登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 租用聊天室建議
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 下一頁 )
Author 租用聊天室建議
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2013-10-08 on 11:34
Quote:

On 2013-10-08 11:11, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2013-10-07 21:48, rickytlb wrote:
Quote:

On 2013-10-07 20:41, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2013-10-07 20:34, rickytlb wrote:
Quote:

On 2013-10-07 20:09, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2013-10-07 20:05, rickytlb wrote:
占占你真唔可以接受於新聊內臨場心水同步發放於眾樂樂帖內?

發帖我要做多幾個步驟,我自己買得嚟出唔切,出帖先就自己買唔切!

咁將心水提供只貼於眾樂樂帖內呢?

咁樣會影響我個人同我的老友啲收入!
好似昨日我全日賭R2 #6,R9 #12,而我第一場在聊天室推介4.1,咁你話有冇影響我地啲收入?

眾樂樂賽日同新聊都係要付費會員先入到去收收$料,走o左雞就貴客自理陰公o的o卦占占...

Ricky生,唔好忘記DB付費會員祗是收睇賠率資訊同馬資料,衆樂樂聊天室祗是我個人免費提供多一項嘅資訊給一些馬友吧了!

我就覺得...

http://www.youtube.com/watch?v=aRESkoFha1E

果隻喎!

付費會員比重上由你提供心水高於自己刨嘅...

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2013-10-08 on 11:36
只要大家覺得真係有用,我就預左阿公出錢租既。
另外贏兄提議既QQ其實都幾好,不過唔係全部人都有裝。
whatsapp同wechat用手機發,似乎唔係咁理想。

如果我可以將占SIR既發言,同步到眾樂樂,咁大家又覺得點呢??

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
Lijingbo

註冊於: 17/09/2012
發帖數目: 704
發表於: 2013-10-08 on 11:47
Quote:

On 2013-10-08 11:36, home wrote:

如果我可以將占SIR既發言,同步到眾樂樂,咁大家又覺得點呢??我有QQ

Profiles of Lijingbo   Email Lijingbo   
rickytlb

發表於: 2013-10-08 on 12:01
Quote:

On 2013-10-08 11:36, home wrote:

如果我可以將占SIR既發言,同步到眾樂樂,咁大家又覺得點呢??

錢解決到嘅問題就唔係問題,但使咗錢後先知解決唔到問題就好有問題,響未試到啱呢種用途嘅聊天室之前,用住呢種同步發放方式先啦,我感覺到啲付費會員好似隻冇腳嘅雀仔咁...真係...

http://www.youtube.com/watch?v=BjWq1_wqdn0

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
船主~~home

發表於: 2013-10-08 on 12:23
講左好多次,占SIR係義務幫我,而年費係唔會一定包容占SIR心水。

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
rickytlb

發表於: 2013-10-08 on 13:09
Quote:

On 2013-10-08 12:23, home wrote:
講左好多次,占SIR係義務幫我,而年費係唔會一定包容占SIR心水。

魚與熊掌各取所需,同步發放問題暫去
占占作號召,付費會員有呢個期望都好合理嘅...

船主~~home

發表於: 2013-10-08 on 13:50
咁如果你坐架巴士,個roadshow壞左,你會唔會落車??或者你會唔會叫巴士司機比番一半錢你??

船主~~home

發表於: 2013-10-08 on 13:57
占SIR係義務幫HKDB,佢無收我錢,我亦無權叫佢出咩、出唔出同幾時出。

明白未?

rickytlb

發表於: 2013-10-08 on 14:35
Quote:

On 2013-10-08 13:57, home wrote:
占SIR係義務幫HKDB,佢無收我錢,我亦無權叫佢出咩、出唔出同幾時出。

明白未?

占占全日冇心水提供都唔係問題,問題係占占若有心水提供,船主匯同占占係咪責任上要讓每個想知提供乜心水嘅付費會員知道呢?盡量排除任何阻隔得啦...

船主~~home

發表於: 2013-10-08 on 16:52
我都想做到你所講既野,但呢家係事與願違,所以要諗辦法。

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款