登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2019- 2020 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,500 元 正, 人 民 幣 1,350 元 正 。 暫 不 接 受 月 費 申 請。

各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

還沒有帳號嗎?請建立帳號
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場賠率 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

金子林專欄
管理員: sxeditor, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 金子林專欄 >> 一叮入P
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 下一頁 )
Author 一叮入P
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5355
Hongkong
發表於: 2007-05-03 on 18:37

時尚風采,隻馬好準,幕后熱熱都去,最佳WP馬!

[/quote]
唔講可能您地唔知, 此馬初出一役, 有 " 人 " 靜雞雞想食大茶飯, 諗住揾個恩伯伯(唔好攪錯, 唔係劉伯恩喎) 都夠殺有餘, 點知条友越騎越後, 最後連第三都俾人過埋, 跑個梗頸四, 輸到班友直一直, 好慘!!! 更慘的是就係我係其中一条友囉

露左光, 跟住大佬冇辦法, 大熱都要即刻執番場.
依家睇番, 大佬都冇估錯, 此馬質素真係幾高,
祗怪當日所託非人. 唉!

Profiles of JimmyMa   
713719sxeditor

註冊於: 26/02/2004
發帖數目: 3448
發表於: 2007-05-06 on 17:42
叮叮叮!
W第十場11赤道小子
祝好運

Profiles of sxeditor   
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2007-05-06 on 17:46
Quote:

On 2007-05-06 17:42, sxeditor wrote:
叮叮叮!
W第十場11赤道小子
祝好運

金兄,
等左您成个下午, 終於露面啦!
唔好刻意求冷啦, 赤道小子唔掂喎

發表於: 2007-05-06 on 17:57
Quote:

On 2007-05-06 17:46, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2007-05-06 17:42, sxeditor wrote:
叮叮叮!
W第十場11赤道小子
祝好運

金兄,

咁都俾你睇到,人衰咪想靠衰騎師翻生
原來係唔得
都係馬兄有慧眼

今場韋達又似返以前韋達
冷靜好多,單係由轉入直路彎一段點將大熱門悉尼置於不利位置
及末段追加州的策騎頻率
就覺佢開始回魂,可能無落注認真睇左

liup

註冊於: 13/09/2003
發帖數目: 2628
發表於: 2007-05-06 on 18:13
金兄, 你改左赤道小子既策騎指示呀? 隻加州巔峯差d俾佢燒乾...

Profiles of liup   
MML

註冊於: 05/04/2003
發帖數目: 5650
HK
發表於: 2007-05-06 on 18:17
Quote:

On 2007-05-06 18:13, liup wrote:
金兄, 你改左赤道小子既策騎指示呀? 隻加州巔峯差d俾佢燒乾...

我 bet 咗"加州巔峯" WP 架, 好彩燒完都乾唔哂, 未變碳, 仲有多少汁。

Profiles of MML   
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2007-05-06 on 20:27
Quote:

On 2007-05-06 17:57, sxeditor wrote:
Quote:

On 2007-05-06 17:46, JimmyMa wrote:
Quote:

叮叮叮!
W第十場11赤道小子
祝好運

金兄,

原來係唔得
都係馬兄有慧眼

今場韋達又似返以前韋達
及末段追加州的策騎頻率

金兄,
其实韋達一路都係咁好功夫, 祗係睇佢有冇order,
您睇番佢贏加得勁末段 " 食 " 落去個幾吓, 同今日贏的p老英雄都係同一模式.

MML

註冊於: 05/04/2003
發帖數目: 5650
HK
發表於: 2007-05-06 on 21:54
Quote:

On 2007-05-06 20:27, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2007-05-06 17:57, sxeditor wrote:
Quote:

Quote:

叮叮叮!
W第十場11赤道小子
祝好運

金兄,

原來係唔得
都係馬兄有慧眼

今場韋達又似返以前韋達
及末段追加州的策騎頻率

金兄,
您睇番佢贏加得勁末段 " 食 " 落去個幾吓, 同今日贏的p老英雄都係同一模式.

"多快樂"直路上都騎得幾有活力吖。

Profiles of MML   

發表於: 2007-05-07 on 17:34
Quote:
金兄,

馬兄,你係高手自然睇到,我d係低手咋^_^

JimmyMa

Hongkong
發表於: 2007-05-07 on 18:00
Quote:

On 2007-05-07 17:34, sxeditor wrote:
Quote:
金兄,

馬兄,你係高手自然睇到,我d係低手咋^_^

金兄,
唔好咁講, 有好多野仲要向您多多学習, 好似文学修養就係喇. 我亦唔係セ野高手, 祗係以前學費交得多, 行多好多寃枉路, 依家係度同大家分享吓遮.

正如以前尤伯連納勸人戒煙廣告一样:
" 如果當初唔係我食左第一啖头啖湯(贏馬),
泥足深陷, 我唔會係度同您地講依番說話,
千祈唔好第一次賭馬就贏呀!!! "

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款