登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 大家有無遇到呢個問題?(請有份參加獅威選馬遊戲既朋友入黎)
Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )
Author 大家有無遇到呢個問題?(請有份參加獅威選馬遊戲既朋友入黎)
Benferdinand

註冊於: 31/12/2002
發帖數目: 9
發表於: 2006-10-15 on 18:27
當係今日尾場,佢地已經係開跑前20分鐘(或者更早)截止遊戲,佢地係規則度寫係開跑前15分鐘先截止。係呢場前我仲係第7位架∼結果而家變左第9!!

Profiles of ferdinand   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
liup

註冊於: 13/09/2003
發帖數目: 2628
發表於: 2006-10-15 on 18:42
我係第九場哂冷, 等個system加得分黎, 祇剩餘約十分鐘, 所以唔清楚尾場幾時截止投注.

不過前果幾場, 好似離賽前二三十分鐘已截止.

Profiles of liup   
MML

註冊於: 05/04/2003
發帖數目: 5650
HK
發表於: 2006-10-15 on 18:44
好似一開始都已經係早截止競猜, 第一日我經常投注太遲(睇完沙圈已太遲), 但主辦機構寫明 :
"截止競投時間為每場賽事開跑前十五分鐘。競投時間將可能因網站登記人數而有所改動,敬請留意主辦單位的公佈 ..."

不過就唔覺有公佈。

Profiles of MML   
MML

HK
發表於: 2006-10-15 on 18:45
Quote:

On 2006-10-15 18:42, liup wrote:
我係第九場哂冷, 等個system加得分黎, 祇剩餘約十分鐘, 所以唔清楚尾場幾時截止投注.

That's the problem already!!!

發表於: 2006-10-15 on 18:50
Quote:

晒冷??咁咪好勁
咁你最後排第幾呢?

我場場都係差唔多時間投注既∼大概20分鐘前到啦∼!

Profiles of ferdinand   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
liup

發表於: 2006-10-15 on 18:54
Quote:

On 2006-10-15 18:50, ferdinand wrote:
Quote:

晒冷??咁咪好勁
咁你最後排第幾呢?

最後由第五跌至第七名.

發表於: 2006-10-15 on 18:55
Quote:

On 2006-10-15 18:44, MML wrote:
好似一開始都已經係早截止競猜, 第一日我經常投注太遲(睇完沙圈已太遲), 但主辦機構寫明 :
"截止競投時間為每場賽事開跑前十五分鐘。競投時間將可能因網站登記人數而有所改動,敬請留意主辦單位的公佈 ..."

不過就唔覺有公佈。

無錯∼呢個就係問題啦∼根本無公怖過∼我已經打去佢地公司留言投訴(我係即時打去,當時仲有多於15分鐘)∼不過要辦公時間先覆∼陣間我會打埋上去方駿暉度講∼即管睇下佢地聽唔聽我電話!!

MML

HK
發表於: 2006-10-15 on 19:41
Quote:

On 2006-10-15 18:54, liup wrote:
Quote:

On 2006-10-15 18:50, ferdinand wrote:
Quote:

晒冷??咁咪好勁
咁你最後排第幾呢?

最後由第五跌至第七名.

第五名的一刻, 還剩一場, 好緊張, 手心開始冒汗, 膊頭微震 (你以前十三夭叫糊係咁上下啦) ^_^
幫你貼堂, 記念一番。

發表於: 2006-10-15 on 21:17
Quote:

On 2006-10-15 19:41, MML wrote:
Quote:

On 2006-10-15 18:54, liup wrote:
Quote:

Quote:

晒冷??咁咪好勁
咁你最後排第幾呢?

最後由第五跌至第七名.

第五名的一刻, 還剩一場, 好緊張, 手心開始冒汗, 膊頭微震 (你以前十三夭叫糊係咁上下啦) ^_^
幫你貼堂, 記念一番。

到第8場前~我都係4、5名架
方駿暉始終無聽我電話~所以我決定打電話及去信投訴

liup

發表於: 2006-10-16 on 04:07
Quote:

On 2006-10-15 19:41, MML wrote:

你冇發覺仲有臉色轉白及呼吸急促添呀, 唔怪得同你打麻雀總是食不出十三夭啦!

Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款