登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 租用聊天室建議
Go to Page ( 1 | 2 | 3 | 4 下一頁 )
Author 租用聊天室建議
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2013-10-07 on 17:59
有鑑於聊天室搞極都搞唔好,有個想法不如畀錢出外面租個黎用,唔知大家有冇咩好建議。

我暫時穩到呢個http://mychat.to/chat_cost.php

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2013-10-07 on 18:29
Quote:

On 2013-10-07 17:59, home wrote:
有鑑於聊天室搞極都搞唔好,有個想法不如畀錢出外面租個黎用,唔知大家有冇咩好建議。

我暫時穩到呢個http://mychat.to/chat_cost.php

船兄,其實當初時都幾好,不過越攪仲越變差左!我諗大部份嘅問題都出於用者是用邊間公司嘅線,另外,各人用上網方法也不同,有ipad,手機,家用電腦....等,我諗冇可能一個chatroom能照顧得不同渠道的上網方法!租chatroom就冇可能,費用點先,冇可能要你俾,入chatroom嘅人夾亦冇可能,係唔係?有時,做一件事冇可能令個個人都滿意,如果佢覺得入chatroom係有價值,就自然乖乖返屋企用固網上線啦!如果佢仍維持原狀就各按天命了吧!

Profiles of JimmyMa   
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2013-10-07 on 18:32
申請個QQ群就得啦。免費的。可群發,可私發。

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2013-10-07 on 20:05
占占你真唔可以接受於新聊內臨場心水同步發放於眾樂樂帖內?

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2013-10-07 on 20:09
Quote:

On 2013-10-07 20:05, rickytlb wrote:

發帖我要做多幾個步驟,我自己買得嚟出唔切,出帖先就自己買唔切!

rickytlb

發表於: 2013-10-07 on 20:34
Quote:

On 2013-10-07 20:09, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2013-10-07 20:05, rickytlb wrote:

發帖我要做多幾個步驟,我自己買得嚟出唔切,出帖先就自己買唔切!

咁將心水提供只貼於眾樂樂帖內呢?

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2013-10-07 on 20:41
Quote:

On 2013-10-07 20:34, rickytlb wrote:
Quote:

On 2013-10-07 20:09, JimmyMa wrote:
Quote:

咁樣會影響我個人同我的老友啲收入!
好似昨日我全日賭R2 #6,R9 #12,而我第一場在聊天室推介4.1,咁你話有冇影響我地啲收入?

rickytlb

發表於: 2013-10-07 on 21:48
Quote:

On 2013-10-07 20:41, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2013-10-07 20:34, rickytlb wrote:
Quote:

Quote:

好似昨日我全日賭R2 #6,R9 #12,而我第一場在聊天室推介4.1,咁你話有冇影響我地啲收入?

眾樂樂賽日同新聊都係要付費會員先入到去收收$料,走o左雞就貴客自理陰公o的o卦占占...

RM仔RyanMorre

註冊於: 20/08/2010
發帖數目: 452
發表於: 2013-10-07 on 23:47
現在電話網絡先進
whatsapp / wechat 等apps可以群組播

Profiles of RyanMorre   
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2013-10-08 on 11:11
Quote:

On 2013-10-07 21:48, rickytlb wrote:
Quote:

On 2013-10-07 20:41, JimmyMa wrote:
Quote:

Quote:

Quote:

眾樂樂賽日同新聊都係要付費會員先入到去收收$料,走o左雞就貴客自理陰公o的o卦占占...

Ricky生,唔好忘記DB付費會員祗是收睇賠率資訊同馬資料,衆樂樂聊天室祗是我個人免費提供多一項嘅資訊給一些馬友吧了!

Go to Page ( 1 | 2 | 3 | 4 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款