登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 租用聊天室建議
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 )
Author 租用聊天室建議
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2013-10-09 on 12:23
Quote:

On 2013-10-09 11:43, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2013-10-08 11:34, rickytlb wrote:
Quote:

On 2013-10-08 11:11, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2013-10-07 21:48, rickytlb wrote:
Quote:

On 2013-10-07 20:41, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2013-10-07 20:34, rickytlb wrote:
Quote:

On 2013-10-07 20:09, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2013-10-07 20:05, rickytlb wrote:
占占你真唔可以接受於新聊內臨場心水同步發放於眾樂樂帖內?

發帖我要做多幾個步驟,我自己買得嚟出唔切,出帖先就自己買唔切!

咁將心水提供只貼於眾樂樂帖內呢?

咁樣會影響我個人同我的老友啲收入!
好似昨日我全日賭R2 #6,R9 #12,而我第一場在聊天室推介4.1,咁你話有冇影響我地啲收入?

眾樂樂賽日同新聊都係要付費會員先入到去收收$料,走o左雞就貴客自理陰公o的o卦占占...

Ricky生,唔好忘記DB付費會員祗是收睇賠率資訊同馬資料,衆樂樂聊天室祗是我個人免費提供多一項嘅資訊給一些馬友吧了!

我就覺得...

http://www.youtube.com/watch?v=aRESkoFha1E

果隻喎!

付費會員比重上由你提供心水高於自己刨嘅...

Ricky生,咁你就言重啦!付費會員大部份都係一早已是付費會員,佢哋都有自己選馬方式,唔係聽我支笛嚟參考架!依家大約每次入聊天室加加埋埋船主啲自己友,都係得30零人,有時開放日,你都唔會入嚟啦,咁就証明你所講係錯了!

目標為本,係咪有付費會員唔知因乜(可能鍾意聽開關門聲僻好友 )入番嚟想知你冇提供心水或提供乜心水先?又有冇付費會員因咁而放棄入新聊呢占占你認為?

我解放日都小入新聊係因為多方面咩廚唔到我,你提供乜心水我真係好想知,由其是隻馬膽,你有次夜馬我信你好多場馬膽都中到,每件事要搵到個平衡點要花時間㗎!

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2013-10-10 on 12:30
船兄,琴晚chatroom又亂哂大籠,睇嚟租chatroom都要了!不過,貴就無謂哂啲咁嘅錢了!

Profiles of JimmyMa   
修叔shimari

註冊於: 10/01/2004
發帖數目: 1535
發表於: 2013-10-10 on 20:32
既然有五天免費試用期,應該無壞。黎緊日賽係星期六在線船員相對較少,是否適合測試聊天室的穩定性呢?

Profiles of shimari   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2013-10-10 on 20:46
Quote:

On 2013-10-10 20:32, shimari wrote:
既然有五天免費試用期,應該無壞。黎緊日賽係星期六在線船員相對較少,是否適合測試聊天室的穩定性呢?

乜有5天免費試用期咩?船主话架?咁就拿拿声试吓啦!其實有時望住個CHATROOM,成日出出入入真係睇到我都好"紋", 一場買錯馬,成晚就會方寸大亂了!

Profiles of JimmyMa   
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款