登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 贏左九成的馬
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 下一頁 )
Author 贏左九成的馬
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2013-07-03 on 11:33
Quote:

On 2013-07-03 09:42, rickytlb wrote:
Quote:

On 2013-07-03 02:20, kamchung wrote:
Quote:

On 2013-07-03 01:57, rickytlb wrote:
Quote:

On 2013-07-03 01:52, kamchung wrote:
今次有一只馬贏九梗的,你估系邊只。

你揚咗贏十硬都冇分頭啦!噏邊場得喇...

比賭波好分頭.

未必好分頭㗎!依家臨場落飛馬真係風雲色變,過完關10倍8倍到跑完變咗大熱次熱一啲都唔出奇㗎...

大字標題就話贏左9成,入面就話贏9梗的!噤!
邊句先係真呀!

Ricky生,你真係跟官都唔知官姓乜,駛乜問佢邊場呀!你打開報紙,邊隻係全日最多評馬人貼嘅馬,咪係嗰隻囉,唔通佢會話Sam哥隻時來威龍咁嘅馬咩!

Profiles of JimmyMa   
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2013-07-03 on 12:03
[quote]
On 2013-07-03 11:33, JimmyMa wrote:
Quote:

Ricky生,你真係跟官都唔知官姓乜,駛乜問佢邊場呀!你打開報紙,邊隻係全日最多評馬人貼嘅馬,咪係嗰隻囉,唔通佢會話Sam哥隻時來威龍咁嘅馬咩!

贏贏貼馬偏熱我知,但啲評馬人評馬咪一樣咁提供法,偏重往績係選呢類馬喇,笑兄中到隻過千w馬係好嘢㗎!邊恨得咁多啫,啲搶錢遊戲今日你搶我下次我又搶番你...

http://www.youtube.com/watch?v=y0LHlw1Rl10

老友記

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
tintin

註冊於: 14/09/2012
發帖數目: 1024
發表於: 2013-07-03 on 12:25
贏兄,你話贏左九成,雖然有一成機會係會輸,我都有興趣想係賽前知道,入番一萬幾千玩下!今次係你一個大好機會表現你吾係淨係識事後孔明既機會,就出比小弟買下,咩倍率,我都跟你50000位置,你出料,我買左即貼飛比你睇,ok?

Profiles of tintin   
rickytlb

發表於: 2013-07-03 on 12:33
Quote:

On 2013-07-03 12:25, tintin wrote:
贏兄,你話贏左九成,雖然有一成機會係會輸,我都有興趣想係賽前知道,入番一萬幾千玩下!今次係你一個大好機會表現你吾係淨係識事後孔明既機會,就出比小弟買下,咩倍率,我都跟你50000位置,你出料,我買左即貼飛比你睇,ok?

等我做吓炸両先,就一皮w五皮p士啦!中咗除本俾10%贏贏得唔得先?輸咗唔准鬧贏贏喎...

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2013-07-03 on 12:42
Quote:

On 2013-07-03 12:33, rickytlb wrote:
Quote:

On 2013-07-03 12:25, tintin wrote:

等我做吓炸両先,就一皮w五皮p士啦!中咗除本俾10%贏贏得唔得先?輸咗唔准鬧贏贏喎...

嘩!我又要玩!Ricky生,我俾隻馬你買,就一皮w五皮p士啦!中咗除本俾9%我得唔得先?
輸咗仲准鬧我喎...!收左你依9%,用你Ricky生個名捐俾公益金添,咁好terms,你冇理由唔接受掛!

勝源fraksy

註冊於: 15/02/2003
發帖數目: 375
發表於: 2013-07-03 on 13:18
明晚我就無九成贏的馬提供,但有隻十成會去既馬比大家參考下: 三場"龍之欣", 终於等到B1上陣,寶力哥埋門都摸住,戰意十足. 我就訓身喇.

Profiles of fraksy   
rickytlb

發表於: 2013-07-03 on 13:56
Quote:

On 2013-07-03 12:42, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2013-07-03 12:33, rickytlb wrote:
Quote:

嘩!我又要玩!Ricky生,我俾隻馬你買,就一皮w五皮p士啦!中咗除本俾9%我得唔得先?
輸咗仲准鬧我喎...!收左你依9%,用你Ricky生個名捐俾公益金添,咁好terms,你冇理由唔接受掛!

占占你唔見我個孤兒仔基金做緊啲咁嘢咩?中到嘅除本我同艇王50/50㗎

tintin

註冊於: 14/09/2012
發帖數目: 1024
發表於: 2013-07-03 on 14:08
Quote:

On 2013-07-03 13:56, rickytlb wrote:
Quote:

On 2013-07-03 12:42, JimmyMa wrote:
Quote:

Quote:

占占你唔見我個孤兒仔基金做緊啲咁嘢咩?中到嘅除本我同艇王50/50㗎

我真心跟贏兄買佢隻九成馬位置架,赢兄快出料顯示下D真正既實力,大家一齊買中左又點會有人鬧你,假如輸左我吾會鬧你,不過你吾好再叫人做X人,收下把口就可以!

Profiles of tintin   
文武geniusalex

註冊於: 13/08/2002
發帖數目: 1904
發表於: 2013-07-03 on 14:44
Quote:

On 2013-07-03 13:18, fraksy wrote:
明晚我就無九成贏的馬提供,但有隻十成會去既馬比大家參考下: 三場"龍之欣", 终於等到B1上陣,寶力哥埋門都摸住,戰意十足. 我就訓身喇.

勝源兄終於等到愛駒變身?..等我一陣睇睇先

Profiles of geniusalex   Email geniusalex   
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2013-07-03 on 14:50
Quote:

On 2013-07-03 13:56, rickytlb wrote:
Quote:

Quote:

Quote:

Ricky生,你賭慣期指,對你嚟講濕濕碎啦!贏左你有錢落袋,又可以用你名做善事,你冇理由唔識計依條數喎!

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款