登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 賠率王精彩了
Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )
Author 賠率王精彩了
文武geniusalex

註冊於: 13/08/2002
發帖數目: 1904
發表於: 2013-07-04 on 22:58
正當兩位師兄上次中左時來威龍來一個大拋離後...我以為多日擂台躉修馬力兄應該要投降之際....冷不防我修兄又中了醉喜追番近...睇黎未到最後一天...都仲未知誰是賠率王了,..

Profiles of geniusalex   Email geniusalex   
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2013-07-04 on 23:04
修兄D冷馬確實係有料到。

今次好睇過冠軍練馬師榜。

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2013-07-04 on 23:30
本來我的目标要争W,現在看來要过返修哥先!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
lameaglepushingcar

註冊於: 29/09/2011
發帖數目: 129
發表於: 2013-07-04 on 23:34
咁就多謝哂2位師兄先, 赢錢靠你地啦, ^^

Profiles of pushingcar   
修叔shimari

註冊於: 10/01/2004
發帖數目: 1535
發表於: 2013-07-05 on 15:19
文武兄,如你所說,只能追近,但難以逆轉 !
唯有退而求其次,望保亞軍席位好了。能跟笑馬兄在「賠率王」爭逐,或可以在季尾階段製造一個小高潮也說不定。

至於,有關本人落敗感受,將會係船主正式公佈結果後,再娓娓道來。

由於今天是被逼休假日 ; 因此,我儘快撰寫本季「賽馬數據富」的壓軸數據,希望能趕及今晚發表,敬請所有曾經參加船網的「積分王」及「賠率王」朋友抽空略讀。

Profiles of shimari   
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2013-07-05 on 15:37
其實積分王幾個都咬得好緊下~

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2013-07-05 on 16:30

6694 04-07-2013
20:21 跑馬地
星期四 獨贏 4 場 11 嶺峯

小弟昨天本來想揀嶺峰,但有些求胜心切,一心想做冠軍,故選了匹五六十倍的福駿寶 博大霧,而忽略左修哥的實力,意想不到厲害的修哥一發力就反先。。。。。。
今次,小弟想揀果隻開心掏寶,之前有推介過給网友跑第五,刀哥笑佢滑左牙。
落左班跑機会當然大左,最主要的是從來未摸過依隻馬的冠軍韋接手來操,都吾知係咪比左阿沈着數索騎。今仗有几隻马担飛,特別係有隻奇无极,点都有啲分下嘅。(如果韋哥唔係真係造馬比航哥的話)
拿拿,修哥唔得賴猫跟我買呀。。。。。當然,小弟是小人之心,因為我尋日都想過帖醉喜。。。。。hehe
依隻唔得,我估今季賠率王亚軍就真的拱手讓出了!!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
修叔shimari

註冊於: 10/01/2004
發帖數目: 1535
發表於: 2013-07-05 on 19:45
Quote:

On 2013-07-05 16:30, samana wrote:

小弟昨天本來想揀嶺峰,但有些求胜心切,一心想做冠軍,故選了匹五六十倍的福駿寶 博大霧,而忽略左修哥的實力,意想不到厲害的修哥一發力就反先。。。。。。
今次,小弟想揀果隻開心掏寶,之前有推介過給网友跑第五,刀哥笑佢滑左牙。
落左班跑機会當然大左,最主要的是從來未摸過依隻馬的冠軍韋接手來操,都吾知係咪比左阿沈着數索騎。今仗有几隻马担飛,特別係有隻奇无极,点都有啲分下嘅。(如果韋哥唔係真係造馬比航哥的話)
拿拿,修哥唔得賴猫跟我買呀。。。。。當然,小弟是小人之心,因為我尋日都想過帖醉喜。。。。。hehe

哈哈,笑馬兄,多謝你認同我的「實力」。

首先,要再多謝笑馬兄的「配合」,否則我所指的「小高潮」就不會出現。

我也先此聲明,我唔會排除選取任何一匹參賽馬,作為「賠率王」的提供。有興趣關注我倆的讀者們,要辛苦你們了,我可能會在最後一刻才更改選擇。

另外,我希望笑馬兄,不要將「開心陶寶」作唯一選擇。因為我同你都可能將太多如果做藉口,因而在「賠率王」遊戲中只能爭亞。

我相信,這個亞軍,不是你我所渴求。只是我們都需要充分體驗遊戲精神,全力以赴,對吧 !? 再者,現實中真正獲利,比假興奮來得更實在,這點你絕對在我之上。
且看,如船主所言,我們在「賠率王」及言語上,究竟可以咬得幾緊 !?

Profiles of shimari   

發表於: 2013-07-07 on 03:06
Quote:

On 2013-07-05 19:45, shimari wrote:
Quote:

On 2013-07-05 16:30, samana wrote:

哈哈,笑馬兄,多謝你認同我的「實力」。

首先,要再多謝笑馬兄的「配合」,否則我所指的「小高潮」就不會出現。

我也先此聲明,我唔會排除選取任何一匹參賽馬,作為「賠率王」的提供。有興趣關注我倆的讀者們,要辛苦你們了,我可能會在最後一刻才更改選擇。

另外,我希望笑馬兄,不要將「開心陶寶」作唯一選擇。因為我同你都可能將太多如果做藉口,因而在「賠率王」遊戲中只能爭亞。

我相信,這個亞軍,不是你我所渴求。只是我們都需要充分體驗遊戲精神,全力以赴,對吧 !? 再者,現實中真正獲利,比假興奮來得更實在,這點你絕對在我之上。
且看,如船主所言,我們在「賠率王」及言語上,究竟可以咬得幾緊 !?

一日未完, 兩位仲有機會爭冠軍,而唔係爭第2

發表於: 2013-07-07 on 03:09
Quote:

On 2013-07-05 15:37, home wrote:
其實積分王幾個都咬得好緊下~

積分王基本上唔可以有一場係求其揀或者博佢爆冷

Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款