登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 依只马1000米是不是嫌短呢?
Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )
Author 依只马1000米是不是嫌短呢?
awayqq

註冊於: 30/11/2009
發帖數目: 1615
發表於: 2013-06-21 on 11:52
勁酒王

Profiles of awayqq   
美丽精神(089)089

註冊於: 02/03/2005
發帖數目: 823
な东省惠州市
發表於: 2013-06-21 on 15:02
只要系资深骑师骑。无论系一千,两千。都没友怕。。哈哈。。

Profiles of 089   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
awayqq

註冊於: 30/11/2009
發帖數目: 1615
發表於: 2013-06-21 on 15:55
你不如叫保特同肯尼亚的黑鬼跑马拉松啦!

Profiles of awayqq   
美丽精神(089)089

註冊於: 02/03/2005
發帖數目: 823
な东省惠州市
發表於: 2013-06-21 on 16:20
Quote:

On 2013-06-21 15:55, awayqq wrote:
你不如叫保特同肯尼亚的黑鬼跑马拉松啦!

呢个系马会D老晒话噶。只马要由资深骑师策骑噶。。

Profiles of 089   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2013-06-22 on 01:15
蔡生點解會報此馬跑1000田,唔再跑1200米,此馬睇佢上次賽事慢步速跑來非常搶口,全程望空來跑頭岳岳,所以縮程1000步速會快一些,跟得舒服一些。睇佢試過1000田閘走位221名估計必合。有信心三名內的馬。對手最強(一定贏)

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2013-06-22 on 11:38
Quote:

On 2013-06-22 01:15, kamchung wrote:
蔡生點解會報此馬跑1000田,唔再跑1200米,此馬睇佢上次賽事慢步速跑來非常搶口,全程望空來跑頭岳岳,所以縮程1000步速會快一些,跟得舒服一些。睇佢試過1000田閘走位221名估計必合。有信心三名內的馬。對手最強(一定贏)

" 慢步速跑來非常搶口,全程望空來跑頭岳岳 "

贏兄,你咪講埋啲廢話扮專家啦!跑慢步速仲望空,就一定頭岳岳搶口嘅啦,依啲係好正常嘅嘢嚟喎!唔好當DB啲馬友係小學生先架!

Profiles of JimmyMa   
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2013-06-22 on 15:24
老占,首先慢步速望空非所有馬都會搶口頭岳岳先,很多馬是無口的,快慢由人,望空來跑幾慢步速都好自然的。扮專家系你至掛。

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2013-06-22 on 15:35
Quote:

On 2013-06-22 15:24, kamchung wrote:
老占,首先慢步速望空非所有馬都會搶口頭岳岳先,很多馬是無口的,快慢由人,望空來跑幾慢步速都好自然的。扮專家系你至掛。

我講嘅本身係快馬如勁賽王,慢步速仲望空點會唔頭岳岳,就算唔望空,困係馬林一樣頭岳岳啦!唔通我會話勝利福星會有咁嘅情形咩!你話冇口馬快慢由人?咁你話隻勝利福星有冇口呀,點樣快慢由人帶頭跑呀?

cd-romjimmy

註冊於: 02/04/2002
發帖數目: 284
發表於: 2013-06-22 on 15:45
佢有幾多料,你估大家唔知咩。

佢呢家係是但比個NUMBER出黎,跟手就再係度穩D得佢自己睇得明既理據落去。
結果
贏左咪大條道理
如果跑第2,頭馬係熱門,就中單Q。
如果跑第2,頭馬係冷門,就全餐中Q。
如果跑第3,就複胆三重彩全餐。
如果跑第4,就四連環胆全餐。

跑第5以下,就因為今場係慢步速,咩外疊蝕位,咩意外,又唔知練馬師咩咩bababa幾千樣野。

同佢講,真係SIDE NINE AIR。

Profiles of jimmy   
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2013-06-22 on 15:51
Quote:

On 2013-06-22 15:45, jimmy wrote:
佢有幾多料,你估大家唔知咩。

佢呢家係是但比個NUMBER出黎,跟手就再係度穩D得佢自己睇得明既理據落去。
結果
贏左咪大條道理
如果跑第2,頭馬係熱門,就中單Q。
如果跑第2,頭馬係冷門,就全餐中Q。
如果跑第3,就複胆三重彩全餐。
如果跑第4,就四連環胆全餐。

跑第5以下,就因為今場係慢步速,咩外疊蝕位,咩意外,又唔知練馬師咩咩bababa幾千樣野。

同佢講,真係SIDE NINE AIR。

CD兄,雖然大家名都叫JIMMY, 但咁我又唔幫你喎!點會SIDE NINE AIR!有時悶悶地,百無聊賴,有贏兄係度,篤吓佢,都好開心架!

Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款