登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 請有色之士解畫
Author 請有色之士解畫
marko

註冊於: 06/07/2008
發帖數目: 566
China
發表於: 2013-06-13 on 13:50
徐雨石其中隻嶺峯可以唔退出, 重贏埋. 請問嶺峯食乜不同飼料??可以唔退出???

既然姚本輝所有馬有問題, (包括驗倒昨天所有出賽馬) 難到姚本輝所有馬今日啱啱冇晒問題??? 馬會今日可以排位表出姚本輝D馬, 就算講明稍後可能退出, 排位報紙, 浪費人力, 叫馬迷除了研究馬, 還需要考慮它可能稍後退出?? 亂到無倫. 到底馬會依據乜輪理智.....姚本輝所有馬今日啱啱冇晒問題.....叫馬迷…..?

Profiles of marko   
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2013-06-13 on 15:13
我都係咁話。

如果一早知要退出,點解唔排位前做晒??

我諗緊如果馬會覺得X連太大,而今次又比佢地跑,咁個十二隻退出馬又點解畫??

如果繼續退出,咁之前被查出食左瘦肉精既勝出及入位馬,係咪應該要取消資格??

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
楊駿andrew410

註冊於: 09/09/2004
發帖數目: 7157
發表於: 2013-06-13 on 15:33
Quote:

On 2013-06-13 15:13, home wrote:
我都係咁話。

我諗緊如果馬會覺得X連太大,而今次又比佢地跑,咁個十二隻退出馬又點解畫??

如果繼續退出,咁之前被查出食左瘦肉精既勝出及入位馬,係咪應該要取消資格??

今次姚蘇兩廄加埋11隻馬,其中姚本輝8隻大半有叫座力,但馬房慣常周二出快跳(占SIR我有無記錯?),現在全部踱步算數,成熱門大家執生!

Profiles of andrew410   
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2013-06-13 on 16:09
Quote:

On 2013-06-13 15:33, andrew410 wrote:
Quote:

On 2013-06-13 15:13, home wrote:
我都係咁話。

今次姚蘇兩廄加埋11隻馬,其中姚本輝8隻大半有叫座力,但馬房慣常周二出快跳(占SIR我有無記錯?),現在全部踱步算數,成熱門大家執生!

都係,不過可能聽日又退出晒...

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
marko

註冊於: 06/07/2008
發帖數目: 566
China
發表於: 2013-06-13 on 17:32
香港賽馬會會員日將於6月16日(星期日)在沙田馬場舉行,入場觀賽的會員可享精彩繽紛的禮遇和獎賞。經會員席進場的會員可獲贈香港賽馬會精緻紀念手鍊連吊墜。禮品派送截至第5場開跑前,一人一份,送完即止。至於非會員的大眾馬迷,亦可獲贈由徐雨石及蘇保羅自選要求將個別馬匹退出, 直接影響操控賽果的精緻紀念回憶, 一人一份,永冇送完.

Profiles of marko   
tintin

註冊於: 14/09/2012
發帖數目: 1024
發表於: 2013-06-13 on 18:55
Quote:

On 2013-06-13 17:32, marko wrote:
香港賽馬會會員日將於6月16日(星期日)在沙田馬場舉行,入場觀賽的會員可享精彩繽紛的禮遇和獎賞。經會員席進場的會員可獲贈香港賽馬會精緻紀念手鍊連吊墜。禮品派送截至第5場開跑前,一人一份,送完即止。至於非會員的大眾馬迷,亦可獲贈由徐雨石及蘇保羅自選要求將個別馬匹退出, 直接影響操控賽果的精緻紀念回憶, 一人一份,永冇送完.

哈哈,賽馬佢只係抽水,你咬佢食,D先知飛和大戶係禁搶大家馬迷既錢,馬會都無理,重點係D大戶和自己人無投訴,佢地先係老細,而我地可能只係豉油或者係點心,所以造馬又好,拉馬又好,跳馬又好,馬會吾會理,因為無論賽果係點,都吾會影響馬會在賽馬既收入,哈哈,慳番啖氣!

Profiles of tintin   
tintin

註冊於: 14/09/2012
發帖數目: 1024
發表於: 2013-06-13 on 18:57
Quote:

On 2013-06-13 17:32, marko wrote:

哈哈,賽馬佢只係抽水,你咬佢食,D先知飛和大戶係禁搶大家馬迷既錢,馬會都無理,重點係D大戶和自己人無投訴,佢地先係老細,而我地可能只係豉油或者係點心,所以造馬又好,拉馬又好,跳馬又好,馬會吾會理,因為無論賽果係點,都吾會影響馬會在賽馬既收入,哈哈,慳番啖氣!

Profiles of tintin   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2013-06-13 on 19:21
我諗Marko兄食飽飯冇屎疴,突然又走出嚟咬馬會了!馬會係獨市生意,你唔滿意可以唔玩,又或可以遁正常途徑投訴!至於你嘅投訴有冇回覆,就另計!我係馬會大額投注者之一,都係一樣咁招呼,無聲無息就係答案,問多幾次,答案一樣冇聲無息!而我唔係投訴,我祗係問問題想知道答案,
就係:

既然練馬師係可以投注,而我又係投注,大家都係投注者,點解練馬師賽前可以知道隻馬改變跑法,而我却唔可以知道呢?

佔中我就一定唔會參加,但假使有一日有個
"佔山光道" 我都會參加嘅!

Profiles of JimmyMa   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2013-06-13 on 19:36
Quote:

On 2013-06-13 15:33, andrew410 wrote:
Quote:

我都係咁話。

楊兄,輝哥嘅操練,指最後試跑而言,其實都好飄忽,正常嚟講,佢嘅課期係3,6,但係有時又會1,4,有時又會2,5,有時又會星期日,總之,一個禮拜7日,輝哥都有馬出跳,而正因為咁,所以輝哥成績大上大落就必然的了!反之,你睇告仔嘅操練,一睇就知係好有系統,好有條理!

Profiles of JimmyMa   

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款