登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 20130925 第1場 長康讓賽 第四班 草地 1800米C
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 )
Author 20130925 第1場 長康讓賽 第四班 草地 1800米C
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2013-09-24 on 23:47
天賜駿駒 靚橙 手機皇 鐵三角

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2013-09-25 on 10:08
Quote:

On 2013-09-24 22:03, samana wrote:
Quote:

On 2013-09-24 15:00, pmengineers wrote:
Quote:

On 2013-09-24 14:08, samana wrote:
姣婆遇到脂粉客,婆娘愛奄尖大少.

Sam 哥:
開飛大少44倍。
呢隻7歲大少5W4Q3P都係1650、幾集中吓、而1800、2次都負。
河娘殺手蘇雄就走去香港發、司機用吳晉、是否貪七磅就可以去到千八?還是吳晉騎功好D? 唔多似。應該唔係另一隻祥勝(除非臨門飛路似喇、而隻祥勝我估你食得好肥、我用你個專用媽寶七彩版本睇到嘅)。
pm字

如果洛班配大胆雄跑谷一哩,就吾会有咁好水,今场无快放马,長途马吾多,督定爆既局,慢步速多百零差唔多呱?婆娘中意拉長啲玩,味顺下佢意罗!入位都和味龙啦!

無良隻"奄春大笑"入唔入到3甲就只有晉仔同無良先知,笑兄中到必然名利雙收啦...,我相信無良+晉仔為首之財團唔會以"祥勝戰駒"果種搶略法做嘢啩?

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
pmengineers

註冊於: 23/11/2002
發帖數目: 1020
Hong Kong
發表於: 2013-09-25 on 11:09
[quote On 2013-09-24 23:47, kamchung wrote:
[/quote]

刀哥:
為何岀料形態轉變成短小、無理論方式呢?
咁様唔多似你呢類高人嘛、你D追隋純拜者好易流失喎花!
請考慮回到舊時咁,多小小火花、外彰顯高手霸氣、又當醒吓船主、好嗎!

Profiles of pmengineers   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2013-09-25 on 11:22
Quote:

On 2013-09-25 11:09, pmengineers wrote:
[quote On 2013-09-24 23:47, kamchung wrote:

刀哥:
請考慮回到舊時咁,多小小火花、外彰顯高手霸氣、又當醒吓船主、好嗎!
[/quote]
PM兄,赢兄一啲都冇改变,三大熱門佢都貼哂,你仲想佢講啲乜?

Profiles of JimmyMa   
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2013-09-25 on 11:28
Quote:

On 2013-09-25 11:09, pmengineers wrote:

刀哥:
[/quote]

pm兄,贏贏經大波蓮隻歌點醒咗,加上聽咗主耶蘇話齋"信者得救",使鬼論點咩!不過揀3隻就茅咗啲...

http://www.youtube.com/watch?v=UbI91dbK3Kk

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
勝源fraksy

註冊於: 15/02/2003
發帖數目: 375
發表於: 2013-09-25 on 13:32
呢場形勢好平均,套句講 The pece can make the race."財神駕到"跑法主動,隻"威仔皇"今次B1又埋門連拍2課甚積極,一於對踫w+q+qp.
另今晚告氏兄弟d馬應該有備而來,Jim Sir 你覺得呢

Profiles of fraksy   
yeunglm2005

註冊於: 07/01/2007
發帖數目: 390
發表於: 2013-09-25 on 15:23
Quote:

On 2013-09-24 12:31, geniusalex wrote:
講番場馬..要1財神駕到啦...整如hkdb係facebook提供既數據...季內首場谷草1800..一定係有利於已熱身的馬...而呢匹財神駕到正正是曾經熱身..呢匹馬向來擅於谷草1650...1800雖然係長少少..但年紀大左...可能可以捱得到..而且睇番姚本輝上季至今配潘頓既馬..15戰有3冠5亞0季7負...入Q率高達五成..成績都好標青架..就呢隻啦

同路, 要1財神駕到, 今季姚本輝只配潘頓一匹豐衣足食馬, 咁就easy win !!! 今場財神又係熱過一仗後改配潘頓 !!!

腳拖霍利時一對 勇進+百威將領.

Profiles of yeunglm2005   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2013-09-25 on 15:25
Quote:

On 2013-09-25 13:32, fraksy wrote:
呢場形勢好平均,套句講 The pece can make the race."財神駕到"跑法主動,隻"威仔皇"今次B1又埋門連拍2課甚積極,一於對踫w+q+qp.

勝源兄,威仔皇就應該一定唔駛買咯!財神今場扳強手,鬥志應該冇問題,不過磅太重,1800始終蝕少少。冇錯!告氏兄弟d馬應該真的有備而來,今晚必有料到!GOOD LUCK!!!

Profiles of JimmyMa   
french2013

註冊於: 20/03/2013
發帖數目: 4
發表於: 2013-09-25 on 16:17
Quote:

On 2013-09-25 15:25, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2013-09-25 13:32, fraksy wrote:

勝源兄,威仔皇就應該一定唔駛買咯!財神今場扳強手,鬥志應該冇問題,不過磅太重,1800始終蝕少少。冇錯!告氏兄弟d馬應該真的有備而來,今晚必有料到!GOOD LUCK!!!

船主,在吗?
年费已缴纳,因传真申请不了,现已电邮申请,请船主确认下,谢谢

Profiles of french2013   
業娛乐乐qinglang

註冊於: 30/04/2013
發帖數目: 50
發表於: 2013-09-25 on 18:37
发觉蔡明紹今晚发光,要匹 百威將領 !

Profiles of qinglang   
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款