登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

河馬仔專欄
管理員: hiphip3678

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 河馬仔專欄 >> 18/4高班賽分析(第7,8場)
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 )
Author 18/4高班賽分析(第7,8場)
河馬仔hiphip3678

註冊於: 30/08/2004
發帖數目: 6147
發表於: 2007-04-19 on 14:28
Quote:

On 2007-04-19 11:57, sxeditor wrote:
河馬仔,你果然係冷馬之王

多謝金兄,您都我貼個四隻要跑到三重彩都一年冇兩三次,對上個次都唔記得幾時啦,希望下次準D,唔駛次次都係寫D"賽馬氰化物"

Profiles of hiphip3678   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List    

發表於: 2007-04-19 on 14:33
Quote:

On 2007-04-19 13:02, punterwong wrote:
河馬仔,要再努力.
始終創惑放首位,我是做punter,我第一隻唔要的就是創惑,我只買了4號,雖然中了,但這次是好彩,我自己都要檢討,因為牠的跑法同我所計的是完全唔同,win只是好彩,不是眼光,不是實力,所以各位買中了4號的馬迷好好反省(當然包括我自己).
不過,河馬仔所貼的都唔錯,我比70分.

恭喜您啦,我都唔敢擺隻4號做膽,因4同6我都好鐘意,但創惑現時跑法,睇落好似出閘放唔到頭就輸得,今次騎師冇乜跑錯,但隻馬今季再跑真係要諗過先好買......
最後,多謝您俾我70分啦,其實賭馬D野小弟覺得幸運成份都有唔少,唔駛介意係眼光,實力或好彩,小賭怡情,中左有餐笑小弟都覺得好開心......

Profiles of hiphip3678   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List    
punterwong

註冊於: 16/04/2007
發帖數目: 3
hong kong
發表於: 2007-04-19 on 17:59
河馬仔,你想唔想做punter,想就e-mail給我.
[email protected]

Profiles of punterwong   

發表於: 2007-04-19 on 22:08
Quote:

On 2007-04-19 17:59, punterwong wrote:
河馬仔,你想唔想做punter,想就e-mail給我.
[email protected]

又令我諗起:計得精彩"本書,呢本書真係講得好詳細,但我就學唔到佢百分一咁買馬買到咁叻,最少我贏左錢唔會好似本書話要當冇事發生.小弟肯定會去買漫畫書同請朋友飲野,小弟都只係一個普通馬迷,只係會平時寫下馬同係網台講下馬咁,冇乜特別喇.........

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款