登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 慶祝聚會成民|行!
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 下一頁 )
Author 慶祝聚會成民|行!
Lijingbo

註冊於: 17/09/2012
發帖數目: 704
發表於: 2013-08-23 on 07:41
Quote:

On 2013-08-23 07:39, Lijingbo wrote:
Quote:

On 2013-08-22 23:44, home wrote:
謝謝各位支持hkdb,尤其係肥波遠渡而黎,還有河馬出乳豬兼出力訂位。謝謝你們。

多谢大家欢迎我来.昨晚早走左.真系不好意思.

等阵去海洋公园玩下先

Profiles of Lijingbo   Email Lijingbo   
derbyprince

註冊於: 16/11/2007
發帖數目: 520
發表於: 2013-08-23 on 12:46
Quote:

On 2013-08-23 02:52, 1368hk wrote:
Quote:

On 2013-08-22 23:01, derbyprince wrote:
為慶祝聚會成功舉行,提供一場波希望大家可以揾返晚餐費用!
佐加頓斯+1
o岩心水的小注玩玩!

诺高平 [7] 2:3 [13] 佐加顿斯
THANKS

幫到大家就好了!
另外,sorry 占sir, 昨晚你的post因睡了睇唔到!所以未有回覆!請見諒!

Profiles of derbyprince   
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2013-08-23 on 13:00
已更新是晚繳費會員資料,如有錯漏請通知。
再次感謝各位支持

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
yeunglm2005

註冊於: 07/01/2007
發帖數目: 390
發表於: 2013-08-23 on 14:17
而家至睇到, 走寶添 ....

Profiles of yeunglm2005   
yeunglm2005

發表於: 2013-08-23 on 14:20
船主, 我會員資料已更新,謝謝

yeunglm2005

發表於: 2013-08-23 on 14:21
Quote:

On 2013-08-23 14:17, yeunglm2005 wrote:
而家至睇到, 走寶添 ....

唔係跑馬期, 冇咁密上來

美丽精神(089)089

註冊於: 02/03/2005
發帖數目: 823
な东省惠州市
發表於: 2013-08-23 on 15:20
今次有没有影相留念啊。。可以将肥波个相放出来啊。有空我去惠阳稳距食饭。。哈哈

Profiles of 089   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2013-08-23 on 16:50
Quote:

On 2013-08-23 12:46, derbyprince wrote:
Quote:

On 2013-08-23 02:52, 1368hk wrote:
Quote:

On 2013-08-22 23:01, derbyprince wrote:
為慶祝聚會成功舉行,提供一場波希望大家可以揾返晚餐費用!
佐加頓斯+1
o岩心水的小注玩玩!

诺高平 [7] 2:3 [13] 佐加顿斯
THANKS

幫到大家就好了!
另外,sorry 占sir, 昨晚你的post因睡了睇唔到!所以未有回覆!請見諒!

我一年都買唔到一次波,琴晚見你俾料,諗住買翻兩舊水,不過見你寫加一,我都唔知點買囉!
依啲就係唔係你財,唔入你袋啦!

Profiles of JimmyMa   
Lijingbo

發表於: 2013-08-23 on 21:59
Quote:

On 2013-08-23 15:20, 089 wrote:
今次有没有影相留念啊。。可以将肥波个相放出来啊。有空我去惠阳稳距食饭。。哈哈

由青衣坐279X巴士到上水再转火车到罗湖先用左40分钟。4:48分开始过关。到6;30分先过到关。真系麻糕烦。用左1小时40分

Profiles of Lijingbo   Email Lijingbo   
Lijingbo

發表於: 2013-08-23 on 22:42
Quote:

On 2013-08-23 15:20, 089 wrote:

欢迎欢迎。随时欢迎。你们过关好快。两秒就搞掂

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款