登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 尾場2-10連贏單棍$4500 嚇到賴屎
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 )
Author 尾場2-10連贏單棍$4500 嚇到賴屎
wilsonli

註冊於: 23/10/2013
發帖數目: 101
广东中山,
發表於: 2013-11-04 on 15:22
Quote:

On 2013-11-04 13:29, yipfukeung93 wrote:
豪氣初華 風雲 連贏位置q1000
可藉只收得返12000
上星期3

师兄:我以前就是你咁样落注的,可惜近期热Q小之又小跑出,昨天转变投注方式买半冷Q,顶佢个肺开咗几条大热出嚟!无言加无奈!!

Profiles of wilsonli   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2013-11-04 on 15:25
我記得好似約20年前,我當時買左$2,500.-一條單Q,結果影相僅僅贏左,派800幾元,當時,我冇即刻去收錢,周圍俾人睇張飛仲同人講: 唔好睇依張爛紙,値廿幾萬架!其中一個人就係我馬友昌哥啦!及至收了馬會支票,又係咁周圍威俾人睇!但究竟係我好運撞中呀,亦或係.....?後來,我終於明白我老豆唔係耶穌,運氣唔係常會綣戀你,咁點樣先至可以保持每季有錢贏,唔好輸到連春袋都跌埋落地呢?終於,最後我改變了我投注方式了!

Profiles of JimmyMa   
wilsonli

註冊於: 23/10/2013
發帖數目: 101
广东中山,
發表於: 2013-11-04 on 15:31
Quote:

On 2013-11-04 15:25, JimmyMa wrote:
我記得好似約20年前,我當時買左$2,500.-一條單Q,結果影相僅僅贏左,派800幾元,當時,我冇即刻去收錢,周圍俾人睇張飛仲同人講: 唔好睇依張爛紙,値廿幾萬架!其中一個人就係我馬友昌哥啦!及至收了馬會支票,又係咁周圍威俾人睇!但究竟係我好運撞中呀,亦或係.....?後來,我終於明白我老豆唔係耶穌,運氣唔係常會綣戀你,咁點樣先至可以保持每季有錢贏,唔好輸到連春袋都跌埋落地呢?終於,最後我改變了我投注方式了! 占兄:受教了!唔该晒!!

Profiles of wilsonli   
tintin

註冊於: 14/09/2012
發帖數目: 1024
發表於: 2013-11-04 on 17:17
Quote:

On 2013-11-04 15:25, JimmyMa wrote:
我記得好似約20年前,我當時買左$2,500.-一條單Q,結果影相僅僅贏左,派800幾元,當時,我冇即刻去收錢,周圍俾人睇張飛仲同人講: 唔好睇依張爛紙,値廿幾萬架!其中一個人就係我馬友昌哥啦!及至收了馬會支票,又係咁周圍威俾人睇!但究竟係我好運撞中呀,亦或係.....?後來,我終於明白我老豆唔係耶穌,運氣唔係常會綣戀你,咁點樣先至可以保持每季有錢贏,唔好輸到連春袋都跌埋落地呢?終於,最後我改變了我投注方式了!

哈哈…用2500變二十幾萬,強耶!
希望我都有機會試下 過下引!其實,賭錢運氣係必須,不過注碼既配搭更重要,跟左占sir已一段時間,都學習到占sir邊D馬信心大D,邊D小D…而有件事係必須緊記,就係每一場必須先心中有注碼,千奇吾好比倍率影響,如果吾係,熱門重注,冷門減注,禁所謂既倍率會變得無意義了,而我心中注碼和買法好簡單!
1-2,3,4,5
只買1w3000,p12000
以萬五一場為例飛!
1,2,3,4
1+2+3+4w各1000,p各3000!
1wp
1w10000,P50000
1,2
1+2w2000,p5000,p500,qp1500
由於占sir馬多數係冷馬,有數圍多數

Profiles of tintin   
屯門李佛摩yipfukeung93

註冊於: 31/10/2013
發帖數目: 134
發表於: 2013-11-04 on 17:30
其實我都好少買單棍 咁岩果場第3選都簡唔落

Profiles of yipfukeung93   
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款