登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

你地鍾意貼乜就貼
管理員: home, plenty, Amethyst

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 你地鍾意貼乜就貼 >> 贏哥語錄之七月一日賽事
Go to Page ( 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 下一頁 )
Author 贏哥語錄之七月一日賽事
cd-romjimmy

註冊於: 02/04/2002
發帖數目: 284
發表於: 2013-07-03 on 11:51

贏哥語錄之七月一日賽事

賽前出帖

一場(赤驥)初跑1400唔知得唔得,慢步速仍有機會入位。
八場(飛快叻)二個大閘無得頂,初跑泥地。可勝可輸,不過下次都可跟進。值得跟進

的馬。
九場(幸運新寶)上次有的走勢,即加罩試大閘,果然有進步,情緒比前集中。有機會

爆半冷。
七場(耀嘉輝)試泥閘確系靚,有前有後。三檔今次都要買少少啦。四只望有一只W都可

贏錢。

四只馬我最睇好(幸運新寶)皆因有配備變動。則鬥志一定有。明天主力買WP半冷。跑P

都贏錢,全餐正副Q.再加只大冷門(輕越直前)晨操跳出44.5超快時間,證明馬處於大

勇之境,縮程搏冷.

五場(萬里驍)上次排11檔仍被捧成四倍次熱,劣檔馬不值這個倍率非大超班馬,能跑

返個第五已算有交待。今次形勢逆轉,轉排三檔,相信幕後人會有信心贏返一次。近三

次連續三次能入前五名的馬算演出穩定的馬,只是輸於檔位能跑四五名,當檔位轉移,

便可交出頭馬,情況與有情風差不多,13檔能跑四名,上次一轉3檔省腳程貼欄便贏馬。

今次轉外檔又會輸形勢。萬里驍換黑仔昌騎,人就輸晒。望佢醒定的啦。唔好內檔塞死

第二場水鬥水格,真系無咩好嘢介紹,路路好,貪佢有12磅減,1000田勝小將減磅,成功率都幾高。上次氣管多血。小休44天復出小小將,季內都上過名幾次。成冷則可玩。成大熱就米搞。

總結
赤驥 (叮)
飛快叻 (叮)
幸運新寶 (叮)
耀嘉輝 (叮)
幸運新寶全餐Q,PQ (叮)(叮)(叮)(叮)(叮)(叮)(叮)(叮)(叮)(叮)(叮)(叮)(叮)(叮)(叮)(叮)(叮)(叮)(叮)(叮)(叮)(叮)(叮)(叮)
因為共(叮)24注。

路路好 (唔知當唔當中,因講明大熱咪掂,但因臨場先落到大熱,當佢中,收$41.5大元。

賽後
當然無咩驚喜。貼中馬屬好平常的事了,都唔系第一次貼中啦。貼唔串才奇怪啦。有無買都系天曉得。講咩都無用。

總結,我唔識計多底佢全日係贏錢定輸錢,但自己睇下數下D叮,同佢收個41.5大元,到底有幾威。

但,賽後佢仲可以講,貼中馬好平常,貼唔中才奇怪.....
唔知佢係選擇性失憶,唔記得自己全日叮左幾十叮,先收$41.5??定係佢當HKDB手足係盲定係點??輸個D唔會回帖,贏個D就「貼中馬屬好平常的事了,都唔系第一次貼中啦」。

有因必有果,阿門

Profiles of jimmy   
cd-romjimmy

發表於: 2013-07-03 on 11:53
此帖除贏哥可回,請其他人別回。
謝謝

龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2013-07-03 on 14:35
Quote:

On 2013-07-03 11:53, jimmy wrote:
謝謝

點解少左(有綵)歡惑)陽明星星)(名列前矛)果條啊。證明你做事激啦.中得最和味果條飛就唔講.人家中四連環三重彩啊。咁大件事你都忘記左.

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
龍王kamchung

發表於: 2013-07-03 on 14:47
Quote:

On 2013-07-03 14:35, kamchung wrote:
Quote:

On 2013-07-03 11:53, jimmy wrote:
謝謝

點解少左(有綵)歡惑)陽明星星)(名列前矛)果條啊。證明你做事激啦.中得最和味果條飛就唔講.人家中四連環三重彩啊。咁大件事你都忘記左.

首先四只試大閘靚的馬,無叫你今次買啊。只系叫你留意下佢.你唔識分語氣咩,只叫你買一只(幸運新寶)其它三只話明直得跟進的馬,睇佢今次點跑,馬已操起狀態,唔一定會系今次去馬。下次先跑出來先好分頭啊。你信唔信,其它三只馬,下次起馬有二只會跑入三名呢。

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2013-07-03 on 14:59
睇唔起短途賺步速尾置馬
四場(真寶馬)七場(如你所願)二只都是短途賺步速的尾置馬。今次仲要系大熱門,睇怕都系凶多吉少。

有場大熱Q都幾穩,六場(歡惑)(名列前茅)呢條Q跑出機率應該好高。全日最穩的大熱Q.兩雄雙遇,不知鹿死誰手,跑W我會選一檔的馬,前置跑法主動點跑法。三重彩冷腳(有綵)(野外桃園)(陽明星星)二膽拖三腳。二只膽放頭二位,指定第三名加三只。

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2013-07-03 on 15:05
六場(歡惑)(名列前茅)呢條Q跑出機率應該好高。全日最穩的大熱Q. 二只膽放頭二位,三重彩冷腳, 指定第三名加三只(有綵)(野外桃園)(陽明星星)

點解少左(有綵)歡惑)陽明星星)(名列前矛)果條啊。證明你做事激啦.中得最和味果條飛就唔講.人家中四連環三重彩啊。咁大件事你都忘記左

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
龍王kamchung

發表於: 2013-07-03 on 15:12
Quote:

On 2013-07-03 15:05, samana wrote:
六場(歡惑)(名列前茅)呢條Q跑出機率應該好高。全日最穩的大熱Q. 二只膽放頭二位,三重彩冷腳, 指定第三名加三只(有綵)(野外桃園)(陽明星星)

點解少左(有綵)歡惑)陽明星星)(名列前矛)果條啊。證明你做事激啦.中得最和味果條飛就唔講.人家中四連環三重彩啊。咁大件事你都忘記左

你又漏左,我最後加一句,如選正馬膽。首選(排一檔的歡惑)跑法主動占優勢果句。證明你也是一樣,做事偏激.唔得客觀.最重要那句話偏不加入.刪除證據.

cd-romjimmy

發表於: 2013-07-03 on 15:20
Quote:

On 2013-07-03 14:35, kamchung wrote:
Quote:

謝謝

sorry sorry,請問係邊個POST度,煩請指點,好讓我更新番。

龍王kamchung

發表於: 2013-07-03 on 15:20
Quote:

On 2013-07-03 15:12, kamchung wrote:
Quote:

On 2013-07-03 15:05, samana wrote:

你又漏左,我最後加一句,如選正馬膽。首選(排一檔的歡惑)跑法主動占優勢果句。證明你也是一樣,做事偏激.唔得客觀.最重要那句話偏不加入.刪除證據.

有場大熱Q都幾穩,六場(歡惑)(名列前茅)呢條Q跑出機率應該好高。全日最穩的大熱Q.兩雄雙遇,不知鹿死誰手,跑W我會選一檔的馬,前置跑法主動點跑法。三重彩冷腳(有綵)(野外桃園)(陽明星星)二膽拖三腳。二只膽放頭二位,指定第三名加三只。
原文佢可以刪節了一些對小弟有利的言詞。將果的不利的全加小弟身上。這證明了什麼呢???/

cd-romjimmy

發表於: 2013-07-03 on 15:23
Quote:

On 2013-07-03 14:47, kamchung wrote:
Quote:

Quote:

謝謝

首先四只試大閘靚的馬,無叫你今次買啊。只系叫你留意下佢.你唔識分語氣咩,只叫你買一只(幸運新寶)其它三只話明直得跟進的馬,睇佢今次點跑,馬已操起狀態,唔一定會系今次去馬。下次先跑出來先好分頭啊。你信唔信,其它三只馬,下次起馬有二只會跑入三名呢。

一場(赤驥)初跑1400唔知得唔得,慢步速仍有機會入位。
八場(飛快叻)二個大閘無得頂,初跑泥地。可勝可輸,不過下次都可跟進。值得跟進 的馬。
九場(幸運新寶)上次有的走勢,即加罩試大閘,果然有進步,情緒比前集中。有機會爆半冷

七場(耀嘉輝)試泥閘確系靚,有前有後。三檔今次都要買少少啦。四只望有一只W都可贏錢

四只馬我最睇好(幸運新寶)皆因有配備變動。則鬥志一定有。明天主力買WP半冷。跑P都贏錢,全餐正副Q.
再加只大冷門(輕越直前)晨操跳出44.5超快時間,證明馬處於大勇之境,縮程搏冷.

贏兄,你寫到咁,都無話今次買?..定我係中文水平差??

Go to Page ( 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款