登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 為我們的PM兄付出作深深致敬!
Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )
Author 為我們的PM兄付出作深深致敬!
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2014-10-05 on 22:22
https://m.youtube.com/watch?v=KM6J6dJxebE

Profiles of JimmyMa   
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2014-10-06 on 00:04
咁呢首歌仔就最值得献給PM兄喇...

https://www.youtube.com/watch?v=Fm1gEDtmASQ

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2014-10-06 on 02:25
真漢子!!!! 勁!!

Profiles of rodney     
liup

註冊於: 13/09/2003
發帖數目: 2628
發表於: 2014-10-06 on 13:57
正義勇敢!!向PM兄致敬!!
希望他不會受到暴警之不合理對待

Profiles of liup   
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2014-10-06 on 16:30
我們所說的: " 拉閘放狗 ", 那有不被 "走狗" 咬傷之理呢!

上盤alwayswin2004

註冊於: 27/03/2010
發帖數目: 639
發表於: 2014-10-06 on 22:37
入差館那位市民是PM兄?

689及黑警實在太過份!

Profiles of alwayswin2004   
rickytlb

發表於: 2014-10-06 on 23:49
Quote:

On 2014-10-06 22:37, alwayswin2004 wrote:
入差館那位市民是PM兄?

689及黑警實在太過份!

落閘後被伙記夾入去果個係PM義士

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
rickytlb

發表於: 2014-10-07 on 00:05
Quote:

On 2014-10-06 16:30, JimmyMa wrote:
我們所說的: " 拉閘放狗 ", 那有不被 "走狗" 咬傷之理呢!

成群吠PM兄就一定有,但咬就唔會啩!現世代警隊唔會倒退成咁係嘛?

JimmyMa

Hongkong
發表於: 2014-10-07 on 10:34
Quote:

On 2014-10-07 00:05, rickytlb wrote:
Quote:

On 2014-10-06 16:30, JimmyMa wrote:

成群吠PM兄就一定有,但咬就唔會啩!現世代警隊唔會倒退成咁係嘛?

Ricky生,系門口個個都見到啲顛狗點樣失控,閂埋門拉埋閘,啲顛狗仲點可以控制得住,諗都唔駛諗已經狂咬啦,好彩突然走個紅鬚綠眼大sir出嚟,PM用大sir祖家語言大嗌兼大talk一番,大sir即刻控制班顛狗,否則後果不堪想像呀!

rickytlb

發表於: 2014-10-07 on 11:12
Quote:

On 2014-10-07 10:34, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2014-10-07 00:05, rickytlb wrote:
Quote:

Ricky生,系門口個個都見到啲顛狗點樣失控,閂埋門拉埋閘,啲顛狗仲點可以控制得住,諗都唔駛諗已經狂咬啦,好彩突然走個紅鬚綠眼大sir出嚟,PM用大sir祖家語言大嗌兼大talk一番,大sir即刻控制班顛狗,否則後果不堪想像呀!

占占你應明白"敵不動我不動、敵一動我就攻/鬆"啩?群情兇湧咁衝入差館係咪過份/火咗啲呢?真係湧哂入去仲得掂嘅?蟻多咬死象喎!唔好俾啲壞份子有機可乘至得o架!真係要克制啊...

PM兄夾咗入去頂多都係同班伙記鑽研三字經啫,唔會黑房放狗嘅...

Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款