登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 贏左九成的馬
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 下一頁 )
Author 贏左九成的馬
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2013-07-03 on 15:14
Quote:

On 2013-07-03 13:18, fraksy wrote:
明晚我就無九成贏的馬提供,但有隻十成會去既馬比大家參考下: 三場"龍之欣", 终於等到B1上陣,寶力哥埋門都摸住,戰意十足. 我就訓身喇.

勝源兄,見你講到實牙實齒我都好似文武兄咁拿拿聲睇吓先,睇完之後,我覺得威哥依場馬都係放棄格局,留番下一季先! 威哥係一個好正直嘅練馬師,同輝哥就真係一個極度相反,係操練上模式佢唔會賣弄花巧,始終10年如一,變都唔變,同我食早餐一樣,日日一樣,所以我去到食早餐係永遠唔駛開聲話食乜!最近威哥好多馬,操練已放緩,你留意吓就知,隻馬28分下季仲有得玩,我睇就唔掂啦!

Profiles of JimmyMa   
yeunglm2005

註冊於: 07/01/2007
發帖數目: 390
發表於: 2013-07-03 on 15:29
我都貼隻我認為有9成把握入P, 5成機會贏的馬, 就是 4場2火燎腚 。

Profiles of yeunglm2005   
tintin

註冊於: 14/09/2012
發帖數目: 1024
發表於: 2013-07-03 on 16:27
赢兄,九成必中馬,出比我買啦,拜托拜托!

Profiles of tintin   
spei

註冊於: 20/03/2006
發帖數目: 31
發表於: 2013-07-03 on 16:53
Quote:

On 2013-07-03 16:27, tintin wrote:

天兄、佢話你係佢朋友的朋友……
1/究竟你係咪佢朋友?
2/究竟佢係咪你朋友?
3/究竟你有無朋友識佢?

若果以上三個究竟都不是、那麼下盤的機會便是零!
想佢出比你、你死左條心喇、天兄!

Profiles of spei   
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2013-07-03 on 16:56
Quote:

On 2013-07-03 16:53, spei wrote:
Quote:

On 2013-07-03 16:27, tintin wrote:

天兄、佢話你係佢朋友的朋友……
1/究竟你係咪佢朋友?
2/究竟佢係咪你朋友?
3/究竟你有無朋友識佢?

若果以上三個究竟都不是、那麼下盤的機會便是零!
想佢出比你、你死左條心喇、天兄!

首先我朋友的朋友系惠東人,天兄系唔系惠東人先,如果系就好大機會,如果唔系就應該唔系啦.

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
spei

註冊於: 20/03/2006
發帖數目: 31
發表於: 2013-07-03 on 17:04
Quote:

On 2013-07-03 09:22, kamchung wrote:
睇的語氣SPEI是輸馬由人化身出來的。我應該無估錯/你二條粉腸,一人扮2.3個角色。咁低俗的玩意都玩。真系返老頑童。二個加起來都有一百幾十歲啦。仲玩埋的咁幼稚的野.真系服左你兩兄弟啦.寫個服字.

亞無七鹿哥:
你咁樣講真係抬舉我、話我的劣筆似笑馬哥的語調風格、那是讚美我。
証明我在DB都好長進、學到唔小好野、連條自卑嘅無七之鹿、誣衊他人話佢係馬都諗到而唔開心都識穿。
深圳兩圍酒超值、記得出黎、哈哈哈!

Profiles of spei   
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2013-07-03 on 17:15
Quote:

On 2013-07-03 17:04, spei wrote:
Quote:

On 2013-07-03 09:22, kamchung wrote:
睇的語氣SPEI是輸馬由人化身出來的。我應該無估錯/你二條粉腸,一人扮2.3個角色。咁低俗的玩意都玩。真系返老頑童。二個加起來都有一百幾十歲啦。仲玩埋的咁幼稚的野.真系服左你兩兄弟啦.寫個服字.

亞無七鹿哥:
你咁樣講真係抬舉我、話我的劣筆似笑馬哥的語調風格、那是讚美我。
証明我在DB都好長進、學到唔小好野、連條自卑嘅無七之鹿、誣衊他人話佢係馬都諗到而唔開心都識穿。
深圳兩圍酒超值、記得出黎、哈哈哈!

算啦,依條友思覺失調,選擇性失憶....
佢夢遊時,用左K3果名出帖噴糞,又誓神唔認.

我諗,遲下佢又會話Cd-Jimmy係船主,spei係pm......

好亂好亂!!!可能無左條七,真係會錯亂嫁!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
h7667

註冊於: 19/09/2011
發帖數目: 140
發表於: 2013-07-03 on 17:20

明晚我就無九成贏的馬提供,但有隻十成會去既馬比大家參考下: 三場"龍之欣", 终於等到B1上陣,寶力哥埋門都摸住,戰意十足. 我就訓身喇.

--------------------------------------------------------------------------------

勝源兄,見你講到實牙實齒我都好似文武兄咁拿拿聲睇吓先,睇完之後,我覺得威哥依場馬都係放棄格局,留番下一季先! 威哥係一個好正直嘅練馬師,同輝哥就真係一個極度相反,係操練上模式佢唔會賣弄花巧,始終10年如一,變都唔變,同我食早餐一樣,日日一樣,所以我去到食早餐係永遠唔駛開聲話食乜!最近威哥好多馬,操練已放緩,你留意吓就知,隻馬28分下季仲有得玩,我睇就唔掂啦!

占兄, 威哥此一场就上岸啊, 如果操练都放缓晒, 个FILE花咗会唔会唔係咁好呢? 星期日"大行情"会唔会有机呢? 请指教

Profiles of h7667   
sam688

註冊於: 30/01/2013
發帖數目: 66
HK
發表於: 2013-07-03 on 17:28
Quote:

On 2013-07-03 15:29, yeunglm2005 wrote:
我都貼隻我認為有9成把握入P, 5成機會贏的馬, 就是 4場2火燎腚 。

亞方的匆出馬,多数會搏. 5 June 隻勝哥兒 -就係 匆出贏馬喇.

Profiles of sam688   
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2013-07-03 on 17:37
Quote:

On 2013-07-03 17:28, sam688 wrote:
Quote:

On 2013-07-03 15:29, yeunglm2005 wrote:

亞方的匆出馬,多数會搏. 5 June 隻勝哥兒 -就係 匆出贏馬喇.

阿方匆出七天馬,成功率有幾高呢??

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款