登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 依只马1000米是不是嫌短呢?
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 )
Author 依只马1000米是不是嫌短呢?
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2013-06-22 on 16:10
Quote:

On 2013-06-22 15:51, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2013-06-22 15:45, jimmy wrote:
佢有幾多料,你估大家唔知咩。

佢呢家係是但比個NUMBER出黎,跟手就再係度穩D得佢自己睇得明既理據落去。
結果
贏左咪大條道理
如果跑第2,頭馬係熱門,就中單Q。
如果跑第2,頭馬係冷門,就全餐中Q。
如果跑第3,就複胆三重彩全餐。
如果跑第4,就四連環胆全餐。

跑第5以下,就因為今場係慢步速,咩外疊蝕位,咩意外,又唔知練馬師咩咩bababa幾千樣野。

同佢講,真係SIDE NINE AIR。

CD兄,雖然大家名都叫JIMMY, 但咁我又唔幫你喎!點會SIDE NINE AIR!有時悶悶地,百無聊賴,有贏兄係度,篤吓佢,都好開心架!

英文名叫JIMMY都系幾屎怱鬼,本人有無料,天知地知,知音人會知,你兩條友講咩都無所謂,無需要得到你們認同。好無需要你們相信。

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
業娛乐乐qinglang

註冊於: 30/04/2013
發帖數目: 50
發表於: 2013-06-22 on 16:27
Quote:

On 2013-06-22 16:10, kamchung wrote:
Quote:

On 2013-06-22 15:51, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2013-06-22 15:45, jimmy wrote:
佢有幾多料,你估大家唔知咩。

佢呢家係是但比個NUMBER出黎,跟手就再係度穩D得佢自己睇得明既理據落去。
結果
贏左咪大條道理
如果跑第2,頭馬係熱門,就中單Q。
如果跑第2,頭馬係冷門,就全餐中Q。
如果跑第3,就複胆三重彩全餐。
如果跑第4,就四連環胆全餐。

跑第5以下,就因為今場係慢步速,咩外疊蝕位,咩意外,又唔知練馬師咩咩bababa幾千樣野。

同佢講,真係SIDE NINE AIR。

CD兄,雖然大家名都叫JIMMY, 但咁我又唔幫你喎!點會SIDE NINE AIR!有時悶悶地,百無聊賴,有贏兄係度,篤吓佢,都好開心架!

英文名叫JIMMY都系幾屎怱鬼,本人有無料,天知地知,知音人會知,你兩條友講咩都無所謂,無需要得到你們認同。好無需要你們相信。

就系次次都差D运气咯。好耐冇贴中D马啦!

Profiles of qinglang   
cd-romjimmy

註冊於: 02/04/2002
發帖數目: 284
發表於: 2013-06-22 on 16:44
我又唔知我點屎忽鬼,係呢度我個個都唔雞,剩係雞你,你估有冇原因丫拿??

你去人地帖度雞人就得,人地去雞你就屎忽鬼??

不如開個投票,睇下邊個係屎忽鬼丫??

Profiles of jimmy   
美丽精神(089)089

註冊於: 02/03/2005
發帖數目: 823
な东省惠州市
發表於: 2013-06-22 on 20:39
其实我都几锺意赢赢提供的热门马嘎。。所以我都会下注系呢只只有资深骑师骑的马。。

Profiles of 089   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
美丽精神(089)089

註冊於: 02/03/2005
發帖數目: 823
な东省惠州市
發表於: 2013-06-22 on 20:39
其实我都几锺意赢赢提供的热门马嘎。。所以我都会下注系呢只只有资深骑师骑的马。。

Profiles of 089   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2013-06-22 on 20:48
Quote:

On 2013-06-22 20:39, 089 wrote:

咁你想唔想赢兄俾啲实赢嘅贴士你呀?想就做高级会员啦!不过唔知仲有冇位俾你喎!

Profiles of JimmyMa   
Lijingbo

註冊於: 17/09/2012
發帖數目: 704
發表於: 2013-06-22 on 20:57
Quote:

On 2013-06-22 20:48, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2013-06-22 20:39, 089 wrote:

咁你想唔想赢兄俾啲实赢嘅贴士你呀?想就做高级会员啦!不过唔知仲有冇位俾你喎!

高级会员就无啦.超级会员有个

Profiles of Lijingbo   Email Lijingbo   
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款