登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 20131211 第1場 鶴咀山讓賽 第五班 草地 "B" 1650米
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 下一頁 )
Author 20131211 第1場 鶴咀山讓賽 第五班 草地 "B" 1650米
Lijingbo

註冊於: 17/09/2012
發帖數目: 704
發表於: 2013-12-11 on 20:21
Quote:

On 2013-12-11 17:35, pmengineers wrote:
Quote:

On 2013-12-11 17:18, samana wrote:
pm兄,今晚小弟想重註中的重註,第四場隻名校跛豪,吾知你有毋介紹比隻過下關?

R1隻得意同跛豪都係同一間雞鬥出黎番!
介紹你摰愛既婆娘喇、婆娘今年D畜牲一見光就心急到位出野、真係往年小見、用割撚操刀、希望變做你財星。

Sam哥皇仁威龍
Pm哥摯愛財星大家留意下啦

Profiles of Lijingbo   Email Lijingbo   
Lijingbo

發表於: 2013-12-11 on 20:21
Quote:

On 2013-12-11 17:35, pmengineers wrote:
Quote:

On 2013-12-11 17:18, samana wrote:
pm兄,今晚小弟想重註中的重註,第四場隻名校跛豪,吾知你有毋介紹比隻過下關?

R1隻得意同跛豪都係同一間雞鬥出黎番!
介紹你摰愛既婆娘喇、婆娘今年D畜牲一見光就心急到位出野、真係往年小見、用割撚操刀、希望變做你財星。

Sam哥皇仁威龍
Pm哥摯愛財星大家留意下啦

Profiles of Lijingbo   Email Lijingbo   
pmengineers

註冊於: 23/11/2002
發帖數目: 1020
Hong Kong
發表於: 2013-12-11 on 21:01
嘩、波哥幫我地宣傳……
Sam 你隻跛蟲就W左過頭關、依家我就真係感到無比壓力咯。
現在投降可唔可以輸一半就算?……

Profiles of pmengineers   
pmengineers

Hong Kong
發表於: 2013-12-11 on 21:21
跑到第五場、條特獎首先斷左……

0111 11-12-2013 19:29 跑馬地
星期三 六環彩
3 場 12 龍之欣
4 場 4 皇仁威龍 + 11 手機皇
5 場 1 星運俊爵 + 2 超新鮮 + 6 東成西就
6 場 1 控制者 + 4 齊飛 + 10 摯愛財星
7 場 3 魅影蹄飛 + 5 旺綵 + 10 快人一步
8 場 3 首飾孖寶 + 8 光宗耀祖 + 9 皇者拍檔
$4 $648.00

晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2013-12-11 on 21:23
Quote:

On 2013-12-11 21:01, pmengineers wrote:
嘩、波哥幫我地宣傳……

大佬呀,至少跑個披士係嘛!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2013-12-11 on 21:29
Quote:

On 2013-12-10 11:00, kamchung wrote:
奄尖大少,前次試準,回谷草韋達二檔。無得輸啦

前次跑谷草2200...今次跑1650...試咩??試下D草地夠唔夠長??

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
pmengineers

Hong Kong
發表於: 2013-12-11 on 21:53
Quote:

On 2013-12-11 21:23, samana wrote:
Quote:

On 2013-12-11 21:01, pmengineers wrote:
嘩、波哥幫我地宣傳……

大佬呀,至少跑個披士係嘛!

我都要喊!l!

0129 11-12-2013
21:45 跑馬地
星期三 獨贏及位置 6 場 10 摯愛財星 $

0132 11-12-2013
21:46 跑馬地
星期三 連贏位置Q 6 場 10 摯愛財星 拖 1 控制者 + 4 齊飛 $

rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2013-12-11 on 22:07
[quote]
On 2013-12-11 21:53, pmengineers wrote:
Quote:

我都要喊!l!

0132 11-12-2013
21:46 跑馬地
星期三 連贏位置Q 6 場 10 摯愛財星 拖 1 控制者 + 4 齊飛 $

一見啲聰明組合就諗起當年條一膽三腳孖T,仲係六隻馬入哂腳,唔見幾拾個呀...

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
Lijingbo

發表於: 2013-12-12 on 02:09
Quote:

嘩、波哥幫我地宣傳……

做完宣傳之后吾记得买我就睡着左。。。一直到11点多个庄打电话来对数才醒(跑马日我 居然睡得着):roll:

rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2013-12-12 on 11:32
Quote:

On 2013-12-11 21:29, home wrote:
Quote:

On 2013-12-10 11:00, kamchung wrote:
奄尖大少,前次試準,回谷草韋達二檔。無得輸啦

前次跑谷草2200...今次跑1650...試咩??試下D草地夠唔夠長??

你個贏贏又出事喇,船兄一定係睇咗你話無得輸買大咗,下次加埋啲會輸嘅論點為自己買定個保險嘛!啲評馬人用得呢招你唔用就笨實喇...

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款