登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 呀航拿了冠軍!
Author 呀航拿了冠軍!
亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2013-07-11 on 02:44
我真係好開心,未試過為左一場馬攪到自己差D流馬尿。
更加重要既係蔡明紹個養父母及 女,尾場就係我旁邊!我呢個撐航fans真係唔難認既....
竟然大大聲,可能唔係同我講既...只係自己同自己講既o者....但係我真係超近距離。
我只係聽道講...隻1贏唔贏唔重要,最重要12唔好贏。
跑緊既時候紹菜(蔡明紹條菜呀)仲講,block住12!
12之後贏左...真係yeah到依家兩點幾仲喉嚨痛緊呀!

Profiles of hinchung   

發表於: 2013-07-11 on 02:45
係養父母及條女....唔係女...XD

晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2013-07-11 on 11:46
老師,你無睇到獲利兄的脚本,所有的情節及指定動作都絲絲入扣,哈哈,現在連徒弟仔養父母及條女女的對白都咁生鬼,真系好似天天哥形容嘅,中门柱咁真戲,係味成班都戲子呀!
小弟到是關心志偉仔下季有无得玩......

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2013-07-11 on 11:56
Quote:

On 2013-07-11 11:46, samana wrote:
老師,你無睇到獲利兄的脚本,所有的情節及指定動作都絲絲入扣,哈哈,現在連徒弟仔養父母及條女女的對白都咁生鬼,真系好似天天哥形容嘅,中门柱咁真戲,係味成班都戲子呀!

我就咁睇,從牛精好友同帝聖神駒身上正好暴露左蔡明紹騎功祗屬二流尾貨式,鬥後勁比起蘇狄雄仲差半班以上!

Profiles of JimmyMa   
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2013-07-11 on 12:03
Quote:

On 2013-07-11 11:56, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2013-07-11 11:46, samana wrote:

我就咁睇,從牛精好友同帝聖神駒身上正好暴露左蔡明紹騎功祗屬二流尾貨式,鬥後勁比起蘇狄雄仲差半班以上!

我而家至明點解咁關鍵一分交比雄的揸!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   

發表於: 2013-07-12 on 02:38
占占...其實今年呀航贏冠軍真係天時地利人和齊晒架喇!

純講尾場,潘頓做晒野啦!

不過亦lucky 告仔用既係蔡明紹,如果佢今季用多D楊明綸呢位騎師,我估最後一日冠軍練馬師,好可能屬於無得爭個隻?!

當然純粹亂up!因為係已過去亦是不會再發生的事!

Quote:

On 2013-07-11 11:56, JimmyMa wrote:
Quote:

JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2013-07-12 on 11:22
Quote:

On 2013-07-11 02:44, hinchung wrote:
更加重要既係蔡明紹個養父母及 女,尾場就係我旁邊!我呢個撐航fans真係唔難認既....
竟然大大聲,可能唔係同我講既...只係自己同自己講既o者....但係我真係超近距離。

睇真支旗上面有 " 张学勤 " 三個字,乜張學勤個仔咁快識寫佢老豆個名,佢個仔好似啱啱入小學喎!

Profiles of JimmyMa   

發表於: 2013-07-12 on 11:46
近排添多一名喎...哈哈...

Quote:

On 2013-07-12 11:22, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2013-07-11 02:44, hinchung wrote:

睇真支旗上面有 " 张学勤 " 三個字,乜張學勤個仔咁快識寫佢老豆個名,佢個仔好似啱啱入小學喎!

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款