登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 有五隻冷門WP馬
Go to Page ( 1 | 2 | 3 下一頁 )
Author 有五隻冷門WP馬
亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2013-06-16 on 00:47
睇下大家點睇?
其實我唔一定買架!但係見到隔晚飛有D特別!
所以提出黎睇下大家點睇啦!

R3-13南莊多寶
呂卓賢近幾場得一、兩場得個近字,12場未入過Place既馬!隔晚18倍?!

R4-11銀飛龍
幾次都係熱門,都係得個近字!全程係無Q飛,但係有DD獨贏飛喎,點解呢?追到佢贏為止?

R5-2里奧威利
老實講,我自己好唔鍾意呢隻馬架!
又係無Q及QP飛,不過Win又係得8倍?!不過這隻有解釋過上面兩隻,起碼落四班試過跑第二!

R6-3順利得勝
告仔用呀航徒弟,我成日係度諗....告仔係咪玩野呀?不過算啦!呀航都預左個馬房空缺俾呀王志徫lu~~另外原來係呀航既騎馬仔,下季過呀石度。
講完題外話,呢個人今季無乜信心又好,黑仔又好,乜都好啦!8倍唔夠...係咪過份左少少?
再睇番隻馬,又係成日得個近字~~近期連一個Place都無....8倍又係咪過份左DD?

R7-3飛翔星
跑1400得28倍已經算熱吧?仲有萊唔騎?

上面五隻只係題下而已...真係未必會買...只係近來少吹水,今日得閒DD,所以出個廢post,呃下水吹而已。hahaha

Profiles of hinchung   
awayqq

註冊於: 30/11/2009
發帖數目: 1615
發表於: 2013-06-16 on 01:21
整翻注P5串20试试

Profiles of awayqq   
渔夫1368hk

註冊於: 13/06/2013
發帖數目: 167
發表於: 2013-06-16 on 02:27
Quote:

On 2013-06-16 00:47, hinchung wrote:
睇下大家點睇?
其實我唔一定買架!但係見到隔晚飛有D特別!
所以提出黎睇下大家點睇啦!

R3-13南莊多寶
呂卓賢近幾場得一、兩場得個近字,12場未入過Place既馬!隔晚18倍?!

R4-11銀飛龍
幾次都係熱門,都係得個近字!全程係無Q飛,但係有DD獨贏飛喎,點解呢?追到佢贏為止?

R5-2里奧威利
老實講,我自己好唔鍾意呢隻馬架!
又係無Q及QP飛,不過Win又係得8倍?!不過這隻有解釋過上面兩隻,起碼落四班試過跑第二!

R6-3順利得勝
告仔用呀航徒弟,我成日係度諗....告仔係咪玩野呀?不過算啦!呀航都預左個馬房空缺俾呀王志徫lu~~另外原來係呀航既騎馬仔,下季過呀石度。
講完題外話,呢個人今季無乜信心又好,黑仔又好,乜都好啦!8倍唔夠...係咪過份左少少?
再睇番隻馬,又係成日得個近字~~近期連一個Place都無....8倍又係咪過份左DD?

R7-3飛翔星
跑1400得28倍已經算熱吧?仲有萊唔騎?

上面五隻只係題下而已...真係未必會買...只係近來少吹水,今日得閒DD,所以出個廢post,呃下水吹而已。hahaha

谢谢分享

Profiles of 1368hk   Go to the user WebSite 1368hk   
风景zwn770923

註冊於: 11/10/2007
發帖數目: 289
發表於: 2013-06-16 on 02:56
甘岩我都系度緊你所講既其中四隻!表下之我見!

R3南荘嘸寶 本來對牠毫無性欲!我都好奇呢隻野點甘多飛,外國飛亦一陣一陣閃,唔通有人計到同場牠一定擺系前頭狂放,或者有指示一定要守在好位沖?不過我信大飛房計數真系精准咖!小注跟下嘸妨!

R4我中意塑料虧所以免提不會飛的龍!

R5里奧威利!有滴服高伯新,對長途馬處理手法同忍耐力唔明既人真系比佢玩殘!一只(利李之星)同呢只(你嘸威力)就跟到我地傻下傻下!不過今次降班真系好有吸引力,但系臨場熱過籠我真改WIN為腳!

R6順利得勝!我一路都認為呢只野玩泥好過玩草,今次的形勢又好似翻上次贏泥果次甘,特別系只馬休甘耐未停過操,有80蚊真系抵玩,希望聽日嘸好變熱雞啦!

R7 飛翔星 嗱嗱嗱!呢只野我最想玩啦!不過要博咖!我都覺得我自己系咪傻傻地,邊只唔博想博呢隻!成身睇落去都系缺點,玩條毛咪,或者佢真系缺點太多反而我嗷頸中意佢既缺點!不過有一樣野我理解既系,呢只野近排輸鬼左好多背後黑手既銀紙,有人有滴壓力咖!再唔整返滴本會比人叼9餐死唔定!同日有甘多同程唔報。偏要報1400M,有病啊!嗱。你地傻我陪你地傻一次,那怕十蚊又點~~~~

借蛇哥寶地發下9嗡!冒失冒失!祝好運!!!

Profiles of zwn770923   
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2013-06-16 on 12:06
又落狗史,又耍驗精......
味話人心,連馬心都係惶惶呀!

全日戲肉第八場,獲利兄話十文單T搞正.....
我諗都係搞笑姐,告仔大摩要搶錢,六把癃路,唔係咁揚...

依場小弟覺得告仔隻牛精大師大撐士,上日不利內欄近的二隻馬,添的笑巳勝出,小弟會過依條隔周孖寶,
尋晚有條單注雙Q大注,10-11,睇下係咪咁單簡??

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2013-06-16 on 12:16
Quote:

On 2013-06-16 12:06, samana wrote:
又落狗史,又耍驗精......
味話人心,連馬心都係惶惶呀!

全日戲肉第八場,獲利兄話十文單T搞正.....
我諗都係搞笑姐,告仔大摩要搶錢,六把癃路,唔係咁揚...

依場小弟覺得告仔隻牛精大師大撐士,上日不利內欄近的二隻馬,添的笑巳勝出,小弟會過依條隔周孖寶,
尋晚有條單注雙Q大注,10-11,睇下係咪咁單簡??

我個派系冇分天晴大雨泥或草地,總之監察到資金流向邊個指標伙記就會做嘢)))

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
钝猪啊kennyandlinger

註冊於: 28/12/2010
發帖數目: 56
發表於: 2013-06-16 on 12:23
会5会同上次果场一样,睇低D果两只就杀出来?

5.讚惑.4.續領風騷

Profiles of kennyandlinger   
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2013-06-16 on 14:05
SIR好波

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
上盤alwayswin2004

註冊於: 27/03/2010
發帖數目: 639
發表於: 2013-06-16 on 14:06
好野

Profiles of alwayswin2004   
saber88

註冊於: 22/12/2012
發帖數目: 65
發表於: 2013-06-16 on 14:08
24陪 西利!

Profiles of saber88   
Go to Page ( 1 | 2 | 3 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款