登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 死火數據講你知:第七場「旅英駿駒」
Author 死火數據講你知:第七場「旅英駿駒」
文武geniusalex

註冊於: 13/08/2002
發帖數目: 1904
發表於: 2013-11-13 on 02:36
死火數據講你知:第七場「旅英駿駒」

第七場隻「旅英駿駒」上仗贏谷草一千米,今仗再跑呢個路程,預計都有唔少捧場客.但有樣數據一定要講畀大家知.遠既唔敢講,剩係講近四季,原來鄭廄已經有多達27匹勝後再出馬列陣谷草,當中自然不乏大熱及次熱,然而,該27匹馬卻只錄得可憐既0冠0亞4季.入Q率係零!

當然..數據既野終有打破一天..但如果大家諗住買呢匹馬W...小弟就建議大家停一停想一想

Profiles of geniusalex   Email geniusalex   
lameaglepushingcar

註冊於: 29/09/2011
發帖數目: 129
發表於: 2013-11-13 on 09:18
琴日仲睇到騎練今季合作谷草10次. 7次上名, 唔通會跑第4 =.=

Profiles of pushingcar   
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2013-11-13 on 10:29
馬匹數據易掌握、騎廐心意難預測
不敢判斷勝與負、落注確認贏與輸

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2013-11-13 on 11:34
Quote:

On 2013-11-13 02:36, geniusalex wrote:

第七場隻「旅英駿駒」上仗贏谷草一千米,今仗再跑呢個路程,預計都有唔少捧場客.但有樣數據一定要講畀大家知.遠既唔敢講,剩係講近四季,原來鄭廄已經有多達27匹勝後再出馬列陣谷草,當中自然不乏大熱及次熱,然而,該27匹馬卻只錄得可憐既0冠0亞4季.入Q率係零!

當然..數據既野終有打破一天..但如果大家諗住買呢匹馬W...小弟就建議大家停一停想一想

文武兄.數據要分析得細微的.比如1000谷鄭的新勝馬.再出有幾多只.上名率有幾成等.我睇呢行數據應該差不多少之又少.

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
rickytlb

發表於: 2013-11-13 on 11:47
Quote:

On 2013-11-13 11:34, kamchung wrote:
Quote:

On 2013-11-13 02:36, geniusalex wrote:

文武兄.數據要分析得細微的.比如1000谷鄭的新勝馬.再出有幾多只.上名率有幾成等.我睇呢行數據應該差不多少之又少.

唔係嘛...贏贏,你部焦急電腦個ssd瓜咗咩?咁快啲租用強國嘅"天河二號"作賽馬數據資料儲存喇...

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2013-11-13 on 16:31
Quote:

底出,活力飛駒~~

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
rickytlb

發表於: 2013-11-13 on 22:42
Quote:

趴匙,紅燈區內見飛弱,買咗1+8。

lameaglepushingcar

註冊於: 29/09/2011
發帖數目: 129
發表於: 2013-11-14 on 01:52
Quote:

On 2013-11-13 09:18, pushingcar wrote:
琴日仲睇到騎練今季合作谷草10次. 7次上名, 唔通會跑第4 =.=

連第4都無, 呢個數據勁!

Profiles of pushingcar   
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2013-11-14 on 06:50
好波文武兄,好彩還有你,唔係旅英我落咗搭了,謝謝

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
rickytlb

發表於: 2013-11-14 on 10:10
Quote:

On 2013-11-14 06:50, home wrote:
好波文武兄,好彩還有你,唔係旅英我落咗搭了,謝謝

文武兄幫船主你殺咗一個同袍,呢場馬仲有另外10個同袍,你自己要用盡方法再殺多7個,仲要投注方式正確先可贏錢,我就俾馬頭會個mail提供隻"賓州咁長"千咗,好在傻更更揀隻8先輸小咗,咁船主你呢場...?

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款