登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> wp雙Q對對糊 之 第+回 16 10 13
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 )
Author wp雙Q對對糊 之 第+回 16 10 13
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2013-10-16 on 22:20
老西都追番柏澤,但另一隻4輸咗...

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
rickytlb

發表於: 2013-10-17 on 11:13
R5
5+10WP $10 ($40)
雙Q $50 ($100)
實 -$140

R6
1+9WP $10 ($40) / 9w $55、p $21.5 ($76.5)
雙Q $50 ($100)
實 -$63.5

第十回結果 -$203.5

累積嬴硬結餘:(八$31)

兩匹皆輸我亦是、勝域齊中遲早事

多得勝源兄令我輸小咗...

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
勝源fraksy

註冊於: 15/02/2003
發帖數目: 375
發表於: 2013-10-17 on 13:04
馬後炮篇:

先講昨晚條泥地好似有d怪怪地,係直路內欄既馬斷得好快,唔知係咪燈光影響...anyway我自己已記錄在案那些馬在內欄輸唔遠,方便日後跟進.

"金鎗俠"入直路時斷得好快,賽後檢驗原來有很多膿痰. 從走位上睇就幾有誠意"去馬",但輸左亦都係事實. 所以呢個moment我都唔確定係咪占占判斷正確.

"都靈明珠"輕勝,占占應該無異議喇掛? 亦都對RM仔既堅持有交代. 我都十分同意RM你所說的一切以"馬"為先 (即驃叔叔之前既理念),可能呢D先係跑馬既樂趣~

域奇生相信我地係呢度都係9 up交流下賽馬心得,每個人有自己既觀點與尺度係正常,正所謂條條大路通羅馬, 我自己抱住取別人之"長"補自己既"短",希望有朝一日可練成你既"單棍"絕技!

Profiles of fraksy   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2013-10-17 on 15:15
Quote:

On 2013-10-17 13:04, fraksy wrote:
馬後炮篇:

先講昨晚條泥地好似有d怪怪地,係直路內欄既馬斷得好快,唔知係咪燈光影響...anyway我自己已記錄在案那些馬在內欄輸唔遠,方便日後跟進.

"金鎗俠"入直路時斷得好快,賽後檢驗原來有很多膿痰. 從走位上睇就幾有誠意"去馬",但輸左亦都係事實. 所以呢個moment我都唔確定係咪占占判斷正確.

"都靈明珠"輕勝,占占應該無異議喇掛? 亦都對RM仔既堅持有交代. 我都十分同意RM你所說的一切以"馬"為先 (即驃叔叔之前既理念),可能呢D先係跑馬既樂趣~

域奇生相信我地係呢度都係9 up交流下賽馬心得,每個人有自己既觀點與尺度係正常,正所謂條條大路通羅馬, 我自己抱住取別人之"長"補自己既"短",希望有朝一日可練成你既"單棍"絕技!

勝源兄,我睇操練係以練馬師所跳出時間同每日做啲乜,你睇到明珠同盛甲操練是如出一徹,當然我亦會以過去三季模式作一比較,明珠的勝,會被我列入異數,如馬根本就是實力超級於對手,就等於Rodeny擺支掃把棍同我打枱波都贏我,另一就是詐糊,但此象一季不會超出兩次,今次應該是前者居多了!

Profiles of JimmyMa   
rickytlb

發表於: 2013-10-18 on 11:03
Quote:

On 2013-10-17 13:04, fraksy wrote:

如果9噏完就有銀両入袋嘅話,咁請勝源兄你場場都9噏一隻我喇!咁事實一堆理論完而輸嘅話又真係9噏喎!相反驘嘅就係秘笈嚟...

http://www.youtube.com/watch?v=HpQ5S9dHI6o

仇家多

口直心快顯真我

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款