登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

足球論壇
管理員: kong1999hk, joey909kl, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 足球論壇 >> 68.3%的決擇
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 下一頁 )
Author 68.3%的決擇
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2013-06-26 on 11:02
廢話連篇一小頁。次次買西班牙勝啊,出十次贏左七次啦,

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2013-06-26 on 11:20
Quote:

On 2013-06-26 11:02, kamchung wrote:
廢話連篇一小頁。次次買西班牙勝啊,出十次贏左七次啦,

同等注碼10次贏7次ok啦,若輸果3次玩加注而輸就白做lu,加上買主客和都係以大博小輸多贏小格局我就一啲性趣都冇喇!都係港期好玩好多,好似噚日下午咁,殺到班淡友呢...

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2013-06-26 on 11:21
[quote]
On 2013-06-26 09:56, rickytlb wrote:
Quote:

On 2013-06-26 00:35, rodney wrote:
Quote:

等乜,咪等西班牙對中國....到時佢就會大大聲出這個70%贏30%和的絕世盤。

賽後又開兩個新post話自已眼光如何如何勁揪,等大家知道佢係何其有料。還不只,還條有擦鞋仔又出post支持,又話"贏贏,你眼光好勁,連西班牙都買中呀!!! 我支持左$10 主勝及半場主勝呀 "

以上言論,歡迎對號入座。要挑機,歡迎找我。我叫 ......RODNEY

如果有位高人可以於每次賽事俾料兩場以上而每場一隻必入三甲非大熱門馬,咁呢位高人對灰膠鞋又刷得過喎獲利兄,不過呢位高人我深信又唔使人刷佢鞋喎!

獲利兄你又學埋啲強國人嘅大支嘢語法叫人有乜生理同心理需要就搵你,但又唔留低最直接嘅手機號碼喎...

一早講左,歡迎對號入座。果然無錯。全部對晒號。

下,留個電話? HKDB超個一半會員有我號碼。你要我電話有幾難,下次聚會你"賞面"出席就實知啦。當然,要你夠膽見人先啦.....

在HKDB十年......從未對這兩個"會員"這樣的反感!!!

oops.....

今晚等你同你個強國賽馬專家,一人一post,互相抬舉啦

睇怕方仔今晚win2場,就出幾十個post講自已有幾利害

Profiles of rodney     
rickytlb

發表於: 2013-06-26 on 11:44
[quote]
On 2013-06-26 11:21, rodney wrote:
Quote:

下,留個電話? HKDB超個一半會員有我號碼。你要我電話有幾難,下次聚會你"賞面"出席就實知啦。當然,要你夠膽見人先啦.....

在HKDB十年......從未對這兩個"會員"這樣的反感!!!

oops.....

都話啲吹馬小圈子聚會我冇性趣啦!我都做咗犧往滅績之賽馬叛徒囉!坐埋都冇乜好傾啦,贏贏賽前出料非大熱有論點又係單隻而入三甲嘅,其實同啲話幾有資歷嘅資深馬友又有乜分別呢請教穫利兄你...,果啲話支持嘅db友目啲都係為不勞而穫咁搶到錢之嘛!

唔理老嫩最緊要自願,你直接將個手電貼上呢度啦...麻煩哂穫利兄你先。

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
tintin

註冊於: 14/09/2012
發帖數目: 1024
發表於: 2013-06-26 on 12:15
各位師兄别生氣,其實只不過大家道不同,而我呢個68.3%既post只係想表達,賭博係一種決擇既遊戲,決擇吾單止去選擇主客和,而係當係有風險情況下決擇下吾下注,賭錢最難未必係赢錢,反而係有風險之下吾下注!
而我也會輸,但輸的正常自己應該遇料得到,我吾知道依家一直有係“看盤分享區”既師兄有無盈利,不過經過大家既交流,大家點都學到D野!而足球以大搏小,可能只係一D將10蚊放到薄餅禁大既人先可以理解,我個人認為,與其用10蚊去投注二十倍既倍率而輸左,我寧願10蚊買一個二分一機會的大小球,倍率的確比不上二十倍既倍率,但是機會率大好多耶!
炒期指我不懂,所以我吾願意做別人既午餐,但係講到足球,我一直三餐溫飽,所以生活無憂也無須多憂慮,赢一場波已是習慣,走盤或輸半也習慣了,再歡天喜地,勝負最已註定,所以我只平常心想一D更高既高手指教下我一雙眼和一個腦看不清的事

Profiles of tintin   
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2013-06-26 on 12:19
[quote]
On 2013-06-26 11:21, rodney wrote:
Quote:

On 2013-06-26 09:56, rickytlb wrote:
Quote:

On 2013-06-26 00:35, rodney wrote:
Quote:

等乜,咪等西班牙對中國....到時佢就會大大聲出這個70%贏30%和的絕世盤。

賽後又開兩個新post話自已眼光如何如何勁揪,等大家知道佢係何其有料。還不只,還條有擦鞋仔又出post支持,又話"贏贏,你眼光好勁,連西班牙都買中呀!!! 我支持左$10 主勝及半場主勝呀 "

以上言論,歡迎對號入座。要挑機,歡迎找我。我叫 ......RODNEY

如果有位高人可以於每次賽事俾料兩場以上而每場一隻必入三甲非大熱門馬,咁呢位高人對灰膠鞋又刷得過喎獲利兄,不過呢位高人我深信又唔使人刷佢鞋喎!

獲利兄你又學埋啲強國人嘅大支嘢語法叫人有乜生理同心理需要就搵你,但又唔留低最直接嘅手機號碼喎...

oops.....

沒見過一論壇有咁狗屎的人,憎人富貴嫌人貧,人地中馬佢就唔高興,輸打贏唔要果只。

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2013-06-26 on 12:22
唔好繞圈啦

吹馬只是其次,我只想見下你個盧山真面目。行得正,企銷得正,怕乜現身。(當然一d蛇蟲鼠蟻,就無謂爆光啦)

唔吹馬,狗up你d期指發達大計都得架。

在香港契弟、擦鞋仔都見唔少,好少一個咁能討我厭。上次聚會時,我已清楚表態。只是除了samana,原來無一個識你。

Profiles of rodney     
rickytlb

發表於: 2013-06-26 on 12:29
[quote]
On 2013-06-26 12:19, kamchung wrote:
Quote:

沒見過一論壇有咁狗屎的人,憎人富貴嫌人貧,人地中馬佢就唔高興,輸打贏唔要果只。

贏贏你仲係未明,佢地係要啲跑前必中料呀!

tintin

註冊於: 14/09/2012
發帖數目: 1024
發表於: 2013-06-26 on 12:44
以前我係香討出心水,成績比較好時候,大約好似出二十場輸兩場,走一場,而輸果兩場都係輸半,果時有一班無聊人不斷留言攻擊自己,而事後我先有網友話我知果D人叫“抽水狗”,而呢種畜生既特質係認屎認X,亂出料害人害物,無論你中多少場,隻畜生都會話禁既回報率博到都曬Q氣…哈哈,其實人係有選擇,係做人定做畜生自取吧,所以師兄别為這些無聊畜生勞氣,因為佢地心理有問題,你越勞氣佢地越快樂!

Profiles of tintin   
rickytlb

發表於: 2013-06-26 on 13:05
Quote:

On 2013-06-26 12:44, tintin wrote:
以前我係香討出心水,成績比較好時候,大約好似出二十場輸兩場,走一場,而輸果兩場都係輸半,果時有一班無聊人不斷留言攻擊自己,而事後我先有網友話我知果D人叫“抽水狗”,而呢種畜生既特質係認屎認X,亂出料害人害物,無論你中多少場,隻畜生都會話禁既回報率博到都曬Q氣…哈哈,其實人係有選擇,係做人定做畜生自取吧,所以師兄别為這些無聊畜生勞氣,因為佢地心理有問題,你越勞氣佢地越快樂!

呢啲叫激漲法嘛tintin,修為淺嘅爆哂啲必中料出嚟都有份㗎...

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款