登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 20131117 第1場 沙田嶺讓賽 第四班 1400米 B+2
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 )
Author 20131117 第1場 沙田嶺讓賽 第四班 1400米 B+2
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2013-11-16 on 15:16
聽下故仔確實幾吸引人。
THX PM

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
文武geniusalex

註冊於: 13/08/2002
發帖數目: 1904
發表於: 2013-11-17 on 02:40
龍華太旨啦.跨季6仗取得1亞1季4殿,全入前四名演出準,而且依據生果報數據,潘頓近兩季9匹1400米一檔座騎,合共取得3冠3亞2殿.嘩!又係只得一次唔入前四.照咁睇,呢隻馬今次好大機會入前四,只寄望佢唔好真係跑第4咁邪啦.

Profiles of geniusalex   Email geniusalex   
Wongpakdan

註冊於: 05/07/2013
發帖數目: 13
發表於: 2013-11-17 on 10:13
我都想做中環英雄

Profiles of Wongpakdan   
fatmanchai

註冊於: 10/05/2011
發帖數目: 1136
發表於: 2013-11-17 on 10:18
「伽楠」,近賽與超級馬「戰利品」串Q,已露殺機

Profiles of fatmanchai   
修叔shimari

註冊於: 10/01/2004
發帖數目: 1535
發表於: 2013-11-17 on 10:47
今次選那匹「軒轅」。

今季田草日賽,編場員有3次都安排四班賽事作為頭場。而巧合的是三次皆由4號馬勝出賽事。大家會問,這也是數據嗎!?應該都是數字吧,當然我只是「口部參與」,投注它身上!?NO WAY!!!

Profiles of shimari   
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2013-11-17 on 10:53
Quote:

On 2013-11-17 10:47, shimari wrote:
今次選那匹「軒轅」。

今季田草日賽,編場員有3次都安排四班賽事作為頭場。而巧合的是三次皆由4號馬勝出賽事。大家會問,這也是數據嗎!?應該都是數字吧,當然我只是「口部參與」,投注它身上!?NO WAY!!!

修兄你呢招叫做"冧把大師"選馬法呀...

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
勝源fraksy

註冊於: 15/02/2003
發帖數目: 375
發表於: 2013-11-17 on 12:07
今日甘好陽光. 一於"太陽戰士".

Profiles of fraksy   
rickytlb

發表於: 2013-11-18 on 12:04
Quote:

On 2013-11-15 14:22, pmengineers wrote:

許多資深馬迷都聽聞過早年有一位馬神的外籍賽馬賭博專家,跳樓自殺身亡,原因不明,但證明咗一件事,是佢生活得唔開心,錢不是萬能的,再思其次,或者真係為咗錢都唔定

PM兄,跑馬地鬼佬馬神我認為死於樹大招風、樂極忘形果隻,佢招目標為本做得好有策略,但最終於馬頭會封殺佢多個大額投注户口後,步向不歸路,點解封殺佢多個大額投注户口有咁大影響?你哋請問米婆上身問啦...我乜都唔知呀...

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
rickytlb

發表於: 2013-11-18 on 12:27
Quote:

On 2013-11-16 15:16, home wrote:
聽下故仔確實幾吸引人。
THX PM

如係因賭博而導致家破人亡、妻離子散、眾叛親離、日捱夜捱、三餐不足嘅正反面教材故仔,真係好吸引o架!

但果啲嚿屎點中、中幾多佰個及買得大狗x屎屎果啲故仔就真係唔想聽同睇喇!忘記過去、活在當下、展望神州關照先活得精彩嘛...

rickytlb

發表於: 2013-11-18 on 12:43
Quote:

On 2013-11-15 14:22, pmengineers wrote:

自詡賭馬專家者 贏梗貼士我打本

一向都叫人唔好過份相信和依賴貼士,因為賽馬的意外太多,賽事過程起碼要接近一分鐘。如果的貼士真係得嘅,講俾你聽嗰個早巳發達喇,佢亦都唔會講俾第三者(你)知道,以免分薄嗰啲派彩。

呢個世界沒有賭博必勝的專家,如果有的話,那麼便不會有運氣這兩個字眼,不勞而獲是天理不容。賭錢專收叻仔,賭博集團(包括賽馬)所有賭博專家,拆穿咗,都係老千居多,我再大聲講一次,如有賽馬賭博專家,敢言必勝者,請預埋我,本錢我俾!

PM兄你要請嘅賭馬專家同你於每次賽事中搶錢唔係冇,咪係騎住出賽馬果班友仔囉!其他人事要穩贏?偷吓雞或靠運仔就得,自"萬成"事件後,啲騎師冇咁易俾你埋到身喇!大家都係靠自己本事或運仔搶錢啦...,我就喜歡走小徑賺小小食同玩,輸哂都係固定金錢範圍內,冇傷肝...

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款