登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 季尾高潮
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 )
Author 季尾高潮
獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2007-05-19 on 19:10
Quote:

On 2007-05-19 16:16, ckng71 wrote:
知唔知用咩騎師? 有冇韋達分?..

應該唔會換騎師。列高力 Vs 柏寶 = 澳洲Q???

Profiles of rodney     
時代巨星CenturyStar

註冊於: 15/04/2003
發帖數目: 688
發表於: 2007-05-19 on 21:03
Quote:

On 2007-05-19 16:16, ckng71 wrote:
知唔知用咩騎師? 有冇韋達分?..

大摩話支持佢ma...俾隻「金岡盃」或「步步勇」佢lor...

Profiles of CenturyStar   
liup

註冊於: 13/09/2003
發帖數目: 2628
發表於: 2007-05-29 on 01:48
Quote:

On 2007-05-19 01:42, MML wrote:
Quote:

On 2007-05-18 16:26, liup wrote:
我所住的城市既附近河流, 每年10月至3月都有三文魚從三藩市海灣逆游而上產卯, 但早兩日竟然有兩條鯨魚從海洋用同一途徑(Sacramento River)游足90哩來探我們, 世事真係冇奇不有!!
莫非這兩條鯨魚代表"連華生煇"及"無敵神駒", 叫我週日買呢條單Q?

http://news.yahoo.com/photos/ss/events/sc/051707whalesacrament/im:/070518/ids_photos_ts/r634356575.jpg;_ylt=AogR1e.skxV64XNG74ULZI7mWMcF?sp=3000&auto=yes

寓意可能係:「要鯨吞天下, 就要扒逆水!」

F4 冇哂呢兩件派幾多呢?
(註:我唔迷信, 唔會咁買。)

MML, 解讀段速你就叻, 至於玄學解簽迷就不敢恭維.
我老婆雖然完全不識賭馬, 但她一看呢場排位時就話這寓意「無敵神駒」會贏, 是因最聞名及受歡迎的鯨魚非「」莫屬, 可惜我唔聽老婆話, 所以冇得發達.

Profiles of liup   
MML

註冊於: 05/04/2003
發帖數目: 5650
HK
發表於: 2007-05-29 on 02:06
Quote:

On 2007-05-29 01:48, liup wrote:
Quote:

On 2007-05-19 01:42, MML wrote:
Quote:

On 2007-05-18 16:26, liup wrote:
我所住的城市既附近河流, 每年10月至3月都有三文魚從三藩市海灣逆游而上產卯, 但早兩日竟然有兩條鯨魚從海洋用同一途徑(Sacramento River)游足90哩來探我們, 世事真係冇奇不有!!
莫非這兩條鯨魚代表"連華生煇"及"無敵神駒", 叫我週日買呢條單Q?

http://news.yahoo.com/photos/ss/events/sc/051707whalesacrament/im:/070518/ids_photos_ts/r634356575.jpg;_ylt=AogR1e.skxV64XNG74ULZI7mWMcF?sp=3000&auto=yes

寓意可能係:「要鯨吞天下, 就要扒逆水!」

F4 冇哂呢兩件派幾多呢?
(註:我唔迷信, 唔會咁買。)

MML, 解讀段速你就叻, 至於玄學解簽迷就不敢恭維.
我老婆雖然完全不識賭馬, 但她一看呢場排位時就話這寓意「無敵神駒」會贏, 是因最聞名及受歡迎的鯨魚非「」莫屬, 可惜我唔聽老婆話, 所以冇得發達.

Haha, 有蚊叮蟲咬我先至想起"無比滴"!

你太座可以轉行啦, 夜觀星象選馬可行嗎? ^_^

Profiles of MML   
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款