登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> wp雙Q對對糊 之 第15回 03 11 13
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 下一頁 )
Author wp雙Q對對糊 之 第15回 03 11 13
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2013-11-03 on 20:48
Quote:

On 2013-11-03 18:03, kamchung wrote:
Quote:

On 2013-11-03 17:51, awayqq wrote:
买一大堆中有都吾奇

1537 03-11-2013
10:30 沙田
星期日 連贏位置Q 11 場 2 摩法神采 + 6 智高星 +
10 熱爆男 1561 03-11-2013
10:40 沙田
星期日 六環彩 6 場 12 香港至尊
7 場 5 喜寶駒
8 場 8 友誼大使
9 場 5 香港興旺
10 場 8 安賞
11 場 2 摩法神采 + 6 智高星 +
10 熱爆男 $10

1561 03-11-2013
10:40 沙田
星期日 六環彩 6 場 12 香港至尊
7 場 5 喜寶駒
8 場 8 友誼大使
9 場 5 香港興旺
10 場 8 安賞
11 場 2 摩法神采 + 6 智高星 +
10 熱爆男 $10

中左兩條三寶,正獎安慰獎都中埋。30元搞掂

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
awayqq

註冊於: 30/11/2009
發帖數目: 1615
發表於: 2013-11-03 on 21:35
睇来我都要主攻一下啲六环彩

Profiles of awayqq   
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2013-11-04 on 10:02
R4
2+13WP $10 ($40) / 域 13w $129 p $32.5 ($161.5)
雙Q $50 ($100)
實 $21.5

R10
2+4WP $10 ($40) / 域 4 p ($45.5)
實 -$94.5

第15回結果 -$73

累積嬴硬結餘:(8回$31)+(11回$1773.5)+(13回1948.5)=$3753

基金單位為5份,每份純利為 $750.6

雙w同捧蛋記錄仲係我保持住,捧蛋記錄勝源兄你2我3,真係唔希望你平頭呀!

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
skytim

註冊於: 17/09/2012
發帖數目: 39
發表於: 2013-11-04 on 19:28
Quote:

On 2013-11-04 10:02, rickytlb wrote:
R4
2+13WP $10 ($40) / 域 13w $129 p $32.5 ($161.5)
實 $21.5

R10
2+4WP $10 ($40) / 域 4 p ($45.5)
實 -$94.5

第15回結果 -$73

累積嬴硬結餘:(8回$31)+(11回$1773.5)+(13回1948.5)=$3753

雙w同捧蛋記錄仲係我保持住,捧蛋記錄勝源兄你2我3,真係唔希望你平頭呀!

rickytlb兄:每次只見勝源兄很快回應出心水,而未見你也盡快回應你的心水,總是跑完馬才張貼你的心水,似乎.............希你也盡快張貼你的心水,謝謝!說得不對,勿插!因我也是你們的擁躉。

Profiles of skytim   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2013-11-04 on 19:36
Quote:

On 2013-11-04 19:28, skytim wrote:
Quote:

On 2013-11-04 10:02, rickytlb wrote:
R4
實 $21.5

R10
實 -$94.5

第15回結果 -$73

rickytlb兄:每次只見勝源兄很快回應出心水,而未見你也盡快回應你的心水,總是跑完馬才張貼你的心水,似乎.............希你也盡快張貼你的心水,謝謝!說得不對,勿插!因我也是你們的擁躉。

TimSir, 乜今日你冇睇報紙馬經版咩?邊張馬經唔中6.7條Q呀?好似卡洛斯咁,又中Q,又中T,跑啲咁嘅熱門,你係報紙抄到抄到啦!駛乜人講呀!

Profiles of JimmyMa   
skytim

註冊於: 17/09/2012
發帖數目: 39
發表於: 2013-11-04 on 23:56
Quote:

On 2013-11-04 19:36, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2013-11-04 19:28, skytim wrote:
Quote:

R4
實 $21.5

R10
實 -$94.5

第15回結果 -$73

TimSir, 乜今日你冇睇報紙馬經版咩?邊張馬經唔中6.7條Q呀?好似卡洛斯咁,又中Q,又中T,跑啲咁嘅熱門,你係報紙抄到抄到啦!駛乜人講呀!

明白了!@$明白了!@$

Profiles of skytim   
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2013-11-05 on 07:22
報紙,一張報紙幾十個馬評家,東家唔中西家中,東邊不開花西邊開,一定會有人中啦。系唔系有講等於無講。

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
勝源fraksy

註冊於: 15/02/2003
發帖數目: 375
發表於: 2013-11-05 on 09:18
賽後檢討之捧蛋篇:

"包裝動力"呢場頭三段步速超快,可能跟前左末段乏力.走勢已比之前再進,會再持有.

"勝哥兒"騎師好落加甘涉內欄跑,但直路好似發揮唔到段爆炸力,可能隻馬鍾意"大外一氣",下次睇形勢再博.

另小弟明天要上大陸,請力奇生今日開post我會於今晚放上心水,thanks~

Profiles of fraksy   
rickytlb

發表於: 2013-11-05 on 10:12
[quote]
Quote:

感謝skytim兄你有留意呢壇勝域之作,由於小弟慣性響紅燈區內個小宇宙之快取ram先識高速運作,所以落注至開閘一刻經常於一分鐘內完成,加上開閘一刻要同步將買乜貼出嚟,所以我呢邊要早發放買乜實在難以做到,請諒!

勝域呢壇嘢要支持者有直接金錢得益(或損失),方法只有本人以加注方式進行,但礙於大多數多嘢諗者懷著驚天大陰毛之諗法,所以小弟暫不考慮,支持者現時只可倚靠勝源兄之早響心水,再以自己本事嚟用我對對碰方式或以自己之投注方式嚟試做吓耶穌之子...

[quote]

我會於1230前出主題配合勝源兄你,合作愉快...

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
rickytlb

發表於: 2013-11-05 on 10:29
Quote:

On 2013-11-05 07:22, kamchung wrote:
報紙,一張報紙幾十個馬評家,東家唔中西家中,東邊不開花西邊開,一定會有人中啦。系唔系有講等於無講。

出得起錢要做威水有何難呢...,R2條T派$203484,T14隻複式$10注$21840,劃2184張單式飛咪曬到張用$10就買中條20萬三重彩囉!唉...人總係要老婆人哋靚、牌章自己高、樹高手指公嘅!

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款