登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 蓮華生輝
Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )
Author 蓮華生輝
wikyng

註冊於: 30/08/2005
發帖數目: 105
發表於: 2007-05-01 on 16:11
另一隻"精英大師"诞生了!

Profiles of wikyng   
713719sxeditor

註冊於: 26/02/2004
發帖數目: 3448
發表於: 2007-05-01 on 16:18
我覺得佢跑來似晨操

精英大師無佢咁瀟洒

Profiles of sxeditor   
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2007-05-01 on 16:18
勁爆...入直路個時仲諗任輸得,個段爆炸力好堅。

不過,仲有隻騏綵。

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
MML

註冊於: 05/04/2003
發帖數目: 5650
HK
發表於: 2007-05-01 on 16:27
冇理由咁犀利嘅, 記得捉佢去驗嗰d乜水 17-alpha-xxxxxxx hexanoate 呀!

Profiles of MML   
wikyng

發表於: 2007-05-01 on 16:36
Quote:

On 2007-05-01 16:27, MML wrote:
冇理由咁犀利嘅, 記得捉佢去驗嗰d乜水 17-alpha-xxxxxxx hexanoate 呀!

哈哈!驗下都好!中段21.8",未段22.5",仲可以從4個馬位後追上!犀Q利!騏綵健康唔正常,應該冇得揮!

wikyng

發表於: 2007-05-01 on 16:43
希望輝哥keep住隻馬,唔好俾人撬走!年底短途錦標靠佢!

RED-PEPPER

註冊於: 24/03/2005
發帖數目: 63
發表於: 2007-05-02 on 00:09
我覺得現時就算平磅126,騏綵絶對唔夠呢隻
蓮華生輝跑,好高質。騏綵要帶面箍先定到走勢
臨場情緒比較易受影响的,蓮華生輝唔同,臨場
好定,同埋佢走最後二百米,一個字"勁"。就算
呢隻蓮華生輝要輸都係輸騎師。我想姚本輝應該
每場跑之前交帶列高力既策騎指示都係...........
"坐穩呀!列高力先生。"

Profiles of RED-PEPPER   
河馬仔hiphip3678

註冊於: 30/08/2004
發帖數目: 6147
發表於: 2007-05-02 on 00:10
Quote:

On 2007-05-02 00:09, RED-PEPPER wrote:
我覺得現時就算平磅126,騏綵絶對唔夠呢隻
蓮華生輝跑,好高質。騏綵要帶面箍先定到走勢
臨場情緒比較易受影响的,蓮華生輝唔同,臨場
好定,同埋佢走最後二百米,一個字"勁"。就算
呢隻蓮華生輝要輸都係輸騎師。我想姚本輝應該
每場跑之前交帶列高力既策騎指示都係...........
"坐穩呀!列高力先生。"

坐穩,哈哈哈

Profiles of hiphip3678   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List    
RED-PEPPER

發表於: 2007-05-02 on 00:25
不過姚本輝今季有番的成績,除了有好馬在手之外,副練都好重要,今季換了副練好好多!大家
不防留意下的副練臨場動態(由其係係覆磅室)。

RED-PEPPER

發表於: 2007-05-02 on 00:34
河馬兄:
我鍾意你既哈哈哈!
還有一件事,不如我下季間始玩下提供五
班馬.可以嗎?配合一下你既高班馬。
hahaha.....

Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款