登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 閹人趙高弄權
Go to Page ( 1 | 2 | 3 下一頁 )
Author 閹人趙高弄權
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2013-07-02 on 21:19
此處如小朝庭.閹人趙高弄權,敗壞朝崗。他臣下首席副官。輸馬由人系佢的老死,其它還有馬屁精眾人等,組成奸臣小圈子。閹人可指鹿為馬。班馬屁精都會說是的。如你說出是鹿的話,佢就會組成一團。攻擊你。視你為叛徒。

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
MLC

註冊於: 09/04/2008
發帖數目: 145
發表於: 2013-07-02 on 21:28
贏兄!你噤樣講會得罪好多人啊!何必呢!大家討論下馬咪好囉!

Profiles of MLC   
美丽精神(089)089

註冊於: 02/03/2005
發帖數目: 823
な东省惠州市
發表於: 2013-07-02 on 21:35
??点解要搞成甘样呢?其实都系讲番自己的观点同角度姐。。无谓搞到好似一个小日本一个大中国甘样罗。。

Profiles of 089   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
龍王kamchung

發表於: 2013-07-02 on 21:44
Quote:

On 2013-07-02 21:28, MLC wrote:

人家想自己玩晒。小圈仔佢地班屁精一小撮人玩,唔歡迎有挑戰佢權威人士,如有忠臣義仕想勸諫,必遭災.眾人都敢怒不敢言。我就唔怕佢。佢條七早已被我切左。變成痷人.所以懷恨在心。一直想報復。

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2013-07-02 on 22:13
Quote:

On 2013-07-02 21:44, kamchung wrote:
Quote:

On 2013-07-02 21:28, MLC wrote:

人家想自己玩晒。小圈仔佢地班屁精一小撮人玩,唔歡迎有挑戰佢權威人士,如有忠臣義仕想勸諫,必遭災.眾人都敢怒不敢言。我就唔怕佢。佢條七早已被我切左。變成痷人.所以懷恨在心。一直想報復。

刀疤哥,十足十的失心瘋,潑婦罵街!
你就只有這等本事了?

你懶九叻,波又中,馬又中,周圍搭豬嘴,得罪人多,稱呼人少,此網中數百會友,除了你自己做媒的K3外,你有邊個支持你?

你大言不慚,咩跟我買實贏,什么結果,什么下場,DB全部有案可查!

你咁有料?小弟請過你接蕉,spei兄任你開盤?點解縮沙呀?

唔比你玩,是因為你是騙徒!
叫人3000元入你的乜春會,有冇的事?
唔中唔收錢,中佐收5000,有冇的事?

新朋友唔知就里,在DB出入多的網友,邊個唔知你係騙徒?邊個唔當你係小丑?

幾十歲人,我都係勸下你,積返的陰德,老來有善終.
仲有,成曰比人插,好易失禁哦!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
龍王kamchung

發表於: 2013-07-02 on 22:30
閹人首度屁精,(輸馬由人)第一個馬上就會出來幫手。我無講錯啦,佢兩條友是結義老死。當首席比精不在時,閹人又會同一個人用二個注冊名字。唱雙黃。呢的就系佢地招數。根本玩來玩去,都系佢班內閣玩晒。

晒馬samana

發表於: 2013-07-02 on 23:08
Quote:

On 2013-07-02 22:30, kamchung wrote:
閹人首度屁精,(輸馬由人)第一個馬上就會出來幫手。我無講錯啦,佢兩條友是結義老死。當首席比精不在時,閹人又會同一個人用二個注冊名字。唱雙黃。呢的就系佢地招數。根本玩來玩去,都系佢班內閣玩晒。

问你的事,有胆回答麽?骗子!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
晒馬samana

發表於: 2013-07-02 on 23:11
老鼠过街,人人喊打!

龍王kamchung

發表於: 2013-07-02 on 23:16
Quote:

On 2013-07-02 23:08, samana wrote:
Quote:

On 2013-07-02 22:30, kamchung wrote:

问你的事,有胆回答麽?骗子!

DB做會員都要收費啦,一個出力,一個出錢,是天經地義的事,有咩咁大件事。DB旁邊個廣告都系做咁收費會員的廣告啊,你又唔話佢系騙子。所以話你商業社會,一個願打,一個願捱米得啦,又關你條七事。我從無講話中左收五千,呢段話是你老作。

Lijingbo

註冊於: 17/09/2012
發帖數目: 704
發表於: 2013-07-02 on 23:18
Quote:

On 2013-07-02 21:19, kamchung wrote:
此處如小朝庭.閹人趙高弄權,敗壞朝崗。他臣下首席副官。輸馬由人系佢的老死,其它還有馬屁精眾人等,組成奸臣小圈子。閹人可指鹿為馬。班馬屁精都會說是的。如你說出是鹿的話,佢就會組成一團。攻擊你。視你為叛徒。

你真系连我呢个大陆乡下仔都不如.我系读书少.你不要骗我.(想卖料.但又无料.成日点人入厕所.)我都吾想督爆你条肠仔.老想骗大陆D网友.

Profiles of Lijingbo   Email Lijingbo   
Go to Page ( 1 | 2 | 3 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款