登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

楊駿專欄
管理員: home, andrew410

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 楊駿專欄 >> 賽後感!
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 下一頁 )
Author 賽後感!
E-Pepper

註冊於: 23/02/2011
發帖數目: 152
發表於: 2015-03-13 on 13:27
會唔會係美麗大師同星爾頓啊!
雖然步步友係度,跑過第二,三都好吖!
星爾頓老巫都好似贏過㗎!
不過先講明,呢兩場G1,我唔會投注。
期惑,呢幾場係有些進步,但係我見識淺,我睇唔到佢有咩Point可以嬴得。

Profiles of E-Pepper   
E-Pepper

發表於: 2015-03-13 on 13:48
同時如果係超高質嘅英愛PP,通常評分會喺92分到起步,嗰啲噉勁有質嘅PP,通常都唔會流入香港馬主手上。
隻期惑上手Trainer好似係岳伯仁,佢榨乾榨淨到連新市場七月賽道嘅表列赛都要整場先賣走,好盡!我都希望你睇得準,亦希望岳伯仁走漏眼。

E-Pepper

發表於: 2015-03-13 on 13:48
同時如果係超高質嘅英愛PP,通常評分會喺92分到起步,嗰啲噉勁有質嘅PP,通常都唔會流入香港馬主手上。
隻期惑上手Trainer好似係岳伯仁,佢榨乾榨淨到連新市場七月賽道嘅表列赛都要整場先賣走,好盡!我都希望你睇得準,亦希望岳伯仁走漏眼。

marko

註冊於: 06/07/2008
發帖數目: 566
China
發表於: 2015-03-13 on 15:00
Thank you. 你真係以馬論馬,因為我對馬什麼都不懂,我只能以陰謀論人。但用你的分析, 連我自己絕對相信美麗大師同星爾頓有很好的機會. 巫斯義2個月度假賺一些度假錢

Profiles of marko   
funfun

註冊於: 12/09/2009
發帖數目: 208
發表於: 2015-03-14 on 03:52
近幾季大摩(T1)配備都瓜晒, 大家小心!

Profiles of funfun   
marko

註冊於: 06/07/2008
發帖數目: 566
China
發表於: 2015-03-15 on 14:20
發表於: 2015-03-13 on 09:54
E-Pepper, 其實我一直希望巫斯義贏大賽,相信他不會比莫雷拉差, 可惜係跑馬, 非跑人.

但巫斯義上訴一再拖延,而判罰還要押後到打吡之後才執行,賽前感.... 場戲除了為贏 美麗之星 or 期惑, 沒有理由動機是為贏 帶盈來???
-----------------------------------------
好野, 巫斯義贏 帶盈來, 原来不需要理由動機. 好野 輸到我PK.

Profiles of marko   
E-Pepper

發表於: 2015-03-15 on 14:49
嘩!今日唔知點解,個地慢成噉!內欄一啲着數都無,仲塞車,死唔死!
隻育成群駒,我已經暈倒!

E-Pepper

發表於: 2015-03-15 on 20:12
場打比戰跑到一半,蔡神仙三隻仲以為酷男係主力,轉完灣潘頓連自己同線路都唔放過,隻戰利品block住隻酷男唔俾佢出嚟嗰下,心都實哂!

E-Pepper

發表於: 2015-03-15 on 23:33
仲有睇到雄心威龍,好心馬主俾佢退役啦!
老了!真係老了!放過佢啦。
同埋隻和順超影,我覺得佢係香港嘅第一場已經跑哂!唔好再追住了……
同大家分享下,唔知我自己有冇留意錯,跑千四或千六,用一個好快嘅時間赢馬,通常之後都無咩好結果。好可能嗰場已經跑盡一生。例如當年紙醉金迷1.33秒頭嬴完場G3,以後就散哂!

JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2015-03-16 on 20:43
Quote:

On 2015-03-15 23:33, E-Pepper wrote:
仲有睇到雄心威龍,好心馬主俾佢退役啦!
老了!真係老了!放過佢啦。
同埋隻和順超影,我覺得佢係香港嘅第一場已經跑哂!唔好再追住了……
同大家分享下,唔知我自己有冇留意錯,跑千四或千六,用一個好快嘅時間赢馬,通常之後都無咩好結果。好可能嗰場已經跑盡一生。例如當年紙醉金迷1.33秒頭嬴完場G3,以後就散哂!

Pepper兄,我絶對不認同你的睇法,祗要你翻睇潘頓如果跑這隻馬,就看到他根本志不在此了!至於隻戰利品,祗要你係DB交費會員,全程睇實個Q倍率,就不難收錢了!

Profiles of JimmyMa   
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款