登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

足球論壇
管理員: kong1999hk, joey909kl, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 足球論壇 >> 68.3%的決擇
Go to Page ( 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 下一頁 )
Author 68.3%的決擇
tintin

註冊於: 14/09/2012
發帖數目: 1024
發表於: 2013-06-25 on 18:09
差吾多每一日都有波賭,所以每一日都會望下D盤!好多人都想知道我如何選擇賽事,而其實我選擇得既賽事絕大部分已經坐和望赢,所謂坐和望赢,大家既睇法未必一樣!而我所謂坐和望贏,就係60%主,39%,和1%客,而係基本可接受既盤,我先會買!而當然有D盤係80%主,20%和…所以我只買亞洲盤,就算有咩差池都只係走盤,又或者輸半!所以3:3走盤見慣,3:3輸半都吾陌生!

今晚有場數據上係主68.3%,12.4%和,19.3%客既賽事,我只選擇觀望

Profiles of tintin   
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2013-06-25 on 18:25
我買的盤都是70%勝30%坐和。但跑和就輸錢。昨晚法國對美國,跑和輸錢,但諾高平客勝,一場收返本利歸還,我很少買和的,尾置睇好南韓勝或和,結果跑和,我沒買和,也要輸錢。買和是最難的事,

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
tintin

發表於: 2013-06-25 on 19:38
Quote:

On 2013-06-25 18:25, kamchung wrote:
我買的盤都是70%勝30%坐和。但跑和就輸錢。昨晚法國對美國,跑和輸錢,但諾高平客勝,一場收返本利歸還,我很少買和的,尾置睇好南韓勝或和,結果跑和,我沒買和,也要輸錢。買和是最難的事,

嘩,高手黎,今晚整場70%勝30%和既場次黎玩玩(不過一定要事前料,而且吾好出左又話無信心小注果D廢話),你買得一定坐和望勝,無理由無信心既!

Lijingbo

註冊於: 17/09/2012
發帖數目: 704
發表於: 2013-06-25 on 19:43
Quote:

On 2013-06-25 19:38, tintin wrote:
Quote:

On 2013-06-25 18:25, kamchung wrote:

嘩,高手黎,今晚整場70%勝30%和既場次黎玩玩(不過一定要事前料,而且吾好出左又話無信心小注果D廢話),你買得一定坐和望勝,無理由無信心既!

Tinin你买得大.足球你都系信自己好D

Profiles of Lijingbo   Email Lijingbo   
tintin

發表於: 2013-06-25 on 19:48
Quote:

On 2013-06-25 19:43, Lijingbo wrote:
Quote:

On 2013-06-25 19:38, tintin wrote:
Quote:

其實我只係想睇下佢係米禁勁,如果係禁勁,等我偷下師都好吖,而我會支持佢一條紅衫魚玩下 ,所以我好其待70%贏30%和既波盤耶!哈哈…

龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2013-06-25 on 21:19
Quote:

On 2013-06-25 19:48, tintin wrote:
Quote:

On 2013-06-25 19:43, Lijingbo wrote:
Quote:

Quote:

其實我只係想睇下佢係米禁勁,如果係禁勁,等我偷下師都好吖,而我會支持佢一條紅衫魚玩下 ,所以我好其待70%贏30%和既波盤耶!哈哈…

今晚的U20無往績睇,所以唔玩.

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
tintin

發表於: 2013-06-25 on 22:28
Quote:

On 2013-06-25 21:19, kamchung wrote:
Quote:

On 2013-06-25 19:48, tintin wrote:
Quote:

Quote:

Quote:

好,等你明天!有70%贏30%和既盤一定要出比大家,試下你既實力!

獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2013-06-26 on 00:35
Quote:

On 2013-06-25 22:28, tintin wrote:
Quote:

On 2013-06-25 21:19, kamchung wrote:
Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

好,等你明天!有70%贏30%和既盤一定要出比大家,試下你既實力!

放心,一定有,不過要等呀天兄....

等乜,咪等西班牙對中國....到時佢就會大大聲出這個70%贏30%和的絕世盤。

賽後又開兩個新post話自已眼光如何如何勁揪,等大家知道佢係何其有料。還不只,還條有擦鞋仔又出post支持,又話"贏贏,你眼光好勁,連西班牙都買中呀!!! 我支持左$10 主勝及半場主勝呀 "

以上言論,歡迎對號入座。要挑機,歡迎找我。我叫 ......RODNEY

Profiles of rodney     
咖啡恩so18888

註冊於: 20/10/2011
發帖數目: 232
發表於: 2013-06-26 on 08:28
咁就大件事啦
唔知幾時大溪地先可以再尼踢洲際

Profiles of so18888   
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2013-06-26 on 09:56
[quote]
On 2013-06-26 00:35, rodney wrote:
Quote:

等乜,咪等西班牙對中國....到時佢就會大大聲出這個70%贏30%和的絕世盤。

賽後又開兩個新post話自已眼光如何如何勁揪,等大家知道佢係何其有料。還不只,還條有擦鞋仔又出post支持,又話"贏贏,你眼光好勁,連西班牙都買中呀!!! 我支持左$10 主勝及半場主勝呀 "

以上言論,歡迎對號入座。要挑機,歡迎找我。我叫 ......RODNEY

如果有位高人可以於每次賽事俾料兩場以上而每場一隻必入三甲非大熱門馬,咁呢位高人對灰膠鞋又刷得過喎獲利兄,不過呢位高人我深信又唔使人刷佢鞋喎!

獲利兄你又學埋啲強國人嘅大支嘢語法叫人有乜生理同心理需要就搵你,但又唔留低最直接嘅手機號碼喎...

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
Go to Page ( 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款