登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> wp雙Q對對糊 之 第23回 1 12 13
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 )
Author wp雙Q對對糊 之 第23回 1 12 13
YIHU

註冊於: 12/11/2013
發帖數目: 8
發表於: 2013-12-04 on 13:57
支持、支持再支持!

Profiles of YIHU   
勝源fraksy

註冊於: 15/02/2003
發帖數目: 375
發表於: 2013-12-04 on 13:58
Quote:

On 2013-12-04 12:24, MLC wrote:
勝源兄!不如小弟接你班到新年啦!因我對力奇兄也好有興趣!想知道佢點樣做福各位會員 力奇哥受唔受我玩?

我十萬個同意,不知域奇生意下如何? MLC你有無中隻"包裝動力"啊? 記得對上一次上賽賠率王你都有選呢隻馬.

我有個提議反正這星期是國際賽,不如就趁呢2次賽事加埋MLC,我,域奇生既貼士買鐡角Q大家開心下.
域奇生點睇?

Profiles of fraksy   
YIHU

註冊於: 12/11/2013
發帖數目: 8
發表於: 2013-12-04 on 14:04
包装动力埸3、8Q我有买中左!多得胜源兄上次有提到!我才跟返!不过不是重注、可惜了!

Profiles of YIHU   
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2013-12-04 on 14:13
Quote:

On 2013-12-04 12:24, MLC wrote:
勝源兄!不如小弟接你班到新年啦!因我對力奇兄也好有興趣!想知道佢點樣做福各位會員 力奇哥受唔受我玩?

有MLC大師駕臨寒帖,小弟域奇仔焗定盅大紅袍都嚟唔切啦!自上次新聊內神秘事件及贏錢豪宴小弟不快鳴後先於此有機同MLC兄你對談,都算幾緣薄吓...

我呢邊絕對歡迎MLC大師支持參與對對碰,造福各db會員只係早響者,但真造福定令會員或做外圍者得定失呢?就由落注者自己考慮喇,而對對碰肯定得益啫只有MLC同另一神秘人,由於本金係我出,所以我唔一定得益,就以現時對對碰為例,我須則佔3份,但實際我已-$784.7,請大家明鎰。

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
rickytlb

發表於: 2013-12-04 on 14:21
Quote:

On 2013-12-04 13:58, fraksy wrote:
Quote:

我十萬個同意,不知域奇生意下如何? MLC你有無中隻"包裝動力"啊? 記得對上一次上賽賠率王你都有選呢隻馬.

我有個提議反正這星期是國際賽,不如就趁呢2次賽事加埋MLC,我,域奇生既貼士買鐡角Q大家開心下.
域奇生點睇?

投注方式上即3隻馬wp($60)+雙Q($60)+單T($10)+T複($60)共$190單場計,但我紅燈區內我要做咁多程序唔掂喎!

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
勝源fraksy

註冊於: 15/02/2003
發帖數目: 375
發表於: 2013-12-04 on 14:26
你同意就OK啦,關於你點落注自己決定啦,純粹出貼考眼光,睇下邊個食蛋多.

新來新豬肉,可由MLC自選2場,我隨後補上,域奇生照例出閘後提供...

域奇生請可開新主題.

Profiles of fraksy   
rickytlb

發表於: 2013-12-04 on 14:31
Quote:

On 2013-12-04 14:26, fraksy wrote:
你同意就OK啦,關於你點落注自己決定啦,純粹出貼考眼光,睇下邊個食蛋多.

新來新豬肉,可由MLC自選2場,我隨後補上,域奇生照例出閘後提供...

域奇生請可開新主題.

咁wp+雙Q玩住先,4點半後先出帖,期指收16:15呀大佬...

MLC

註冊於: 09/04/2008
發帖數目: 145
發表於: 2013-12-04 on 17:59
勝源兄!我冇中光頭佬隻包裝因嗰有二隻特別喜歡點知跑咗隻一路跟開嘅包裝!哈哈!服哂!今日而放底兩隻希望唔好食蛋!周日心中已有馬!希望明日排位理想揾到啲!

Profiles of MLC   
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款