登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

楊駿專欄
管理員: home, andrew410

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 楊駿專欄 >> 楊駿專欄
Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )
Author 楊駿專欄
ckng71

註冊於: 24/07/2006
發帖數目: 47
馬來西亜
發表於: 2007-08-10 on 21:51
想問三T,十元一注的玩法

Profiles of ckng71   
ckng71

馬來西亜
發表於: 2007-08-10 on 21:56
哎呀,寫錯TOPIC..点樣改架

上帝禁區joey909kl

註冊於: 13/05/2003
發帖數目: 2105
發表於: 2007-08-10 on 22:05
冇得改~ 但唔明你想問咩

Profiles of joey909kl   Email joey909kl   Go to the user WebSite joey909kl     
ckng71

馬來西亜
發表於: 2007-08-10 on 22:32
咁,真係唔好意思楊駿,借左你個名..

其實我想問三T係唔係只有十元一注,
オ中得晒個彩池?
如果十元一注..一條三T總數係咪等於一千元?

發表於: 2007-08-10 on 23:04
Quote:

On 2007-08-10 22:32, ckng71 wrote:

オ中得晒個彩池?

係~ 如果買2蚊注 而只得你中貢咪可以收彩池除稅後o既五份一囉 5蚊注咪一半囉

如果頭關一膽五角(10注) 次關一膽五角(10注)
尾過關三匹單式(1注) (10蚊)注貢咪一千蚊買囉
10x10x1x10=1000

不過唔肯定你想問咩

Profiles of joey909kl   Email joey909kl   Go to the user WebSite joey909kl     
ckng71

馬來西亜
發表於: 2007-08-11 on 01:13
唔該晒,

其實我没買過三T,関於三T乜都唔知
只係在澳門賽馬網個注數表度睇到:

三T=每注金額X首關組合注數X次關組合注數X尾關所選組合注數

其實我想知三T中最底博的玩法..有无架

如果我首關,次關同尾關都買二元一拖三,係咪中五份一彩池?

發表於: 2007-08-11 on 01:31
http://special.hkjc.com/racing/info/ch/betting/guide_qualifications.asp

其實我都幾年未買過三T 答你唔倒 你試下自修喇
要買夠50注或以上先可以買兩蚊注

ckng71

馬來西亜
發表於: 2007-08-11 on 01:44
唔該晒師兄我会努力的

楊駿andrew410

註冊於: 09/09/2004
發帖數目: 7157
發表於: 2007-08-11 on 10:49
[quote]
On 2007-08-10 22:32, ckng71 wrote:

オ中得晒個彩池?

沒關係 ^^

買三T可以2元一注或5元一注
但澳門每次三T頭注額大多是一萬元以下,我不鼓勵你買。

回看近自己近兩次貼中的三T正獎,是04年的63萬同剛剛的91萬,如次次買的話未必回到本。

而且好多時安慰獎,因無人中頭兩關,變成中頭關當中,10元一注派幾十到幾百不等,真係得啖笑。

如真的買澳門大彩池,我反而建議你買孖Q,因為好多時超賠率,派幾千到萬幾蚊的。

Profiles of andrew410   
ckng71

馬來西亜
發表於: 2007-08-11 on 18:11
Quote:

On 2007-08-11 01:31, joey909kl wrote:
http://special.hkjc.com/racing/info/ch/betting/guide_qualifications.asp

其實我都幾年未買過三T 答你唔倒 你試下自修喇
要買夠50注或以上先可以買兩蚊注

咬甩腐乳,個HKJC度有個3T神算機,好好用呀
Thank you

Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款