登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 隻呈祥咩事拉停左?
Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )
Author 隻呈祥咩事拉停左?
mgyg

註冊於: 02/08/2005
發帖數目: 433
發表於: 2006-10-25 on 22:23
如題

Profiles of mgyg   Email mgyg   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
713719sxeditor

註冊於: 26/02/2004
發帖數目: 3448
發表於: 2006-10-25 on 22:32
Quote:

On 2006-10-25 22:23, mgyg wrote:
如題

電視機睇就係右後腳跛左

Profiles of sxeditor   
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2006-10-25 on 23:30
其實你估賽前幕後知唔知隻腳有事??或者會唔會可能因為隻腳而跑唔出水準??

因為我計計下孖寶飛,當時呈祥仲係大熱門,但孖寶飛統計出來佢D飛完全唔似,反而熱晒係大圓機身上(當時買個時係7.3倍)。

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
河馬仔hiphip3678

註冊於: 30/08/2004
發帖數目: 6147
發表於: 2006-10-25 on 23:55
Quote:

On 2006-10-25 23:30, home wrote:
其實你估賽前幕後知唔知隻腳有事??或者會唔會可能因為隻腳而跑唔出水準??

因為我計計下孖寶飛,當時呈祥仲係大熱門,但孖寶飛統計出來佢D飛完全唔似,反而熱晒係大圓機身上(當時買個時係7.3倍)。

唔係啩,咁樣都跑就..........

Profiles of hiphip3678   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List    
lxwizard

註冊於: 04/09/2003
發帖數目: 175
大陸
發表於: 2006-10-26 on 09:04
这种事实在是估不到啊。我操。

Profiles of lxwizard   
楊駿andrew410

註冊於: 09/09/2004
發帖數目: 7157
發表於: 2006-10-26 on 09:47
賽後報告:「呈祥」走來不妥,因此被收停。「呈祥」須接受獸醫檢查,賽後獸醫檢查該駒,發現該駒右後腳不良於行。「呈祥」必須試閘及格並通過獸醫檢驗後,才可再次出賽。

幸好「呈祥」不是跛了。

Profiles of andrew410   
美丽精神(089)089

註冊於: 02/03/2005
發帖數目: 823
な东省惠州市
發表於: 2006-10-27 on 10:52
Quote:

On 2006-10-26 09:47, andrew410 wrote:
賽後報告:「呈祥」走來不妥,因此被收停。「呈祥」須接受獸醫檢查,賽後獸醫檢查該駒,發現該駒右後腳不良於行。「呈祥」必須試閘及格並通過獸醫檢驗後,才可再次出賽。

幸好「呈祥」不是跛了。

达哥继黄钻石之后又一只被人讨论的马~~今季达哥开季唔系几掂哦~~

Profiles of 089   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  

發表於: 2006-10-27 on 11:57
黃鑽石無厘頭d

但呈祥係睇到隻馬係吊起右後腳而行,韋達拉停都係好正常、人道及安全

至於大圓機係有備而戰,唔係船主都唔會重注五千銀W啦
幾時教細佬睇你大注飛玄機呀

船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2006-10-27 on 18:16
咪玩啦阿頭,我唔識刨馬先話要睇飛,不過我真係幾準架,唔係講中唔中,係二十分鐘前真係睇到臨場邊隻會落飛呢~~中唔中就真係難講勒~

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  

發表於: 2006-10-27 on 22:45
Quote:

On 2006-10-27 18:16, home wrote:
咪玩啦阿頭,我唔識刨馬先話要睇飛,不過我真係幾準架,唔係講中唔中,係二十分鐘前真係睇到臨場邊隻會落飛呢~~中唔中就真係難講勒~

我真係誠心咁讚你,貼馬各師各法,睇飛叻比貼馬更叻,因你睇的是大戶真金白銀同馬會死過的動態
反之貼馬叻只因貼唔使錢,輕鬆好多
有乜睇飛竅門教下細佬好喎^^

Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款