登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 萬里驍-上次點解會死
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 下一頁 )
Author 萬里驍-上次點解會死
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2013-06-29 on 13:06
Quote:

On 2013-06-29 12:49, rickytlb wrote:
Quote:

On 2013-06-29 12:39, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2013-06-28 21:51, kamchung wrote:
跑馬永遠有意外,如不是每場馬都只有1.0的倍率了。講果的野的人沒經大腦的.聽人家講咩你又跟人口水尾。完全是跟尾狗,無的性格。

你有8千幾個死火數據,跑完馬想要揾個藉口真係話都冇咁易啦!

占占你冇講錯呀!啲評馬人就等同睇相佬、律師、談判專家果類人,通通都跟過一指禪大師學法㗎!騎果個都唔夠佢哋清楚添呀...

跑馬邊有咁多意外?好似隻威龍咁,練馬師講左都唔知幾多次,隻馬直路一定要走外檔望空衝刺,但騎嗰過話之你,一於唔走外檔推入內檔走,推入內檔走,內檔成棚馬,想唔俾人阻都好難,咁一拉就玩完,唉唔通又瀨意外咩!

Profiles of JimmyMa   
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2013-06-29 on 15:15
跑馬無意外啊,君不見(無懼風雨)跑斷腳,樂融融,賴地硬又跑斷腳啊。人家內欄搏省位上是想贏馬,你就話一定要外檔衝,外檔最多跑第三名又咩用啊,內欄等位當然要負人塞車的風險啊。

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
龍王kamchung

發表於: 2013-06-29 on 15:32
Quote:

On 2013-06-29 12:39, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2013-06-28 21:51, kamchung wrote:
跑馬永遠有意外,如不是每場馬都只有1.0的倍率了。講果的野的人沒經大腦的.聽人家講咩你又跟人口水尾。完全是跟尾狗,無的性格。

我好似無你咁叻啊,跑完馬後又話個騎師點樣點樣,輸左賴個騎師騎得唔好剮。返睇下你以前的貼子啦,識講人唔識講自己。

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2013-06-29 on 15:34
Quote:

On 2013-06-29 15:15, kamchung wrote:
跑馬無意外啊,君不見(無懼風雨)跑斷腳,樂融融,賴地硬又跑斷腳啊。人家內欄搏省位上是想贏馬,你就話一定要外檔衝,外檔最多跑第三名又咩用啊,內欄等位當然要負人塞車的風險啊。

請問這樣一季有幾多場?佔整體場數百分之幾?
你有冇此數據?

JimmyMa

Hongkong
發表於: 2013-06-29 on 15:41
Quote:

On 2013-06-29 15:32, kamchung wrote:
Quote:

Quote:

我好似無你咁叻啊,跑完馬後又話個騎師點樣點樣,輸左賴個騎師騎得唔好剮。返睇下你以前的貼子啦,識講人唔識講自己。

你有冇我咁叻,唔駛我自己講!係DB嘅人個個都知啦! 至於我話騎師騎得唔好,人人都有眼睇,我講左有冇人話我講得唔啱先!

龍王kamchung

發表於: 2013-06-29 on 15:58
Quote:

On 2013-06-29 15:41, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2013-06-29 15:32, kamchung wrote:
Quote:

Quote:

你有冇我咁叻,唔駛我自己講!係DB嘅人個個都知啦! 至於我話騎師騎得唔好,人人都有眼睇,我講左有冇人話我講得唔啱先!

你講錯晒都唔會有人出來講你什麼的,你放個屁人地都話香啦。真可悲。

JimmyMa

Hongkong
發表於: 2013-06-29 on 19:52
Quote:

On 2013-06-29 15:58, kamchung wrote:
Quote:

On 2013-06-29 15:41, JimmyMa wrote:
Quote:

Quote:

Quote:

你講錯晒都唔會有人出來講你什麼的,你放個屁人地都話香啦。真可悲。

我諗可悲嗰個係你,我都好同情你,堂堂一個馬網嘅版主,講馬竟然冇人回帖,自己講,自己睇,所以你過嚟DB講吓馬,唔駛係個氹仔度呆99, 我都好體諒你嘅!

晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2013-06-29 on 20:02
Quote:

On 2013-06-29 19:52, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2013-06-29 15:58, kamchung wrote:
Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

我諗可悲嗰個係你,我都好同情你,堂堂一個馬網嘅版主,講馬竟然冇人回帖,自己講,自己睇,所以你過嚟DB講吓馬,唔駛係個氹仔度呆99, 我都好體諒你嘅!

甘又係,成日呆在果边發霉,過來比人插下幾過癮,只不過插痛咗叫下床啫,占兄,你見唔到佢响你下面表現得很興奮哦!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
龍王kamchung

發表於: 2013-06-29 on 20:10
Quote:

On 2013-06-29 20:02, samana wrote:
Quote:

On 2013-06-29 19:52, JimmyMa wrote:
Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

甘又係,成日呆在果边發霉,過來比人插下幾過癮,只不過插痛咗叫下床啫,占兄,你見唔到佢响你下面表現得很興奮哦!

指鹿為馬,真系只手遮天啊。趙高來了。

JimmyMa

Hongkong
發表於: 2013-06-29 on 20:30
Quote:

On 2013-06-29 20:02, samana wrote:
Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

Sam哥,你就講得啱!以前試過插到佢痛到嗌救命,仲話以後唔再入嚟db, 結果唔駛幾耐,又發姣入翻嚟!咁就擺明係俾我地插得佢過癮啦!

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款