登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 火龍寶
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 下一頁 )
Author 火龍寶
獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2013-07-07 on 22:03
Quote:

On 2013-07-07 21:25, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2013-07-07 13:49, rodney wrote:
不過,信的人還是不多,而且臨場全無動靜。無想過有11倍W.

香港馬就是這樣奇!!! 明知有鬥志,但大家都估估下。

Rodney, 最大問題係韋達操過兩課後竟然放棄去騎隻凱旋,而臨場係任何一個彩池都一滴飛都冇而大幅回冷!而從近兩仗睇嚟,韋達真係幫左航哥唔少,上日尾場,而正如你話齋,尾場大摩三隻都要做綠葉,都係韋達功勞唔少嘅!

jim,總之,四個字講晒....眾志成城,包含好多野。一個人的能力,又點會咁多野。

另外,你尾場問我"君子一言"... sorry, 又係無情情被hkdb斷線,所以無法回覆。我要close晒所有野,再登入。次次都係咁,好Q煩。

其實我本來正想問你這隻"君子",追唔追多次。不過我見臨尾Place及QPL都有飛,就買左少少

最激氣,三重彩,我太趕時間,隻2行第二位打錯了,見財化水。 (我還以為自由中正三重彩,原來中空寶)

Profiles of rodney     
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2013-07-07 on 22:21
一言我都有買,另一隻係5,刻意唔揀隻除衫除褲 ,一隻p士救番哂條飛,學占占話齋我睇到啲嘢...

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
楊駿andrew410

註冊於: 09/09/2004
發帖數目: 7157
發表於: 2013-07-08 on 10:17
「香港發」退出,「威水福星」補上,黎海榮幫唔幫到手?

Quote:

On 2013-07-06 17:51, rodney wrote:
Quote:

On 2013-07-06 17:11, dfgghr wrote:
Quote:

On 2013-07-05 20:40, rodney wrote:
究竟隻"火龍寶" 是 "威水福星" 還是"醉喜"??

威水福星影相梗頸4, 只是輸形勢 + 走位.

D仔,我對早段韋達的積極性有保留。

不過,此馬下周三R1,應該下以補出,信乎??

Profiles of andrew410   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2013-07-08 on 11:22
Quote:

On 2013-07-07 22:03, rodney wrote:
Quote:

On 2013-07-07 21:25, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2013-07-07 13:49, rodney wrote:
不過,信的人還是不多,而且臨場全無動靜。無想過有11倍W.

香港馬就是這樣奇!!! 明知有鬥志,但大家都估估下。

Rodney, 最大問題係韋達操過兩課後竟然放棄去騎隻凱旋,而臨場係任何一個彩池都一滴飛都冇而大幅回冷!而從近兩仗睇嚟,韋達真係幫左航哥唔少,上日尾場,而正如你話齋,尾場大摩三隻都要做綠葉,都係韋達功勞唔少嘅!

jim,總之,四個字講晒....眾志成城,包含好多野。一個人的能力,又點會咁多野。

另外,你尾場問我"君子一言"... sorry, 又係無情情被hkdb斷線,所以無法回覆。我要close晒所有野,再登入。次次都係咁,好Q煩。

其實我本來正想問你這隻"君子",追唔追多次。不過我見臨尾Place及QPL都有飛,就買左少少

最激氣,三重彩,我太趕時間,隻2行第二位打錯了,見財化水。 (我還以為自由中正三重彩,原來中空寶)

Rodney, 所以話食幾多,著幾多整定嘅!
琴日R7明明同danone一齊睇到隻美麗猛咁落飛都冇買,却睇到寶哥哥隻聖驛善又落飛,最後咪買咗寶哥哥輸左囉!到場內孖Q時又見寶哥哥隻佳運寶又落飛,都係唔好攪我,落雨濕濕,老人家都係唔好買,終於就買左條孖T:
07-07-2013
17:11 沙田
星期日 孖T 10 場 9 公平競技 拖 4 幸運聖 +
6 勁友福 + 7 首席 +
11 喜多盈 + 13 愛的呼喚
11 場 2 太陽好好 拖 1 君子一言 +
3 超皇鷹 + 4 風花雪月 +
5 海鑽石 + 6 隨心隨意 $

今日食早餐時,林老闆先同我講聖驛善唔係寶哥騎,係湯仔先啱!我連邊個騎都未知,真係輸得抵囉!
至於君子一言,我揾佢P纜等穿幾條2x3都起唔到孖,都冇話可說了!因為都係一個 "貪"字

Profiles of JimmyMa   
yeunglm2005

註冊於: 07/01/2007
發帖數目: 390
發表於: 2013-07-08 on 12:24
占叔,我都算好彩. 齊歡唱1w3p收錢, 輸晒軒轅打個平. 臨尾見您貼公平, 我又趕住出去, 咁就加埋上次提過匹君子 買定p 2x3 50元過關, 埋單有贏. 多謝 !!! 仲有都要多謝MLC的提點 !!!

Profiles of yeunglm2005   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2013-07-08 on 12:33
Quote:

On 2013-07-08 12:24, yeunglm2005 wrote:
占叔,我都算好彩. 齊歡唱1w3p收錢, 輸晒軒轅打個平. 臨尾見您貼公平, 我又趕住出去, 咁就加埋上次提過匹君子 買定p 2x3 50元過關, 埋單有贏. 多謝 !!! 仲有都要多謝MLC的提點 !!!

隻君子一言在賽前我都分析左佢嘅操練俾你聽,而臨場更加見佢冇紥脚,所以終於放心下最後的一注!潘頓跑法算係咁啦,冇乜特別驚喜!

Profiles of JimmyMa   
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2013-07-08 on 12:41
Quote:

On 2013-07-08 12:33, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2013-07-08 12:24, yeunglm2005 wrote:

隻君子一言在賽前我都分析左佢嘅操練俾你聽,而臨場更加見佢冇紥脚,所以終於放心下最後的一注!潘頓跑法算係咁啦,冇乜特別驚喜!

我都響另一途徑巧合哋中到隻一言...,賺到個Happy

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
d仔dfgghr

註冊於: 29/04/2003
發帖數目: 1705
發表於: 2013-07-08 on 23:34
Quote:

On 2013-07-06 17:51, rodney wrote:
Quote:

On 2013-07-06 17:11, dfgghr wrote:
Quote:

On 2013-07-05 20:40, rodney wrote:

Rodney真係比你講中.
今次對手勁D... 唔識揀,

Profiles of dfgghr   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2013-07-10 on 00:55
Quote:

On 2013-07-08 23:34, dfgghr wrote:
Quote:

Quote:

Quote:

Mr. D,

用黎海是出乎意外,不過如有4倍P, 都值得玩啦。

Q/QPL 拖牛精 (王志偉)又如何呢?

四個字 : 皆大歡喜!!!

如這隻不喜歡,再來"眾志成城"吧 !!

R5 阿石有馬退出,補上阿航,又是否太巧合?!

此馬早已試了谷閘,今次補上用個莫雷拉,唔講得笑,比起吳家晉,何只是強配!!!!
今場有馬搶,6檔應可守2疊有cover,直路睇表現。
總之,一"齊"買重"飛"
(如果輸左,就只好一"齊"撕"飛")

Profiles of rodney     
d仔dfgghr

註冊於: 29/04/2003
發帖數目: 1705
發表於: 2013-07-10 on 18:51
Quote:

On 2013-07-10 00:55, rodney wrote:
Quote:

On 2013-07-08 23:34, dfgghr wrote:
Quote:

Quote:

Quote:

Mr. D,

用黎海是出乎意外,不過如有4倍P, 都值得玩啦。

Q/QPL 拖牛精 (王志偉)又如何呢?

四個字 : 皆大歡喜!!!

如這隻不喜歡,再來"眾志成城"吧 !!

R5 阿石有馬退出,補上阿航,又是否太巧合?!

此馬早已試了谷閘,今次補上用個莫雷拉,唔講得笑,比起吳家晉,何只是強配!!!!
今場有馬搶,6檔應可守2疊有cover,直路睇表現。
總之,一"齊"買重"飛"
(如果輸左,就只好一"齊"撕"飛")

R5果隻仲要係食慾不振... 更加有信心.
跟你試下. .

R4 我另外鐘意隻"神奇"... 度緊點買...

Profiles of dfgghr   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款