登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 2013/06/12第1場 新馬 1200米 沙田草地 不設評分
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 )
Author 2013/06/12第1場 新馬 1200米 沙田草地 不設評分
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2013-06-11 on 14:16
Quote:

On 2013-06-11 10:44, jimmy wrote:
Quote:

On 2013-06-11 10:11, yeunglm2005 wrote:
Quote:

On 2013-06-11 00:14, kamchung wrote:
Quote:

On 2013-06-11 00:02, yeunglm2005 wrote:
风雷点看,上次初出有飞输15马位,今次苗礼德B1无端端交给安国伦骑,同场霍勵賢/薛寶力/梁家俊都没马骑,冷门博下尼匹。

返去多的睇下的試大閘功課啦。只馬都沒夠/

您都返去多的睇下的試大閘功課啦。只一見鍾情試大閘又話睇到進步好多。結果連位都入唔到,真是輸到笑死人。

佢最叻係賽後報告。

咩快步速蝕,咩三檔走二疊蝕位,咪用牌仔騎輸半班HAHAHA,有任刀係度,真係好歡樂。

呢只跟尾狗又想來搞搞振/

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
上盤alwayswin2004

註冊於: 27/03/2010
發帖數目: 639
發表於: 2013-06-11 on 14:53
你知我心

Profiles of alwayswin2004   
cd-romjimmy

註冊於: 02/04/2002
發帖數目: 284
發表於: 2013-06-11 on 15:26
Quote:

On 2013-06-11 14:16, kamchung wrote:
Quote:

On 2013-06-11 10:44, jimmy wrote:
Quote:

On 2013-06-11 10:11, yeunglm2005 wrote:
Quote:

On 2013-06-11 00:14, kamchung wrote:
Quote:

On 2013-06-11 00:02, yeunglm2005 wrote:
风雷点看,上次初出有飞输15马位,今次苗礼德B1无端端交给安国伦骑,同场霍勵賢/薛寶力/梁家俊都没马骑,冷门博下尼匹。

返去多的睇下的試大閘功課啦。只馬都沒夠/

您都返去多的睇下的試大閘功課啦。只一見鍾情試大閘又話睇到進步好多。結果連位都入唔到,真是輸到笑死人。

佢最叻係賽後報告。

咩快步速蝕,咩三檔走二疊蝕位,咪用牌仔騎輸半班HAHAHA,有任刀係度,真係好歡樂。

呢只跟尾狗又想來搞搞振

你無講過我所講既野??我自己吹出黎??

你亂UP話咩十磅仔贏新馬賽,我就真係唔知邊隻係,你不如講下啦??

唔好開口埋門都狗啦,我雖然知「狗口長不出象牙」呢句說話,但你都唔好成日係咁丫嘛,HKDB既人就話知你係「狗口長不出象牙」,但比其他人睇到就唔好丫嘛。

Profiles of jimmy   
亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2013-06-12 on 12:29
9W+6Q

Profiles of hinchung   
龍王kamchung

發表於: 2013-06-12 on 12:39
WQ齊中添。

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2013-06-12 on 12:42
Quote:

On 2013-06-12 12:39, kamchung wrote:
WQ齊中添。

呢個仇我一定會報嘅...贏贏你卜定醫院啦!

2307 12-06-2013
12:32 沙田
星期三 獨贏及位置 1 場 2 控制者 + 8 風雷 $10
$40.00 $105.00

2308 12-06-2013
12:32 沙田
星期三 連贏位置Q 1 場 2 控制者 + 8 風雷 $10
$20.00 $261.50

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
cd-romjimmy

發表於: 2013-06-12 on 18:14
Quote:

On 2013-06-12 12:39, kamchung wrote:
WQ齊中添。

第1,我又無話你比個D馬唔得,只係我唔知你係邊度穩到「新馬賽用減十磅牌仔數據好」

而你自己亦穩唔到,即係你講野係9UP。

學你話齋,你咁9UP,一年梗有幾次中,有咩咁出奇??

而我由頭至尾無講過你比既馬既機會,係你睇到有人比風雷,你就話佢唔夠班,叫人做吓功課??結果你咪瀨左羅,跑第三呀,呀試閘、數據王...

仲要出「中埋WQ添」.....笑死唔笑死呀?

龍王kamchung

發表於: 2013-06-12 on 21:08
Quote:

On 2013-06-12 18:14, jimmy wrote:
Quote:

WQ齊中添。

第1,我又無話你比個D馬唔得,只係我唔知你係邊度穩到「新馬賽用減十磅牌仔數據好」而你自己亦穩唔到,即係你講野係9UP。

學你話齋,你咁9UP,一年梗有幾次中,有咩咁出奇??

而我由頭至尾無講過你比既馬既機會,係你睇到有人比風雷,你就話佢唔夠班,叫人做吓功課??結果你咪瀨左羅,跑第三呀,呀試閘、數據王...

仲要出「中埋WQ添」.....笑死唔笑死呀?

的數據會比你睇架嗎,留返的神秘感啦/我從不公開我的數據。只說不公開的/人家做了六七年。點會咁易公開啦/你信就是數據,你唔信就擺就。

cd-romjimmy

發表於: 2013-06-13 on 06:48
即係你覺得人地係唔會有每場賽事既頭馬係用咩騎師既資料?你覺得馬會係無既?你覺得呢度係搵唔到既?

你話做人幾慘,要用一個大話蓋一個大話。

cd-romjimmy

發表於: 2013-06-13 on 08:03
你話你六七年數據,睇到新馬賽配十磅仔成績好。

由零五年至呢家八年,共跑左七十七次新馬賽,只有一匹勝出馬係配上減十磅騎師。你識唔識計百分比??知唔知個百分比係幾多??咁樣叫數據好??

定係你記錯左,你套資料係南非賽事架??

我亦唔排除我穩錯資料,因為你D所謂數據,根本就係吹出黎,由晨操統計占SIR經已拆穿你好多次你自己吹水,所以我都唔想穩得咁詳細。

我建議你下次吹,就多D吹狀態啦,因為呢D野係因人而異,好與唔好係觀感問題。

但數據係無得吹,除非你講緊既係埃塞俄比亞既賽事,否則咁大個馬會係度,你真係企唔住腳架,呀數據王。

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款