登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

河馬仔專欄
管理員: hiphip3678

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 河馬仔專欄 >> 25/2高班賽分析(第11場)
Author 25/2高班賽分析(第11場)
河馬仔hiphip3678

註冊於: 30/08/2004
發帖數目: 6147
發表於: 2007-02-22 on 18:52
都好耐未見過跑11場,不過能否推高投注額就言之過早啦,睇樣就機會唔大

第11場 第二班 1800米 沙田草地 80-100
1.開心果-今仗要負頂磅雖然對手強都係忌D
2.全勝福星-今次有呀志叔坐陣有閒錢就拖番票穩陣
3.寶樹勁盈-鐵馬斷左鑬今次增程但有路程專家成熱門唔抵玩
4.糖果精英-班分漸盡雖然今仗有機慢步速但只宜邊線
5.金剛小子-達叔贏完唔要都係有戒心
6.福星拱照-隻馬今季第二春可惜上場又塞今仗增程會更好
7.衝勁直前-隻馬上仗之第三都證明隻馬仲有一至兩場可博要跟
8.時分秒-幾次都後上不及今戰要強配下如唔係前段太後應夠跑
9.倫敦快車-仍未上力可再等一下啦
10.同一夢想-都係未到食得之時
11.打邊爐-要發揮其後勁我諗都係要減D分先WORK
12.安翹-上場之第6都係捱下捱下總括來講都係唔係有咁好嘅好感
13.皇仁飛駒-上場真係唔知點解會咁都得但就算今仗贏左都未必有入場劵惹飛馬值博率就麻麻
14.西北三雄-上仗其實都眼見有進但感覺上跑多一場會更到位,但T就點都拖一下啦
是場心水:8.時分秒-7.衝勁直前-6.福星拱照-14.西北三雄
重點位置Q:7.衝勁直前-8.時分秒
十蚊雞精選:8.時分秒
"開台:賽馬WQT"-開心四連環
6,7,8膽拖2,3,4,5,12,13,14(共7注)

Profiles of hiphip3678   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List    
RED-PEPPER

註冊於: 24/03/2005
發帖數目: 63
發表於: 2007-02-23 on 03:41
河馬兄:
呢場我會將"皇仁飛駒"做膽.上次跑完做訪問,你見到馬主發言人有幾唔高興,錢又輸了,分又加唔到。o個口氣都幾難消,李易達仲唔識做咩!
呢場隻"寶樹勁赢",我就會唔要。文家良都係鍾意吹冷氣多o的o的。肥人怕熱,好正常。

Profiles of RED-PEPPER   

發表於: 2007-02-23 on 20:23
Quote:

On 2007-02-23 03:41, RED-PEPPER wrote:
河馬兄:
呢場我會將"皇仁飛駒"做膽.上次跑完做訪問,你見到馬主發言人有幾唔高興,錢又輸了,分又加唔到。o個口氣都幾難消,李易達仲唔識做咩!
呢場隻"寶樹勁赢",我就會唔要。文家良都係鍾意吹冷氣多o的o的。肥人怕熱,好正常。

上仗咁都得就真係揼到乜都有氣,但今次得佢行單枝有飛就唔係好值買...........
講開又講,我真係見過文生架,個次係銅鑼灣坐VAN仔同佢坐埋一邊,個陣時我仲係做緊補習,見到佢都有點意外

Profiles of hiphip3678   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List    
liup

註冊於: 13/09/2003
發帖數目: 2628
發表於: 2007-02-25 on 18:25
Re: 是場心水:8.時分秒-7.衝勁直前-6.福星拱照-14.西北三雄

河馬兄, 抗議你岐視「皇仁飛駒」, 「寶樹勁盈」...及 「卓越歡騰」等鬥志如虹既G布馬 (just kidding)

Profiles of liup   
MML

註冊於: 05/04/2003
發帖數目: 5650
HK
發表於: 2007-02-26 on 00:57
Quote:

On 2007-02-25 18:25, liup wrote:
Re: 是場心水:8.時分秒-7.衝勁直前-6.福星拱照-14.西北三雄

河馬兄, 抗議你岐視「皇仁飛駒」, 「寶樹勁盈」...及 「卓越歡騰」等鬥志如虹既G布馬 (just kidding)

平機會投訴熱線:2511 8211

Profiles of MML   

發表於: 2007-02-26 on 09:24
Quote:

On 2007-02-25 18:25, liup wrote:

諗住D馬會敬老架嗎,點知一隻都冇,俾D後生仔岐視TIM

發表於: 2007-02-26 on 09:27
Quote:

諗住D馬會敬老架嗎,點知一隻都冇,俾D後生仔岐視TIM(講笑)

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款