登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 七一回歸賽馬日
Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )
Author 七一回歸賽馬日
亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2013-07-01 on 12:16
今日我會出去遊行架!
但係間唔中都會post下馬仔啦!
第一場叫乜呀?叫一國兩制平磅賽...
仲唔係控制者既戰利品?

Profiles of hinchung   
上盤alwayswin2004

註冊於: 27/03/2010
發帖數目: 639
發表於: 2013-07-01 on 12:21

Profiles of alwayswin2004   

發表於: 2013-07-01 on 12:27
勁治真係好現實的!邊個有票,當選者就聽邊個講!點解三個特首都係唔聽市民既聲音?講左啦!你係乜水呀?唔好講咁多呢D野了!唔係國內既站友上唔到黎就弊!

講番馬會~~其實都係一樣,只係照顧voting member,普通會員咪又係地底泥咁!咁當然大有錢既除外!

頭場除了那兩隻大熱外,介紹一隻冷門俾大家,希望入三甲,就係10號駔驍驥。

rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2013-07-01 on 12:47
Quote:

On 2013-07-01 12:21, alwayswin2004 wrote:

我睇到...

"強國人萬歲萬萬歲"呀...

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2013-07-01 on 12:50
Quote:

On 2013-07-01 12:27, hinchung wrote:
勁治真係好現實的!邊個有票,當選者就聽邊個講!點解三個特首都係唔聽市民既聲音?講左啦!你係乜水呀?唔好講咁多呢D野了!唔係國內既站友上唔到黎就弊!

講番馬會~~其實都係一樣,只係照顧voting member,普通會員咪又係地底泥咁!咁當然大有錢既除外!

頭場除了那兩隻大熱外,介紹一隻冷門俾大家,希望入三甲,就係10號駔驍驥。

遊行主題要馬會開番三T4瓣派彩,回扣降至1仟以上都有呀...

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     

發表於: 2013-07-01 on 12:52
第二場係港人治港讓賽.

如果有什麼說謊者或者好失敗又或者一場騙局之類既馬,我一定會拖佢....

可惜呢場無~~XD

唯就唯有祝佢年年好運啦!
不過睇睇下英文名...如果係港人治港呢...特首係ride on the fire都貼題喎!
加埋路路好就一條T吧!

發表於: 2013-07-01 on 13:15
第三場高度自治讓賽

邊隻得唔知,邊隻唔得,我知!
一睇個賽名就知...仲得掂?
攪下gag o者!

呢場我想要勁加勁WP,仲有冷門推介金鼎之寶,隔晚有飛架!

發表於: 2013-07-01 on 13:24
Ricky,係呀…3T三個安慰獎真係會吸引番我買番佢囉!
1000蚊回扣就 perfect啦!hahaha

Quote:

On 2013-07-01 12:50, rickytlb wrote:
Quote:

On 2013-07-01 12:27, hinchung wrote:

遊行主題要馬會開番三T4瓣派彩,回扣降至1仟以上都有呀...

上盤alwayswin2004

註冊於: 27/03/2010
發帖數目: 639
發表於: 2013-07-01 on 13:28
7# 大熱1w3p

Profiles of alwayswin2004   

發表於: 2013-07-01 on 13:38
頭三場中左三隻win,但係都係好熱!
本來以為勁加勁有8-10倍啦!最後得番49蚊~~

Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款