咁,提早閉關苦練,要等待下季再復出了!

Profiles of JimmyMa   
文武geniusalex

註冊於: 13/08/2002
發帖數目: 1904
發表於: 2013-06-03 on 02:42
Quote:

On 2013-06-02 17:30, rodney wrote:
勁!! 這個樓主應該是做國內外圍,賽前唱熱d馬,咁巧合,4隻熱門都死。但全日其他場次的熱門不是贏出就入位呢

Profiles of geniusalex   Email geniusalex   
Lijingbo

註冊於: 17/09/2012
發帖數目: 704
發表於: 2013-06-03 on 04:15
Quote:

On 2013-06-02 14:13, samana wrote:
Quote:

Samana还没睡

Profiles of Lijingbo   Email Lijingbo   
Lijingbo

註冊於: 17/09/2012
發帖數目: 704
發表於: 2013-06-03 on 04:23
Quote:

On 2013-06-03 04:15, Lijingbo wrote:
Quote:

Quote:

Samana还没睡

Samana哥你还没睡?

Profiles of Lijingbo   Email Lijingbo   
晒馬samana

發表於: 2013-06-03 on 04:23
Quote:

On 2013-06-03 04:15, Lijingbo wrote:
Quote:

Quote:

Samana还没睡

唱了成晚歌,意猶未盡耶!

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款