登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 2013/06/23第2場 第四班 1200米 沙田草地 40-60
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 下一頁 )
Author 2013/06/23第2場 第四班 1200米 沙田草地 40-60
亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2013-06-22 on 20:51
齋計馬,14真係幾好機會!但係上面那個叫王志偉,真係睇佢騎順利得勝...好似無晒信心咁!順利得勝郁十幾倍仲抵搏...但係K-moochi得2.x倍...馬我唔驚,但係驚個人! 但係又唔可以飛既,始終放頭都會係度。

熱門反而我要嫡愛,冷門我要明興寶寶。

就呢三隻啦!可能單T都好好分!

Profiles of hinchung   
Lijingbo

註冊於: 17/09/2012
發帖數目: 704
發表於: 2013-06-22 on 21:02
Quote:

On 2013-06-22 20:51, hinchung wrote:
齋計馬,14真係幾好機會!但係上面那個叫王志偉,真係睇佢騎順利得勝...好似無晒信心咁!順利得勝郁十幾倍仲抵搏...但係K-moochi得2.x倍...馬我唔驚,但係驚個人! 但係又唔可以飛既,始終放頭都會係度。

今日在条东江度爬左几个钟龙船.明天都系买東江神駿

Profiles of Lijingbo   Email Lijingbo   
美丽精神(089)089

註冊於: 02/03/2005
發帖數目: 823
な东省惠州市
發表於: 2013-06-22 on 22:34
Quote:

On 2013-06-22 21:02, Lijingbo wrote:
Quote:

On 2013-06-22 20:51, hinchung wrote:

今日条龙船有没有赢佐啊。赢佐就加注去啊。哈哈

Profiles of 089   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
dynamic

註冊於: 24/12/2002
發帖數目: 901
Hong Kong - China
發表於: 2013-06-22 on 23:29
12 正能量 -- Good Chance !

Quote:

On 2013-06-20 12:23, samana wrote:
13清新空氣

今季从三班头减至而家四班尾, 大舊石點都要幫馬主揾啲瘦肉精经費嘅, 依隻馬應該岩霍大俠跑法, 細w大P博大霧啦!

Profiles of dynamic   Go to the user WebSite dynamic   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List        
上盤alwayswin2004

註冊於: 27/03/2010
發帖數目: 639
發表於: 2013-06-23 on 00:02
奇無極剛仗鄭雨滇第3, 輸比處馬好事必得2馬位, 贏d發毛馬晨采同摯愛財星.
王志偉騎技高過鄭雨滇幾班? 得2.幾賠short上腦.

清新空氣霍勵賢肯再騎應有計, 1w3p.

Profiles of alwayswin2004   
Lijingbo

註冊於: 17/09/2012
發帖數目: 704
發表於: 2013-06-23 on 00:08
Quote:

On 2013-06-22 22:34, 089 wrote:
Quote:

On 2013-06-22 21:02, Lijingbo wrote:
Quote:

扒第2

Profiles of Lijingbo   Email Lijingbo   
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2013-06-23 on 00:23
Quote:

On 2013-06-23 00:08, Lijingbo wrote:
Quote:

On 2013-06-22 22:34, 089 wrote:
Quote:

Quote:

扒第2

学任刀哥咁胆拖全歺,话吾定肥猪仔哦!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
钝猪啊kennyandlinger

註冊於: 28/12/2010
發帖數目: 56
發表於: 2013-06-23 on 00:35
10 常勝龍王

初出跑1600大败,上场缩程400跑B+2栏有少少追势,只输14号4个马位,今次换上老巫,明天和榜尾练马师合作两只都好似有D机会,冷门值得一搏.呢场14大热真系可能会爆到7彩.

拖脚我都中意一只上面几个师兄讲嘅清新空氣,希望可以中条冷Q/PQ

Profiles of kennyandlinger   
钝猪啊kennyandlinger

註冊於: 28/12/2010
發帖數目: 56
發表於: 2013-06-23 on 10:50
Quote:

On 2013-06-23 00:35, kennyandlinger wrote:
10 常勝龍王

初出跑1600大败,上场缩程400跑B+2栏有少少追势,只输14号4个马位,今次换上老巫,明天和榜尾练马师合作两只都好似有D机会,冷门值得一搏.呢场14大热真系可能会爆到7彩.

拖脚我都中意一只上面几个师兄讲嘅清新空氣,希望可以中条冷Q/PQ

想加埋只3,但系好似记得此马房初出马成绩好差,上次刨你知我心好似有此印象,未知各位师兄是否有此数据?

Profiles of kennyandlinger   
fatmanchai

註冊於: 10/05/2011
發帖數目: 1136
發表於: 2013-06-23 on 11:14
無敵劍俠
I like 貝禮頓

Profiles of fatmanchai   
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款