登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 2013~2014推介馬
Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )
Author 2013~2014推介馬
馬神IIbaggioLEOcheng

註冊於: 21/08/2006
發帖數目: 249
發表於: 2013-08-29 on 17:27
我又玩下推介哈哈~

<快樂時光>
評分:35
評語: 熱身兩場後開始上力, 唯操練及配搭似乎按兵不動, R480走勢已夠四班競爭水平, 季尾休出強配改跑法, 但路程縑長, 散熱正常;
展望: 今季起碼2W在手, 1200至1400米屬出擊路程

Profiles of baggioLEOcheng   
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2013-08-29 on 17:59
Quote:

On 2013-08-29 17:27, baggioLEOcheng wrote:
我又玩下推介哈哈~

<快樂時光>
評語: 熱身兩場後開始上力, 唯操練及配搭似乎按兵不動, R480走勢已夠四班競爭水平, 季尾休出強配改跑法, 但路程縑長, 散熱正常;

馬會馬匹資料頁內隻"快樂輸光"退咗役嘅?

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2013-08-29 on 18:36
Quote:

On 2013-08-29 17:27, baggioLEOcheng wrote:
我又玩下推介哈哈~

<快樂時光>

馬神兄,你真夠眼光,依隻馬今季肯定必手到拿來!不過,就要睇清楚邊場先會係真正出擊啦!
如我冇估錯,贏馬者必是大口湯囉!

Profiles of JimmyMa   

發表於: 2013-08-29 on 20:16
<鑽飾天使>
評分:20
評語: 其實上季跑沙田轉彎路程表現非差, R066 1200M略遲望空衝刺才第三, R151 1400M又沿途望空才僅負2個馬位, 兩場對手均為五班頂馬, 其後竟然大半季無報跑沙田轉彎路程, 令人費解, 換來20分減幅;
展望: 已勝出本季試閘, ST1200-1400M 五班實力份子, 應可取2W

發表於: 2013-08-29 on 20:40
<悅璐孖寶>
評分:59
評語: 隨著王志偉無牌, 再加上鄭雨滇受傷, 這匹常誤於庸手或跑錯, 能以不同跑法勝出之佳駒, 臨老應有重生之日;
展望: ST HV 任何中距離路程均屬射程, 提防ST出冷, 見習生亦能發揮

JimmyMa

Hongkong
發表於: 2013-08-29 on 20:41
Quote:

On 2013-08-29 20:16, baggioLEOcheng wrote:
<鑽飾天使>
評分:20
評語: 其實上季跑沙田轉彎路程表現非差, R066 1200M略遲望空衝刺才第三, R151 1400M又沿途望空才僅負2個馬位, 兩場對手均為五班頂馬, 其後竟然大半季無報跑沙田轉彎路程, 令人費解, 換來20分減幅;
展望: 已勝出本季試閘, ST1200-1400M 五班實力份子, 應可取2W

馬神兄,依隻我就唔睇好啦!隻馬上季配好手已經搏到盡輸左唔少錢,今季雖然減咁多分,但係係四班降落嚟又或上季未成熟嘅馬大把,如果依隻馬係熱門,就正好係攻擊對象囉!

發表於: 2013-08-29 on 21:02
<感恩>
評分:56
評語: 雖然對上兩季每年已取得2W, 唯我認為其實力仍有餘未盡, 上季曾勝<隨心隨意>及<喜多盈>, 實力雄厚, R448慢步速力追<品學兼優>, 表現甚出色, 此馬韁口敏感, 早段宜留忌搶, 唯季尾階段跟前仍能取得1W1P, 屬進步之表現;
展望: ST1400M 1600M馬, HV跑法太蝕, 四班必W, 三班負輕磅仍有爭勝, 大師傅較合發揮

發表於: 2013-08-29 on 21:07
Quote:

On 2013-08-29 18:36, JimmyMa wrote:
Quote:

我又玩下推介哈哈~

<快樂時光>

馬神兄,你真夠眼光,依隻馬今季肯定必手到拿來!不過,就要睇清楚邊場先會係真正出擊啦!

大口湯我唔敢買囉, 次次見佢都煙不離手, 運動員大忌, 留黎做X金好過

JimmyMa

Hongkong
發表於: 2013-08-29 on 21:12
Quote:

On 2013-08-29 21:07, baggioLEOcheng wrote:
Quote:

On 2013-08-29 18:36, JimmyMa wrote:
Quote:

我又玩下推介哈哈~

<快樂時光>

大口湯我唔敢買囉, 次次見佢都煙不離手, 運動員大忌, 留黎做X金好過

依隻会系另一隻嘅温暖先锋嚟架!

rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2013-08-31 on 11:07
Quote:

On 2013-08-29 17:59, rickytlb wrote:
Quote:

我又玩下推介哈哈~

<快樂時光>

馬會馬匹資料頁內隻"快樂輸光"退咗役嘅?

官網往績都未識睇,都唔知點賭馬㗎ricky生你,哈哈...

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款