登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 十一場屈原節賽馬日
Go to Page ( 1 | 2 | 3 下一頁 )
Author 十一場屈原節賽馬日
亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2013-06-12 on 13:28
唔知會唔會俾人屈呢?人地屈原俾人講係同性戀...唔怪的知佢跳河啦!佢可能覺得自己係怪人呀!

第三場我要福祿萬利....最岩我呢D九唔撘八既人,買九唔撘八既馬!

Profiles of hinchung   
上盤alwayswin2004

註冊於: 27/03/2010
發帖數目: 639
發表於: 2013-06-12 on 13:51
R4有乜推介比我追數

Profiles of alwayswin2004   

發表於: 2013-06-12 on 13:55
追數呀...數唔好追喇!
不胴介紹下D冷門先...可以以小搏番個大...唔小心一個運到番可能就唔小心追番條數...hahaha

咁要買冷門一定要信心!就買信心出擊啦!
半冷門及熱門我要四喜滿堂及快快贏!

發表於: 2013-06-12 on 14:15
頂, 開熱門.

發表於: 2013-06-12 on 14:16
條QP有近40倍喎...拖唔中?

發表於: 2013-06-12 on 14:17
位置有92.5 ^^

咖啡恩so18888

註冊於: 20/10/2011
發帖數目: 232
發表於: 2013-06-12 on 14:18
睇唔切添

Profiles of so18888   

發表於: 2013-06-12 on 14:21
第五場QP拖番少少12雄姿儷影,我覺得佢有D機會入冷腳...當然膽自己揀喇~~hehe

發表於: 2013-06-12 on 14:23
不過馬房有朋友講隻8萬人迷都要拖~~
我就唔理咁多一定買左一條8+12QQP,10蚊注先!

發表於: 2013-06-12 on 14:25
亂買sir好野
我冇買pq

Go to Page ( 1 | 2 | 3 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款