登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> wp雙Q對對糊 之 第+回 16 10 13
Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )
Author wp雙Q對對糊 之 第+回 16 10 13
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2013-10-15 on 12:46
清脆利落(已退役)、直接了當 ( 免責聲明:若本人提及之出賽馬名並非必入三甲馬,假若跑入實屬巧合 )

又到勝源兄你嘅...

http://www.youtube.com/watch?v=WvV82gsYbYM

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
勝源fraksy

註冊於: 15/02/2003
發帖數目: 375
發表於: 2013-10-15 on 18:52
上次推介兩匹冷馬”西“晒,今次選番兩馬預期熱門既馬攞番個采先

五場”金鎗俠“,隻馬操得好勇,潘頓大告輪住操B1博殺格!
六場“都靈明珠”,又一隻操到弗弗聲既馬,美國種預計跑泥地不成問題。

Profiles of fraksy   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2013-10-15 on 20:15
Quote:

On 2013-10-15 18:52, fraksy wrote:
上次推介兩匹冷馬”西“晒,今次選番兩馬預期熱門既馬攞番個采先

六場“都靈明珠”,又一隻操到弗弗聲既馬,美國種預計跑泥地不成問題。

勝源兄,我睇就兩隻都唔駛買,我就唔信大力哥依隻再繼威仔皇之後,再一隻突然可以快放由頭帶翻嚟,再破佢三年嚟嘅紀錄啦!

Profiles of JimmyMa   
rickytlb

發表於: 2013-10-16 on 09:24
Quote:

On 2013-10-15 18:52, fraksy wrote:

我都好想勝源兄你時時攞釆呀,就算你揀中果隻冷w而我棟中果隻熱p都冇所謂o架!

R5/5、R6/9收到哂...

一路順風,早去早回

http://www.youtube.com/watch?v=YH_o-YY1N3o

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
rickytlb

發表於: 2013-10-16 on 09:45
Quote:

On 2013-10-15 20:15, JimmyMa wrote:
Quote:

勝源兄,我睇就兩隻都唔駛買,我就唔信大力哥依隻再繼威仔皇之後,再一隻突然可以快放由頭帶翻嚟,再破佢三年嚟嘅紀錄啦!

http://www.youtube.com/watch?v=Dj7k7h9gmWY

只有源兄

占占同源兄同屬派系中人,點解會各走極端呢?個人主觀?鬥氣?某方睇到或睇漏某項數據?廐騎話俾某方知呢兩隻馬得定唔得?但廐騎於本身利益嘅大前題下都會講真或假話喎!呢兩隻馬結果得定唔得都係等派彩作實定奪啦!

礙於合作精神,我係唔可以質疑合作伙伴所選之馬匹,即係話源兄所選之馬匹就算係全場最冷果隻我都要照買。

rickytlb

發表於: 2013-10-16 on 19:50
頂)))

4423 16-10-2013
19:46 沙田
星期三 獨贏及位置 2 場 6 好勝煌 $10
$20.00

4424 16-10-2013
19:46 沙田
星期三 連贏位置Q 2 場 2 盈威勇士 + 6 好勝煌 $50
$100.00

rickytlb

發表於: 2013-10-16 on 21:16
R5/5+10wp雙Q

rickytlb

發表於: 2013-10-16 on 21:19
Quote:

On 2013-10-16 09:24, rickytlb wrote:
Quote:

我都好想勝源兄你時時攞釆呀,就算你揀中果隻冷w而我棟中果隻熱p都冇所謂o架!

R5/5、R6/9收到哂...

一路順風,早去早回

http://www.youtube.com/watch?v=YH_o-YY1N3o

哈哈...臨尾改10出事

rickytlb

發表於: 2013-10-16 on 21:45
Quote:

On 2013-10-16 21:16, rickytlb wrote:
R5/5+10wp雙Q

R6/1+9wp雙Q

rickytlb

發表於: 2013-10-16 on 21:49
Quote:

On 2013-10-16 21:45, rickytlb wrote:
Quote:

On 2013-10-16 21:16, rickytlb wrote:
R5/5+10wp雙Q

R6/1+9wp雙Q

...我冇用,好在源兄隻9w到輸小咗!

Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款