登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

足球論壇
管理員: kong1999hk, joey909kl, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 足球論壇 >> tintin兄請進
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 )
Author tintin兄請進
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2013-07-23 on 15:29
Quote:

On 2013-07-23 15:03, home wrote:
贏兄,你所講既原因,同錢根本拉唔上關係,豈能渾為一談??比第二D人睇到,你估別人怎想贏兄你??

更重要係,我真係唔覺得你係呢件事上面,你有咩論點支持到你說法。你話如果TINTIN兄係美麗XX個POST度講,話如果呢隻贏左我醒比你又唔同,但呢家根本都唔同POST 或無POST,咁你仲話人地爭你,你覺得你的說法成立嗎??

那個貼已被人刪掉.無謂再講.誰是誰非.天知地知.良心會知.所謂人善人欺天不欺.人惡人怕天不怕!!!到此為止啦.唔想再多講.太累了!!!

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2013-07-23 on 15:41
我都講過,我沒有刪除過任何帖,而其他管理員亦很少上來。

我唔知你話個個帖講乜,但你隻馬係美麗昇華貼,人地係個POST度無講過話要醒,咁似乎人地係無問題喎。

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2013-07-23 on 16:35
Quote:

On 2013-07-23 15:41, home wrote:

我唔知你話個個帖講乜,但你隻馬係美麗昇華貼,人地係個POST度無講過話要醒,咁似乎人地係無問題喎。

船兄,我諗贏兄講嗰個老屎忽可能係我喎!不過佢講大話又唔查清楚啲料就撞板而自揭瘡疤了,佢都唔知我祗係掛個名講馬,其他乜都冇嘅!乜你有俾左權力我删除帖咩?你都冇教過我點删喎!

Profiles of JimmyMa   
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2013-07-24 on 10:27
Quote:

On 2013-07-23 15:29, kamchung wrote:
Quote:

On 2013-07-23 15:03, home wrote:
贏兄,你所講既原因,同錢根本拉唔上關係,豈能渾為一談??比第二D人睇到,你估別人怎想贏兄你??

更重要係,我真係唔覺得你係呢件事上面,你有咩論點支持到你說法。你話如果TINTIN兄係美麗XX個POST度講,話如果呢隻贏左我醒比你又唔同,但呢家根本都唔同POST 或無POST,咁你仲話人地爭你,你覺得你的說法成立嗎??

那個貼已被人刪掉.無謂再講.誰是誰非.天知地知.良心會知.所謂人善人欺天不欺.人惡人怕天不怕!!!到此為止啦.唔想再多講.太累了!!!

邊個江湖大佬收著贏贏你個𡃁呢,一係成日入差館幫你搞擔保,再唔係就成日要擺和頭酒,不過...在於我嚟講最好同最壞嘅人只要有機會同佢吹到水,我都有與趣研究吓佢,不過我只係聽現在式喎!

我認為你呢單係別人嘅"盛氣凌人"衍生出"羅生門"事件嚟,但不排除你私下同tintin有過承諾,你要明白每個人都有得意之時,你又回想吓你收買料費收到手軟時果個階段,所以你真係先要學懂釋放自己,騰出更多空間令自己個小宇宙發揮出搶錢必殺技,呢單嘢你釋放到嘅話告一段落喇好嘛?嚟緊呢季馬我期侍你嘅配合嚟個"贏、艇、R"...

http://www.youtube.com/watch?v=wJLPsV291d0

大計㗎!

林子祥、劉天蘭、詩詩 - 三人行

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
rickytlb

發表於: 2013-07-24 on 11:17
Quote:

On 2013-07-23 16:35, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2013-07-23 15:41, home wrote:

船兄,我諗贏兄講嗰個老屎忽可能係我喎!不過佢講大話又唔查清楚啲料就撞板而自揭瘡疤了,佢都唔知我祗係掛個名講馬,其他乜都冇嘅!乜你有俾左權力我删除帖咩?你都冇教過我點删喎!

占占你肯定有權啦!逢賽日有間小圈子貴賓房,早陣子仲要有密碼先入到房,有次你去咗嘆早餐冇留低暗號等班友響公海係咁叫救命,另一次又玩焦急無力估密碼添... ,啲碳烘哂燒得嘢食喇...

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2013-07-24 on 19:37
Quote:

On 2013-07-24 11:17, rickytlb wrote:
Quote:

On 2013-07-23 16:35, JimmyMa wrote:
Quote:

占占你肯定有權啦!逢賽日有間小圈子貴賓房,早陣子仲要有密碼先入到房,有次你去咗嘆早餐冇留低暗號等班友響公海係咁叫救命,另一次又玩焦急無力估密碼添... ,啲碳烘哂燒得嘢食喇...

嗰個祗係船主俾我同啲fans大家研究臨場賽馬嘅地方,就點同呢?你都可以入嚟架!你唔好亂拉埋嚟一齊講嘅!删除帖子係一個內政問題,我完全冇資格去做任何事!祗是這個一個自編,自導故事,結果不攻自破吧了!

Profiles of JimmyMa   
船主~~home

發表於: 2013-07-24 on 20:36
我都唔明,你地可以睇到香港賽馬個區,有邊個管理員,但你又唔去睇,係都要話占有份,可以刪。

真係比你地吹漲

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
rickytlb

發表於: 2013-07-24 on 22:09
Quote:

On 2013-07-24 19:37, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2013-07-24 11:17, rickytlb wrote:
Quote:

Quote:

嗰個祗係船主俾我同啲fans大家研究臨場賽馬嘅地方,就點同呢?你都可以入嚟架!你唔好亂拉埋嚟一齊講嘅!删除帖子係一個內政問題,我完全冇資格去做任何事!祗是這個一個自編,自導故事,結果不攻自破吧了!

既然占占你話贏贏提及之老seafood好大可能係你,我咪乘機幫你打多支毒針囉... ,果然令你嗌咗出嚟...

其實自己做過同講過啲乜令有權限者出手隱藏內容、封咀、甚至封ID自己點會唔知吖,啲劊子手唔易做㗎...艇王兄可?

船主~~home

發表於: 2013-07-24 on 22:18
HAHA我真係懶得啋你,你覺得係我刪就刪啦,隨你點諗,你地都係一擔擔,講極都係唔明,不過我亦唔需要你明,反正你地都係有被害X想症,有咩事就人地整古,有咩就人地攪架啦。

rickytlb

發表於: 2013-07-24 on 23:02
Quote:

On 2013-07-24 22:18, home wrote:
HAHA我真係懶得啋你,你覺得係我刪就刪啦,隨你點諗,你地都係一擔擔,講極都係唔明,不過我亦唔需要你明,反正你地都係有被害X想症,有咩事就人地整古,有咩就人地攪架啦。

搶錢game好大程度上係以猜度方式嚟進行,諗得多卒之梗癲癲喪喪(Sam許首"天才白痴錢錢錢")都有講,加上賭乃輸多贏小遊戲,你話啲參與者唔傻就奇lu,我就係一個好例子嚟

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款