登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 20131215 第1場 錦田河讓賽 第五班 草地 1400米 C+3
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 下一頁 )
Author 20131215 第1場 錦田河讓賽 第五班 草地 1400米 C+3
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2013-12-14 on 12:44
Quote:

On 2013-12-14 11:48, home wrote:
先唔好講個單野,韋達係咪有錯或者點,但我真係唔明,點解網上睇番條巡邏影片,墮馬個段會CUT左??

即係馬會要選擇性比資訊我地睇,咁既馬會仲有咩公信力??遲D會唔會連有人拉馬,係網上重播個段就植入白花油既廣告呢??

船兄,未宣佈研詢結果前,我就話韋達最少停8日,點知結果會係咁?馬會咁攪法,真係好似現今政府咁失盡民意,唔駛好似黃XX講到咁誇張,如果繼續咁落去,馬迷遲早都會出嚟行街,問題祗係今次無損各馬迷利益,否則.......

Profiles of JimmyMa   
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2013-12-14 on 12:52
Quote:

On 2013-12-14 11:40, samana wrote:
Quote:

On 2013-12-14 05:34, kamchung wrote:
兩只隆班馬(真綵)(福駿寶)二只加罩。一只增程,一只縮程。

贏哥哥,理論你依二隻都是跳程(与上賽路程相差400米),不知你的數据庫里成功案例有多少?

笑哥哥。唔好意思。無數據支持。只是一相情願。純睇試大閘表演,配備變動。加上個評分都有的利降到五班。大冷就呢類馬拉。

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
文武geniusalex

註冊於: 13/08/2002
發帖數目: 1904
發表於: 2013-12-14 on 15:17
睇番上季至今的田草C加三跑道1400米賽事中,一檔馬在相關的40場賽事中,得9冠6亞6季5殿,上名率達五成,算係非常高,若然依據賠率去劃分,大家更會有所發現。

10倍以下 17戰6冠6亞2季2殿1負

因此,曜豐泰依加企穩10倍以下..已話你知..入Q機會極高了

Profiles of geniusalex   Email geniusalex   
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2013-12-14 on 17:53
我就覺得隻鹰今次有机会,因为以潘頓依家情况,佢摸都唔摸就骑,一定練馬師同佢講左隻馬有chance啦!

JimmyMa

Hongkong
我就覺得隻鹰今次有机会,因为以潘頓依家情况,佢摸都唔摸就骑,一定練馬師同佢講左隻馬有chance啦!

JimmyMa

Hongkong

JimmyMa

Hongkong

JimmyMa

Hongkong

JimmyMa

Hongkong

JimmyMa

Hongkong

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款